|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
29.05.2009, 20:05 | #1 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5461
|
Msn başında deprem olursa..
Msn başında deprem olursa..
Sallanıyoruz! * evet - halaa sallanıyoruz! ! * evet - halaa sallanıyoruz!! ! Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi ayyy hala sallanıyoruz! !! god size bir titreşim gönderdi _______ - salandık * evet bu kafadan bi 4.7 vardır - yok o kadar taş çatlasın 3.7 * yok yok iyi salladı 6.3 bu - sende iyi salladın bak şimdi _______ * sallanıyoruz galiba. - seni seviyorum ulen jale o sana layik değĩl..!!! * durdu galiba - ben çıktım fm oynayacağım.. * _______ +Sallanıyoruz. . -Haa +Deprem oluyor nan.. -Geçmiş olsun, az önceki smileyi tekrar yollasana kaydedicem onu +Allah belanı versin şuayip _______ +Sallandın mı? -Sallanıyorum. . +Ben de. Ne yapsak? -Arkamıza yaslanıp, sandalyeye sıkıca tutunabiliriz. . +Tamam.. Hadi 1, 2, 3 _______ +Deprem oluyor -Farkındayım.. Korkuyorum. . +Ben kendimi çevrimdışı göstericem..Buralardayım ama -Nan kitaplık üstüme doğru geliyor +Kenara çekil o zaman.. Hadi ben kaçtım _______ +vayy dostum bu msn nin yeni sürümü mü? -ne açıdan? +attığın titreşimi hissediyorum! -hıım ne demessin 4.7 salladı oraları de mi? _______ -Nan deprem oluyoo -Abartma nan alt tarafı bi titreşim attık. _______ -sallandık mı? +sallandık -dur ben sana şarkı göndereyim gönderiliyor. .. "ankaralı namık salla salla salla titret"
|