Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.08.2008, 00:29   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 917 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Yaz yağmuru sevindirdi

Sivas'ta yaklaşık yarım saat devam eden şiddetli yağmur, sosyal hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs duraklarında ya da çatı altlarında mahsur kaldı.

Ağustos ayına rağmen Sivas merkezde saat 16.00 sularında şiddetli yağmur başladı. Doluyla karışık yağmur, cadde ve sokaklarda küçük gölcükler oluşturdu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı.

Çok sayıda vatandaş, yağmur duruncaya kadar otobüs duraklarına, çatı altlarına ve kapalı mekanlara sığındı. Yağmura aldırış etmeden yoluna devam edenler ise yaz ortasında ıslanarak serinlemenin keyfini çıkardı. Yaklaşık yarım saat süren şiddetli yağmur, harmanını kaldırmayan çiftçileri ise üzdü.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2008, 00:38   #2
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1282 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Yaz yağmuru sevindirdi

yağmurdan sonraki o toprak kokusu herşeye değerdi
Alt 13.08.2008, 00:40   #3
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50

Tecrübe Puanı: 1055 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein
Standart --->: Yaz yağmuru sevindirdi

burda su yaz yagmuru hic bitmiyorki sagolsun
bugün bi yagmur bi günes bi yagmur bi günes
burdakiler ne giyecegini sasirdi

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2008, 00:52   #4
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1282 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Yaz yağmuru sevindirdi

oranın yaz yağmuruyla buranın yaz yağmurunu denk tutmayalım lütfen..buranınki mübarek..iri iri yağıyor..önce kızdıracak bir güzel akşama kadar...sonra masmavi gökyüzü 10 dakika içinde siyah bultları örtünecek üstüne gelsin bereket...
Alt 13.08.2008, 00:56   #5
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05

Tecrübe Puanı: 1085 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK

uff dolular süperdi

bu arada yağmurdan sonra hava çok kızdırdı
alışkın değiliz nede olsa
yani ben değilim
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2008, 01:05   #6
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50

Tecrübe Puanı: 1055 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein
Standart --->: -->: Yaz yağmuru sevindirdi

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
oranın yaz yağmuruyla buranın yaz yağmurunu denk tutmayalım lütfen..buranınki mübarek..iri iri yağıyor..önce kızdıracak bir güzel akşama kadar...sonra masmavi gökyüzü 10 dakika içinde siyah bultları örtünecek üstüne gelsin bereket...
yok yaa karistirma degil
ben su manada söylemisdim: agustos ayindayiz ya yani yazzz, ve buranin yagmuruda hic bitmedigi icin yaz yagmuru demisdim
yaaa neseeee
sennn anlamazsinnnn

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2008, 01:10   #7
LaEdri
Usta Yiğido

Standart -->: --->: -->: Yaz yağmuru sevindirdi

Alıntı:
Sweetgirl Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yok yaa karistirma degil
ben su manada söylemisdim: agustos ayindayiz ya yani yazzz, ve buranin yagmuruda hic bitmedigi icin yaz yagmuru demisdim
yaaa neseeee
sennn anlamazsinnnn
sivasımın yağmurunu anlayayım ve ve o yağmur beni ıslatsın da ,başka memleketlerin yağmurunu anlamasam da olur..bu arada "sen anlamazsın" iltifatı için teşekkür ederim..ben buyum niydiyim anlıyorum anlatamıyorum,hissediyom söylüyemiyorum,dili yok kalbimin,işte bundan bizarım(not:çalıntıdır)
Alt 13.08.2008, 08:30   #8
AhMeTTuRaN90
Tecrübeli Yiğido

AhMeTTuRaN90 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AhMeTTuRaN90 Şuan AhMeTTuRaN90 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.05.2009 14:44

Tecrübe Puanı: 651 AhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDIAhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDIAhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDIAhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDI

ya o ne yagmurdu dostlar dolu dolu yagdı
Alt 13.08.2008, 16:03   #9
58memo
Usta Yiğido

58memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58memo Şuan 58memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.01.2014 20:31

Tecrübe Puanı: 840 58memo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya bende arabada babamı beklıyodum birden yağdı. Yağdığı iyi oldu hem ferahlamış olduk
Alt 13.08.2008, 17:17   #10
AhMeTTuRaN90
Tecrübeli Yiğido

AhMeTTuRaN90 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AhMeTTuRaN90 Şuan AhMeTTuRaN90 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.05.2009 14:44

Tecrübe Puanı: 651 AhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDIAhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDIAhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDIAhMeTTuRaN90 TAM BIR BEYEFENDI

yagmursuz memleket yumurtasız Melemen

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)