|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
17.03.2008, 22:41 | #1 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1097
|
VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE
Künyem gelsin benden sana hediye
Şehidin ardından oku methiye Kuruşunda yetim hakkı var diye; Boş yere tek kurşun atmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Yatıyor diyenler yalan söylüyor Yatmadığımızı O da biliyor Öyle konuştukça; düşman gülüyor, Yattı diyenleri bekledim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Dedeniz Maraş' da şehit olmuştu Babanı Antep' de kurşun bulmuştu Dün gece düşlerim nurla dolmuştu; Şeref bildim vatan satmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Bayrak sevgisiyle dolu bedenim Yüreğimde; nefret, kin yoktur benim Mermi yedim anne; üşüyor tenim, Kimseye düşmanca bakmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Düşman namert olmuş yiğitlik yoktur İtlere et veren; satılmış çoktur Hainler yol almış; karnı pek toktur. Vuruldum, vuruldum bitmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... HUBBÜL VATAN MİNEL İMAN diyorum Öndekine dua gönderiyorum Aklaşsın kazanlar; ben geliyorum. Ecdadımı inkâr etmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Öğretmen kabrime gelemiyormuş Gelenlerin sonu kötü olurmuş Efendiler öyle emir buyurmuş, Gelmeyeni ayrı tutmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Şehide FATİHA okunmasın mı? Dua; oya oya dokunmasın mı Öğretmenim bana bakınmasın mı? Doğruya yalanı katmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Emirle gelecek gelmesin bana Gözlerime bak sen; yeterim sana Timsah gözyaşlılar gitsin yoluna, Kimseyi aldatıp; ütmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Ben musalladayım; gelen olursa Silmeyin bu taştan; kanım kurursa Birileri burda, nutuk okursa; Beyhuda lafları, yutmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Yalanlarla tüysüz kazlar yolmadım Filan yere genel müdür olmadım Yirmibeş yaşında gemi almadım, Başımı eğip diz, çökmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Aslım, neslim belli; künyem kitabe Deyin talkın veren; imam hatibe Kıblem seyyar değil; Kâbedir, Kâbe Patriğin elini öpmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Kimselere kızıp bağırmadım ben İtleri yemeğe çağırmadım ben Haramla helâli yoğurmadım ben. Haram lokmaları tatmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Mevsimlik müslüman olmadım ANAM Papazla kıbleyi bulmadım ANAM Soysuz asillerle kalmadım ANAM, Kurumlu bacada tütmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Dinime; ılımlı, karlı dediler Gayri müslümlerle iftar yediler Mehmetler düştükçe; gülümsediler... Mazlumu korudum; itmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Emir kullarına dokunmayınız Kimseden korkup; sakınmayınız Evlat verdik diye yakınmayınız, ŞEHİT OLDUM ŞEHİT; YİTMEDİM ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!! Konu Abdurrahman 58 tarafından (18.03.2008 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.. |
17.03.2008, 23:06 | #2 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
|
-->: VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE
ŞEHİDİM SEN RAHAT OL BİZ TÜRK-İSLAM SAVUNUCULARI OLDUKÇA BU ÜLKEYE KALLEŞ ELİ DEĞMEYECEK!!!
17.03.2008, 23:38 | #3 |
Yasaklı
adislibekir Şuan
Son Aktivite: 17.03.2009 21:10
Tecrübe Puanı: 0
|
--->: VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE
Sönüyor göğsünün üstünde o arslan neferin.
Ölüm indirmede gökler, ölü püskürmede yer, O ne müthiş tipidir, savrulur enkazı beşer. Boşanır sırtlara, vadilere, sağnak sağnak. Kafa göz, gövde, bacak, kol, çene, parmak, el ayak Vurulup, tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilal uğruna yarap ne güneşler batıyor. Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker Gökten ecdat inerek öpse o pak alnı değer. Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın. Mehmet Akif ERSOY......................... .............................. .............................. .............................. ............Onlar kendileri için hiç birşey istemediler................... Çanakkelede vatansavunmasıda şaadet şerbeti içen bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun. |
18.03.2008, 00:22 | #4 |
Yasaklı
adislibekir Şuan
|
Anasından Hasan Çavuşa Mektup
Oglum Hasan, üç aydır ki mektubunu almadım, Gece, gündüz hayır duanızdan geri kalmadım, Sen onbası olmus idin, Aksehir’den giderken Çavus oldum diye yazdın, tabur cenge girerken, Zafer için her cengine yedi hatim adadım. Allah korusun ocagımda sensin kolum kanadım. Yaradanım sana nasip ederse sahadet, Odur kulluk Hakka, vatan millet için ne devlet Imam dedi; Çanakkale’de ulu sanlı cenk olmus. Düsmanların siperleri bastan basa les dolmus. Derelerden, tepelerden seller gibi kan akmıs. Korkak düsman geri kaçmıs, toplarını bırakmıs, Sen o kanlı derelerden topladıgın sümbülü, Yolla taksın yavukluna ziynet bulsun kakülü. Geçen gece ben bu cengin rüyasını görmüstüm. Sevincimden aglayarak hayır diye yormustum. Plevne’de yatan sehit baban eve gelmisti. “Hasan Gazi oldu.” Diye bana müjde vermisti. Sonra