15.10.2008, 00:54 | #1 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
|
İbrahim Tatlıses TARKANİbrahim TATLISES ; Urfa’da SivasLılar.net mi vardı da biz mi üye olmadık..Tüm Sivaslılar.nettekilerİ çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorlar özellikle GuNay Reha MUHTAR Reha MUHTAR ;Burdan bütün SivasLılar.net üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar Sivaslılar.net her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız. Reha MUHTAR NOT : FuRKan hocam son açtığım konuyu silmesseniz sevinirim. ANAYASA BAŞKANI Anayasa Başkanı ;Sivaslılar.net Moderatörler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir.! Sivaslılar.Net Moderatör olacak kiş iforum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır.!Ayrıca Rüştü Elmas'ın tebliğine tabib tutulacaktır. Banu ALKAN Banu ALKAN ; Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla SivasLılar.net'e renk katacagim, ayol iyiki varsin Sivaslılar.net Banu Alkan Not : Tatlı yarışmasını kazanamadım ama ilerleyen günlerde bir yarışma daha olucaktır Gürün güzelini geçiceğim Bülent Ersoy Ayoll Ablaniz( abiniz ) kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz Sivaslılar.netin gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu. EMRAH Emrah ; Bak Gülcan burasi Sivaslılar.net artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan) Sivaslılar.netvar artik bize sahip cikacaklar. EMRAH NOT :Serd@r abi gülcan'ın mesajlarını silme abi Tarkan ; Seni gidi Sivaslılarrr.Net Yılanı deliğinden çıkarannn Kaderim Püsküllü Belaammm Yakalarsam Mucks Sivaslılar.netteki üyelerimize Selamlar olsun herkezi öpüyorum. TARKAN NOT :Sitenizi çok beğendim,biraz geç üye oldum ama sonunda üyeliğim başladı.Rüştü Elmas bey Sizden sitede görev bekliyorum . Navigatör yapın beni MUHSİN YAZICIOĞLU Muhsin Yazıcıoğlu ; Selamlar olsun size . Selamlar olsun herkeze . Yeni şeçimi sitede geçireceğim Artık siyaseti bırakıyorum amacım Sitede iyi bir yerlere gelmek Muhsin Yazıcıoğlu Not : 2 Senedir siteyim Tarkan hemen dün geldi Navigatörlük istiyor.Benimde 2500 mesaj var Bende adminlik istiyorum. |
15.10.2008, 01:03 | #2 |
Usta Yiğido
TracyMcGrady58 Şuan
Son Aktivite: 09.08.2013 18:54
Tecrübe Puanı: 831
|
-->: ÜNLÜLER SİVASLILAR.NET HAKKINDA NE DEMİŞ ?
Güzel paylasim olmus. Ellerine saglik bacanak . Hakan abi sanada yakin bi süpriz yapacaz burda
15.10.2008, 01:03 | #3 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1102
|
helal olsun eyübüm süper olmuş daha fazla sanatçıların sözlerinide ekleyebilirdin
15.10.2008, 01:08 | #4 |
Administrator
RüStü ElmaS Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: ÜNLÜLER SİVASLILAR.NET HAKKINDA NE DEMİŞ ?
Bravo Eyüphan gardaş,
gerçekten güzel bir çalışma, güzel bir fikir. Ne diyeyim, eline sağlık, devamını bekliyoruz |
15.10.2008, 01:38 | #5 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
|
--->: ÜNLÜLER SİVASLILAR.NET HAKKINDA NE DEMİŞ ?
