|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Ozanlarımız Ozanlarımız Hakkında |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
13.04.2009, 21:38 | #1 |
Yeni Yiğido
SitemkarAşık Şuan
Son Aktivite: 15.05.2012 10:39
Tecrübe Puanı: 673
|
BEKİR ALİM-(SitemkarAşık)
Olmazsa Olmasın
Sende`ki aşk o meşk varya Halım olmazsa olmasın Can bedenimde köşk varya Dalım olmazsa olmasın İkrarına boyun egdim Kimine ağ,paşa beydim Seni gördüm seni sevdim Malım olmazsa olmasın Bu aşkın narında yandım Her yerde hep seni andım Ekmegimi suya bandım Balım olmazsa olmasın Gam kederi at kenara Dönderdin gözüm pınara Yaslanıp gelsen çınara Salım olmazsa olmasın Yaktın kavurdun kül ettin Ansızın bırakıp gittin Güzelligin vardı nettin Çalım olmazsa olmasın Mevsim yaz başım kış ayaz Bu sitem bu dert sana az Yaz Sitemkar Alim`im yaz Şalım olmazsa olmasın... NOT: Bu Şiir 28.04.2008 Tarihinde Degerli Bestekarımız Sn.Yılmaz TATLISES Tarafından bestelenmiştir. Söz :Bekir ALİM Beste:Yılmaz Tatlıses 1962 Yılının Eylül ay`ında Sivas Merkeze bağlı ulaş ilçesi Eskikarahisar köyünde doğdu. İlkokulu köyünde Ortaokul ve Liseyi Sivas Atatürk Lisesinde okudu.1990 yılından beri Sivas Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Milli Eğitim Yayınevinde Memuriyete başladı halen Sivas Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde görevine devam etmekte olan Şair Evli ve dört çocuk babasdır. Şiirin Evrenselliğine ve sonsuzluğuna inanan şairimiz ilk şiirlerini Ortaokul yıllarında yazmaya başladı. Yazdıgı şiirlerin bir kısmı Türk Eğitim Sendikasına ait `GÖKKUŞAĞI` ve bazı okul dergilerinde yayınlandı Şiirlerinin konuları daha çok aşk, sevgi, doğa, hüzün ve sitem şiirlerinden oluşmaktadır. İlk Kitabı Gündüz Yayınları arasından çıkan Bekir ALİM'İN “BERGÜZAR” İsminde bir şiir kitabı bulunmakta ve değişik Antoloji Kitaplarında şiirleriyle yer alan şair 2006 yılında Gündüz Yayınevi ve Anayurt Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu Şiir yarışmasında Hece dalında Takdir Belgesi ödülü alarak Şiirde bende varım dercesine emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Sivaslı Şairin yeni Şiirlerini [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] den okuyabilirsiniz. E.Mail adresim: alim47@hotmail.com TLF:05365214981 ESERLERİ 1-BERGÜZAR Hediye isminde Yeni çıkan bir Şiir kitabım bulunmakta. KATILDIGI ANTOLOJİ KİTAPLARI 1-Şiir Çadırı Antolojisi Ankara/2006 Çıktı 2-Kırık Kalemler Grubu Şiir Antolojisi kitabı-Çıktı 3-Deli Mavi Sevdalar Grubu Şiir Antolojisi Kitabı-Çıktı 4-Türk Şairleri Şiir Antolojisi Cilt 4 Baskıda 5-Anadolu Şiir Antoloji Kitabı Cilt 5 Anason Yayınları Baskıda 6-2007 Şairler Seçkisi Antoloji Kitabı Anason Yayınları
13.04.2009, 21:42 | #2 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5461
|
Cevap: BEKİR ALİM-(SitemkarAşık)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|