gördüm sag elinde yükselmisti bir bayrak, Din hasmının kalesine dikilmisti o sancak. O sancak ki Türklügün sanlı namus gömlegi. Cana millet bilin anın ugrunda ölmeyi. Sen düsünme millet bize gözü gibi bakıyor. Sükür, bolluk, zat, zahire her taraftan akıyor. Eger köyde ölen kalan var mı diye sorarsan, Konu komsu esi dostu hatırlayıp anarsan, Muhtargilin Ahmet sehit olmus haber geldi dün. Köy giyindi kusandı, hep namazgaha gittiler. O sehidin remmetullah duasını ettiler. Yeri belli olmak için mezarını kazdılar. Bir tas dikip Ahmet sehit oldu diye yazdılar. Kurban kesip hatmi serif indirdiler, hep ona Gönderildi onun gökte yatan sanlı ruhuna. Sen bilirsin yavuklusu kumral saçlı Emine, Bir al bayrak asmıs idi o gün kendi evine. O güzel kız yesil örtü örtmüs idi basına. Bir kurumla oturmustu, köyün dibek tasına, Hiç kırmadı aglamadı sandım onu bir melek, Onun erlik ocagını söndürmüstü kör felek. Sürme çekmis, kına ,ile süslemisti elini, Olmus idi telli duvaklı nurlu sehit gelini. Dedi; Ahmet beni artık ahrette beklesin. Ben onunum utanmasın beni Hak’tan istesin. Kaderim bu, sehit olmus benim sanlı yigidim, Kız kalırım varmam ele benim canlı şehidim. Şehidim bir karış Vatan toprağı için Sizin gibi Şahadet şerbetini içenler de var Mekanınız cennet olsun......Vatan toprağını parsel parsel .PAŞALAR. gibi satanlarda var. |
18.03.2008, 10:09 | #5 |
Yiğido
nedim can Şuan
Son Aktivite: 23.05.2012 13:21
Tecrübe Puanı: 615
|
ŞEHİTLER ABİDESİ İÇİN
Gök kubbenin altında yatar, al kan içinde, Ey yolcu, şu toprak için can veren erler. Hakk'ın bu velî kulları taş türbeye girmez, Gufrâna bürünmüş, yalınız Fâtiha bekler. Tüm şehitlerimizi saygı ve şükranlarla anıyoruz.... VATAN SAĞOLSUN BE ANNE
18.03.2008, 17:36 | #6 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
|
RUHUNUZ ŞAD MEKANINIZ CENNET OLSUN!!!!!!!!!!!!!
18.03.2008, 17:54 | #7 |
Usta Yiğido
aozdemir Şuan
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38
Tecrübe Puanı: 756
|
ne güzel bir şiir. teşekkürler.............
|
18.03.2008, 19:02 | #8 |
Usta Yiğido
asitane3458 Şuan
Son Aktivite: 06.02.2010 13:59
Tecrübe Puanı: 685
|
bu anlamlı paylasım için tesekkurler ...
|
18.03.2008, 19:41 | #9 |
Yasaklı
adislibekir Şuan
|
Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz
Vatan sahipsiz değil-öğren önce bunu bil Gerçeği konuşmalı-hem aklımız hem de dil Mehmet’e söz söyleme-Allah insanı çarpar Her tarafı felç olur-daim ağlar zarı zar Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz Her gün kahpe kurşunla-bomba ve mayın ile Mehmetçik şehit olur-yurtta artıyor çile Sabah akşam ve gece-hep sınırlarımızda Onlar nöbet tutuyor-sonbahar kışı yazda Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz Yirmi dört saat nöbet-uyumazlar yatmazlar Yurdu candan severler-kin ve nefret atmazlar Kolladığı vatandır-severler onu candan Düşman onu geçemez-saldırsa da dört yandan Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz Orada bulunurken-uzanır hain eller Uzaktan fırlatılır-yere yıkılır beller Niçin önlenemiyor- salla üstten balyozu Kaldır hemen jetleri-kalmasın canı tozu Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz Terör önlenemezse-sürü oluruz sürü Türk Milleti uyuma-meydana doğru yürü Ülkemde şanlı bayrak-hür şekilde esmezse Namus ve şeref kalmaz-dikkat edin bu sese Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz Başları İmralı’da-oradan emir verir Taze yemek yedikçe-Çıbanbaşı semirir Telefonu hazırmış-öyle midir acaba Gerçekten de doğruysa-beddua eder baba Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz Allah’ım beter etsin-kolay ölüm vermesin Kudurarak can versin-muradına ermesin Milyonların ahını-alanlar yaşayamaz Susturun çabuk şunu-vermesin sakın vaaz Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz Öyle yan yatan var ki-ama hainlik dolu Soros’ tan para alır-biliyor Türk’ün oğlu Yerler içer oynarlar-zıbardıkça zıbarır Gayeleri bölmektir-Rabbimiz versin sabır Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz Ağızdan çıkan sözü-öncelikle tartmalı Güzel konuşmalıyız-bencilliği atmalı Mehmetçik’e laf diyen-onlar Şeytana benzer Kötü insanlar gibi-kucaklarda bulur yer Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz Güce güvenmemeli-tayfun çıktığı zaman Ağaçlar da sökülür-asla bulamaz derman Tarih buna şahittir-kimleri görmedik ki Hepsi kara toprakta-yüzü bini öteki Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz Mehmetçik yan yatarsa-bu ayakta değildir Uzaktan kumandayla-şehit edilir bir bir Can veren asla yatmaz-bunu herkes bilmeli Ağlayan anaların-göz yaşını silmeli Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz Atatürk’üm duy bizi- muhtacız inan size Sen olmadığın zaman-uğruyoruz krize Öğretmen Hasan söyler-Mehmetçik’e kalkan el O anda kırılmalı-Türk Gençleri koş da gel Yan gelip yatanlar var-asker yan gelip yatmaz Vatanı satanlar var-Mehmetçik asla satmaz |
06.10.2008, 10:56 | #10 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
|
Yalanlarla tüysüz kazlar yolmadım
Filan yere genel müdür olmadım Yirmibeş yaşında gemi almadım, Başımı eğip diz, çökmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|