Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Tarihi Köprü Tehlike Altında - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.01.2010, 13:57   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Tarihi Köprü Tehlike Altında

Tarihi Köprü Tehlike Altında

Tarihi köprü bakımsızlıktan ve araçların halen üzerinden geçmesinden dolayı yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya.

Kardeşler Mahallesini Cumhuriyet Üniversitesi kampüsüne bağlayan, belediye otobüslerinin de güzergahında bulunan, Tarihi eğri köprünün devamı olarak inşa edilen, köprü yıkılma tehlikesi yaşıyor.

Cumhuriyet üniversitesine ve kardeşler tepesine ulaşmak için bu tarihi köprüyü kullanmak zorunda kalan araç sürücüleri karşı taraftan bir araç daha geldiğinde mecburen birbirilerini beklemek zorunda kalıyorlar.

TRAFİĞE KAPALIMI AÇIKMI!
Uzun kuyrukların oluştuğu bu köprüde sürücüler ek bir köprü yapılmasını ve bu tarihi yapıya sahip çıkılmasını istiyorlar.

Sürücüler bu yolda zorluklar çektiklerini belirtirlerken bu köprüde gerekli çalışmaların yapılmasını istediler.

Tarihi köprünün üzerinde herhangi bir kitabe olmadığı için hangi tarihte ve kim tarafından yaptırılmadığı bilinmeyen bu köprüye sivas yetkililerinin biraz daha özen göstermesini ve bu köprüye sahip çıkmalarını diliyor ve bir an evvel çözüm bulunmasını istiyoruz.

Tv58
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.01.2010, 14:02   #2
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Tarihi Köprü Tehlike Altında

En yakın zamanda önlem alınması gerektiğini düşünüyorum,Yoksa ilerleyen günlerde çok büyük felaket getirebilir.

Ayrıca bu tarihi yapıya sahip çıkılmalı
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2010, 15:41   #3
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bu köprü trafiğe acık değildi çok güzel bir şekilde restorasyonu yapılmış ve arkasından arac trafiğine kapatılmıştı acaba yeni yapılan köprü bakımamı alındı
Alt 14.01.2010, 16:03   #4
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu köprü trafiğe acık değildi çok güzel bir şekilde restorasyonu yapılmış ve arkasından arac trafiğine kapatılmıştı acaba yeni yapılan köprü bakımamı alındı
Mehmet abiye katılıyorum. Çünkü ben eğri köprüye çok yakın biryerde oturuyordum. Eğri köprü trafiğe kapatılıp yan tarafına büyük bir köprü yapılmıştı.
Alt 14.01.2010, 19:31   #5
Meraküm
Yiğido
NO AVATAR

Meraküm Şuan Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.02.2010 12:21

Tecrübe Puanı: 561 Meraküm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Resindeki Eğri Köprü Değil Eğri köprü Trafiğe kapalı çünkü karşısında köprü var resimdeki ise üniversiteye gidişte tek yönlü bir köprü kyk yurtlarına varmadan köprü varya orası Bilip bilmeden haber yapıyorlar.
Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2010, 22:03   #6
-aynur58
Yiğido

-aynur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

-aynur58 Şuan -aynur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.12.2010 10:15

Tecrübe Puanı: 550 -aynur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Egri köprü trafiğe kapatılalı çok oldu zaten fotografta görülende toki konutları ile üniversitenin arka kapısından girşi arasındaki yol üzerinde bulunan köprü.
egri köprü girişinde araçların girişini engelleyecek beton engeller var.
-aynur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2010, 22:55   #7
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Haber düzeltilmiştir. Dikkat edip uyarıda bulunan üyelerimize teşekkür ederiz...
Alt 14.01.2010, 23:36   #8
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

yanılmıyoram eğri köprünün ir restorasyonunuda rahmetli dedem yaptı
yanılmıyorsam diyorum diyorum çünkü dedem 60 ve yetmişli yıllar arasında gerçekleştirmiş de ondan yoksa dedem yapmış ama benim aklım ermiyor.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2010, 01:29   #9
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 19:04

Tecrübe Puanı: 684 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Valla benorada günde en az 4 defa geçiyorum ve okadar kuyruklar oluşturacak sıkıntı yok ama dar ve tarihi bir köprü tuzladan gelen derelerin eğri köprünün alt kısmında kızılırmağa karıştığı bir köprü köprünün dört köşeside şahıs arazisi üni tarafında yolun iki cephesinde de un fabrikaları var boş şahıs arazisi olsa istimlak kolay ama işletme bulunuyor burada şehir tarafında ise sol trafında bir çiftlik var onun bahçesi bulunuyor sağ tarafındaki arazide bir vatandaşın konutu var arazisi ise 9 ortak hiç kimse razı olmuyor anlayacağınız
Klasik Sivas halkı kendi menfaatini düşünüyor geçen yyönetiminde bu yönetiminde çalışmaları oldu diye biliyorum ama nafile kardeşler kendi arasında anlaşamazken belediye veya karayolları nasıl anlaşacak bu vatandaşlarla.
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)