|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Bilgisayar ve İnternet Dünyası Bilgisayar ve internet dünyası |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() Nihat71 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2009 16:27
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Arkadaşlar bunu 2 ay kendim denedikten sonra sizlerle de paylaşmak istedim. Katılmak tamamıyla ücretsizdir ve sınırlıdır.
Nasıl para kazanacağız derseniz: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] siteye üye olduktan sonra sizin accountuza verilen linkleri tıklayarak o linke ait olan web sitesi hakkında kısa yorum yazmak olacak türkçe yorumlar da kabul görüyor. Hepsi bu kadar. Yorum başına 1.25$ ile 4 $ arası kazanç var. 75$ tamamlandığında paranısı paypal aracılığıyla veya karşılığında yıllık rapidshare accountu alabilirsiniz. 75$ ben 2 haftada tamamladım ve paramı aldım. Tabii ki verilen linkler günlük sınırlı bazen 10 link bir günde veriyorlar bazende 4 link bir günde. Verdiğim linke tıkladıktan sonra: "Create a Free Account" tıklayarak siteye üye olun. Accountunuza girin ve size verilen likleri tıklayarak yorum yazın. Herhangi bir riski yok, para garanti... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2![]() Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() çok zekiye benziyorsun kendi linkinden üye ettiğine göre :=)
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kazanmanın diğer yolu | ramcoyakici | Arşiv | 0 | 27.10.2008 11:37 |