Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.10.2008, 00:14   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 917 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 1000 Kişilik Yurt Yapılacak

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik Sivas'ta eğitim düzeyinin daha iyi hale gelmesi için milletvekilleri ile birlikte yoğun bir çalışma temposu uyguladıklarını dile getirdi. Bakan Çelik, Sivas’a merkezde bin kişilik bir yurt yapılacağını açıklayarak bu yatırımın 2008 yılı programı içerisine alındığını da müjdeledi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, eğitim alanında Türkiye'nin her tarafında önemli gelişmeler yaşandığını belirterek, Sivas'ın da bu gelişmelerden önemli oranda pay aldığını söyledi.
Türkiye'nin her köşesinde eğitim alanında önemli çalışmalar yapıldığını belirten Bakan Çelik;
“Cumhuriyetimizin önemli merkezlerinden birisi olan Selçuklu ve Osmanlı şehri Sivas'ımız, bu değişim ve gelişimden en iyi şekilde payını almaktadır" dedi.
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte geldiği Sivas'ta eğitim alanında kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Sivas'ta eğitim alanında yaşanan sıkıntıları en aza indirmek ve ihtiyaçları karşılamak için büyük bir gayret içerisinde olduklarını dile getiren Bakan Çelik, ‘yerleşim birimi bakımından Türkiye'nin bir numaralı şehri' olarak nitelendirdiği Sivas'ta, milletvekilleri ile birlikte eğitimin daha iyi düzeye gelmesi için çalıştıklarını dile getirdi.

SİVAS'TAKİ ÇALIŞMALAR!
Eğitim alanında Sivas'ta yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik; “Şuana kadar binin üzerinde derslik yaptık ve hizmete soktuk.
Başlangıçta 2003 yılında neredeyse Sivas'taki okullarımızda demode çok az sayıda bilgisayardan söz edilirken, şu anda 7 binin üzerinde çocuklarımızın hizmetine tahsis edilmiş bilgisayar var. Ve Sivas'ımız da okul öncesi eğitim yüzde 6 gibi bir orandayken Türkiye ortalaması olan yüzde 30'u yakalamış durumdadır. Orta öğretimde yüzde 70'in üzerine çıkıyoruz.
Yükseköğretim alanında da Sivas'ımıza önemli fakülteler, yüksekokullar kazandırdık.
Kentlik Eğitim Fakültesi, İletişim Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi'ni bu dönemde Sayın Başbakanımızın talimatıyla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ne kazandırdık. Ayrıca Yabancı Diller Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ki, bunlar lisans eğitimi veren okullardır. Yine Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde dönemimizde açılmıştır" dedi.

“1000 KİŞİLİK YURT YAPACAĞIZ”
Sivas'ta çok sayıda yurt yapıldığını ve yapılmaya da devam edileceğini dile getiren Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, bu kapsamda 2008 yılı programı içerisinde Sivas Merkez'de bin kişilik yurt yapmayı planladıklarını dile getirdi.
Bakan Çelik, şu şekilde konuştu;
“Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı yüksek öğretim yurdu tamamlanmış, Sivaslı yükseköğretim gençliğinin emrine tahsis edilmiştir. Şuanda Yıldızeli'nde beş yüz kişilik yurdumuz devam etmekte yakın zamanda bitireceğiz. Bin kişilik daha Sivas merkezine 2008 yılı programında yurt yapıyoruz. İhale süreci devam ediyor. Aynı zamanda yine bu sene Suşehri'nde beş yüz kişilik bir yurt yapacağız."

“BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ"
Sivas'ta eğitimi daha iyi seviyelere ulaştırmak için çalıştıklarını dile getiren Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, sözlerini şu şekilde noktaladı:
“Sivas'ta bir Anadolu Öğretmen Lisesi vardı. Şuanda iki tane Anadolu Öğretmen Lisesi var. Bir Anadolu Öğretmen Lisesi daha kazandırdık. 3 Genel Lise 4 Anadolu Lisesi, 5 meslek okulu açtık.
1 Rehberlik Araştırma Merkezi, 1 işitme Engelliler Lisesi olmak üzere ayrıca Sivas'ta daha önce bulunmayan 1 Bilim Sanat Merkezi açtık.
13 bine yakın yavrumuza eğitim imkânlarını daha iyi hale getirmek için maddi durumu iyi olmadıklarından 'şartlı nakit transferi' sisteminden kendilerini destekledik.
Sadece Sivas'ta yaptığımız Yüksek Öğretim Yurtlarının bedeli 50 trilyon Türk Lirası'nın üzerindedir.
Değerli Sivas Milletvekillerimizle birlikte Türkiye'nin en geniş coğrafyaya yayılan illerinden birisinde yerleşim birimi en fazla olan, Türkiye'de bu anlamda bir numara olan Sivas'ımızda eğitimin daha iyi bir yere gelmesi için bütün gücümüzle çalışıyoruz, gayret gösteriyoruz."
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2008, 11:57   #2
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 806 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: 1000 Kişilik Yurt Yapılacak

Yurt yerine okul yapilsa daha iyi olmaz mi
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2008, 12:22   #3
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1034 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

bırak kardeşim , seçime kadar ne yaparlarsa yapsınlar sonra bir iki yıl daha genel seçime kadar uğramazlar, yeterki yapılmışları yıkmasınlarda, bu yaptıkları abdullatif şeneri konuşturmayında biz daha sizlere neler yaparuz demektir, yerse sivaslı
Alt 14.10.2008, 21:04   #4
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: 1000 Kişilik Yurt Yapılacak

Artık şeçim zamanları böyle propagandalar haliyle olacaktır.İnşallah Sivas için hayırlı uğurlu olur.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2008, 22:34   #5
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2172 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart --->: 1000 Kişilik Yurt Yapılacak

en iyisi olacak bence.........

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.10.2008, 14:40   #6
siverekli
Yeni Yiğido

siverekli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

siverekli Şuan siverekli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2009 11:49

Tecrübe Puanı: 0 siverekli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yurt yerine okul daha iyi olur...
Alt 15.10.2008, 15:03   #7
seheresma
Usta Yiğido

seheresma - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seheresma Şuan seheresma isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2010 17:34

Tecrübe Puanı: 646 seheresma FAZLA SÖZE GEREK YOKseheresma FAZLA SÖZE GEREK YOK

SIVASIN OKULA IHTIYACI VARSA OKULDA ISTESINLER,AMA YURTLARDA KALMAK ISTEYEN ÖGRENCI COK BIRAKIN YAPSINLAR SECIM SAYESINDE
YAPILIYOR YARARIMIZA OLACAKTIR

ISTE BEN BÖYLEYIM BIR ANDA SUSAR BIR ANDA COSARIM IMKANSIZI ISTER!!! MÜKEMMELI YASARIM
seheresma isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)