HAYRETTİN YERLİKAYA
Hayrettin Yerlikaya ; Artık futbol'un son yıllarını yaşıyorum.Elimde başka meslek yok ! Bari biraz sitede online olimde Site görevlilerinin gözüne girim. Acaba dikkat çekmek için ne yapmam lazım ? |
15.10.2008, 01:52 | #6 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1102
|
Bülent UYGUN ; sivasspor.com'un kardeş sitesi sivaslilar.net'i beğeniyle takip ediyorum.site yöneticilerinden SÖNMEZ abiyide yardımcı antrenörlüğüme getirmeyi düşünüyorum,ben bir sivas aşığıyım.ve teknik drektörlük görevimide ilerde benden dahada yiğido olan sönmez abime bırakacağım! Not:yeri gelmişken site üyelerinden eyüphan aydın adlı kardeşime bir müjde vermek istiyorum bir aydır İstanbul-Çakmakspor'dan takip ettirdiğim EYÜP'Ü transfer edeceğiz kulübüylede görüşüldü.hayırlı uğurlu olsun
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!! Konu Abdurrahman 58 tarafından (15.10.2008 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir.. |
15.10.2008, 01:58 | #7 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
|
JOSE MOURİNHO
JOSE MOURİNHO :Yaklaşık 2 senedir takip ettiğim bir futbolcu var.Geçenlerde tatile gittiğim Türkiye'de rastladım. Sivas'ta muazzam bir futboluyla , topa hakimiyetiyle dikkatimi çekti.O zamanlar ben Chelsea'daydım alamadım. Şimdi inter'in başındayım en yakın zamanda alıcağım.Serrrkan nickli Abdurahman kardeşimize Kaptanlık ve 10 Numarayı taktik ediceğim. Elbette Sivaslılar.net olmasaydı onu bulmazdım. |
15.10.2008, 02:12 | #8 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
|
FLASH FLASH FLASH ! Ünlü ekibimiz dün akşam saatlerinde Sayın Başbakan ve Chp Genel başkanın konuğuydu.
Muhabirlerimiz ; albina58 ( Hakan abi ) ekibiyle Deniz Baykal'ın sorularını bana yetiştirdi. EyüphanAydın ise Başkanlıktaydı. Yapılan bu konuşmalarda Güncel haberler ve konular hakkında bilgiler alındı işte o bilgiler sadece [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] seyirlerinde. RECEP TAYYİP ERDOĞAN Recep Tayyip Erdoğan ; Herkezi saygı ile sevgiyle karşılıyorum.Geçenlerde Sayın Baykal'ın bir sözü aklımda kaldı.Demişki ; Sivaslılar.net'e Sayın Başbakandan önce üye oldum demiş. Yaaa bırakın Burada ülke yönetiyoruz BEYLER ! Üyelik tarihlerimize Hakan Özpınar ve Rüştü Elmas ile baktık,hatta kanıtları bile var.Şu anda elimde gördüğünüz belge onların kanıtı. Ben Sayın Baykal'dan yaklaşık 1 saat önce üye olmuşum.Konuşucak bişey yok artık.Herşey belgeyle ortada. DENİZ BAYKAL Deniz Baykal ; Sayın Başbakan haddini bil ! Güncel haberleri hep Sivaslılar.nette takip ediyorum. Çağırın Rüştü Elmas'ı Almanyadan kayıtlara bakalım.Olmassa burada Hakan Özpınar var ona sorarız.Olmadı Osman Gunay var sorun değil ! Artık senin siteye benim yolumda üye olduğunu göreceksin.Hatırlar mısın ? Msn'de konuşurken istemiştin siteyi. Msn günlük iletileri silmediysem göstereceğim. Bendede belgeler var ! Haddini bil. |
15.10.2008, 04:06 | #9 | |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
|
Alıntı:
Kuşum Aydın ; İlk aldığım kuş Sivaslılar.Net sayesinde oldu.Teşekkür ederim.Ayyyy şarkım aklıma geldi Uzaklara uçma kuşum uçupta gitme vurulursun...Masallara konma kuşumm Ayyy içim cız etti Not : Osman GuNay abi bu mesaj'ım kalsın lütfen ! Ayyy küserim giderim yoksa bu siteden |
|
15.10.2008, 04:10 | #10 | |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
|
Alıntı:
Saadettin Teksoy ; Ben ilk Programımı yapmadan önce Sivaslılar.Net'e konuk oldum.Ondan sonra işte ünlü oldum. Beeennn Saadettin Teksoy . |
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|