Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

DDK, Yazıcıoğlu için yeniden harekete geçecek - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.08.2011, 08:40   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 956 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart DDK, Yazıcıoğlu için yeniden harekete geçecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili olarak yine DDK'yı harekete geçiriyor.

Abdullah Gül, aynı zamanda arkadaşı olan eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldüğü helikopter kazasının peşini bırakmıyor. Gül, kazayı soruşturan Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'nın da isteği doğrultusunda, olayı daha önce inceleyen, emrindeki Devlet Denetleme Kurulu'nu (DDK) bir kez daha harekete geçirmeye hazırlanıyor. Gül, önceki gün Çankaya Köşkü'nde görüştüğü BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve parti yöneticilerine, “Bütün şüpheler giderilinceye kadar bu işin peşini bırakmayacağız, bu işi aydınlatacağız. Böylece değerli bir siyasetçiye, eğer bir şey yapıldıysa ne yapıldığı ortaya çıkarılmış olacak. Bu çalışmayı Türkiye'nin, devletin itibarını kurtarma adına da önemsiyoruz. Onun için sonuna kadar götüreceğiz” dedi.
“DDK bu işin üzerine gidip o raporu hazırlamasaydı tıpkı bazı diğer konular gibi bu olay da kapanıp gidebilirdi” diyen Gül, enkaza 2 gün sonra ulaşılmasına tepkisini de, “Herşeyi anladım da Türkiye topraklarında bir kaza mahalline 46 saatte nasıl ulaşılamıyor, bunu anlamış değilim” sözleriyle dile getirdi. Mustafa Destici, kazayı soruşturan Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'nın, DDK'nın konuyla ilgili biraz daha ayrıntılı çalışması talebini Gül'e aktardı. Destici görüşmenin ardından, “DDK, bu konu ile ilgili ek bir çalışma daha yapacak. Bu işi karanlıkta bırakmadan gerçek ne ise ortaya çıkaracağız. Cumhurbaşkanımızı da kararlı gördüm. Onun söylediği cümle de benim söylediğim cümlenin aynısı. Sonuna kadar gideceğiz” dedi.

Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)