|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tescilli Sivas Köftesi'nin tadına baktı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 66. Genel Kurulu Ankara’da TOBB Birlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel Kurulda, çeşitli iller tarafından yiyecek ve yöresel ürünlerin sergilendiği satandın açılışını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu birlikte yaptı. Sivas standında tescillenen Sivas Köftesi, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım tarafından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün’e ikram edildi. Sivas Köftesi’nin tadına bakan Cumhurbaşkanı Gül’e ayrıca paketlenmiş köfte de hediye edildi. Türkiye’deki 365 oda ve borsanın tüm kurullarıyla katıldığı genel kurulda, tanıtım amaçlı yapılan Sivas köftesi yoğun ilgi gördü. Tescilli Sivas köftesi iş dünyasından tam not aldı. Ayrıca Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ghlam Ali, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş başta olmak üzere oda ve borsa başkanlarına Sivas standında pişirilen köfte ikram edildi. Gazete İzci |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivasa has köftemizin İş adamlarının bulunduğu bir alanda sergilenmesi ve ikram edilmedi güzel birşey. Eminim Sayın Gülde çok beğenmiş ve tekrar yemek isteyecektir
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas köftesi tescillendikten sonra tatmayan tanımayan yemeyen kalmadı,Artık nereye gitsen bulabilir yiyebilirsin.
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Demek "Köfte" ile yeni bir imaj yakaladık adımız bu şekilde anılacak, Hayırlı olsun.
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1040
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yarasın Cumhurbaşkanımıza... Bizde hasret kaldık köftemize nede özledim varyaaaa
![]()
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|