|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Van'daki depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla Türk Kızılayı Sivas Yerel Afet Şefliği'nden 4 tır dolusu 1230 adet afet çadırı deprem bölgesine gönderildi. Sivas-Ankara karayolu üzerindeki Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün karşısında bulunan Türk Kızılayı Sivas Yerel Afet Şefliği deposundan afet çadırlarını yükleyen tırlar, deprem bölgesine hareket etti. Türk Kızılayı Sivas Yerel Afet Şefliği görevlisi Özer Özbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremin ardından afet çadırı yüklü 3 tırın hemen yola çıktığını, son tırın da gece saatlerinde Van'a hareket edeceğini söyledi. Türk Kızılayı Sivas Yerel Afet Şefliği olarak bölgeye toplam 1230 adet afet çadırı gönderdiklerini bildiren Özbey, bu çadırların bölgede uzman görevliler tarafından kurulacağını belirterek, 14 metrekarelik çadırların yanmaz ve su geçirmez özellikte olduğunu belirtti. Sivas'tan deprem bölgesine, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden 12 kişilik ekibinin yanı sıra 2 arama-kurtarma aracı, İl Sağlık Müdürlüğü'nden 2 Ulusal Medikal Kurtarma UMKE) aracı ve bir ambulans ile 2'si doktor olmak üzere toplam 17 kişilik sağlık ekibi gönderilmişti. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2016 14:48
Tecrübe Puanı: 1196
![]() |
ölenlere allah rahmet etsin, yaralilara acil sifalar
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı serhat_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alibaba58 Şuan
Son Aktivite: 11.06.2013 13:44
Tecrübe Puanı: 977
![]() ![]() |
HER NE OLURSA OLSUN, BİR İNSANIN ÖLÜMÜNE SEVİNEN İNSAN OLAMAZ. YAŞANANLARA İLAHİ ADALET DİYENLER İNSANLIKTAN NE KADAR NASİP ALMIŞ BİLMİYORUM. BUGÜN VAN HALKININ BAŞINA GELENLER YARIN BİZİM BAŞIMIZA DA GELEBİLİR BUNU UNUTMAYALIM. İNSANLIK ADINA VAN'A YARDIM EDEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir deprem bölgesi ve üleksi olarak geçmişten ders çıkartıp önlem almamız gerekiyor ancak buna yeterli önemi gösterdiğimizi sanmıyorum, malesef her zaman olan ölene oluyor. Buna en başta "deprem değil çürük bina öldürür" sloganına uygun olarak haraket etmemiz gerek, her şeye imkan olanak sağlanırken ne yazıkki en önemli şeyi göz ardı ediyoruz.
Ölenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum, katkıda bulunan bu insanlık görevini yapan herkese teşekkür ederiz.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31
Tecrübe Puanı: 1534
![]() |
bizler kürt düşmanı değil pkk. düşmanıyız bizlerden daha çok ülkesini ve bayrağını savunan yığınlarca kürt vatandaşını bölücülerele aynı kefeye koymak bu ülkeye yapılacak en büyük kötülük hatta en büyük ihanettir.böyle bir doğal afet karşısında yapılan yorumlarda ilahi adaletten söz etmek hiç kimse kusura bakmasın insanlıktan nasibini almamışların işidir böyle bir düşünce ne türklük şuuruna nede islam ahlakına uyar ölenlere allahtan rahmet yaralılara acil şifa geride kalanlara sabır ve b aşsağlığı dilerim.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YuSuF Şuan
Son Aktivite: 10.10.2014 15:22
Tecrübe Puanı: 1108
![]() |
Sivas`tan yardım yapanlardan yapmayanlardan ALLAH razı olsun.Sadece Sivas`ın değil bütün illerden yardım gelmesi lazım.Sahip çıkmamız lazım.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar YuSuF'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herzaman ki ic burkan tablo. Izlemeye can dayanmiyor. Bir Müslüman kardesinin felaketine sevinilmez. Icim yandi.. ALLAH yar & yardimcilari olsun. ALLAHIM bir daha göstermesin.INSAALLAH. Vatanimizi sevenlere hic sözümüz yok. Sayet o üc harfli örgüte yardim edenlerin, boynu altinda kalsin Her kim olursa olsun. baksinlar kim yardim ediyor depremzedelere. Bu vatanin ekmegini yiyip, Bu vatana ihanet edenlere acimam ben.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
Son Aktivite: 04.04.2015 07:50
Tecrübe Puanı: 744
![]() |
Allah şu soğuk günlerde yardımcıları olsun.Sadece sivastan değil yurdun her yerinden vana yardımlar gidiyor rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın bozmak isteyenlerede fırsat vermesin sakaryada tekerlekli sandalyede balon satarak geçimini sağlayan bi kardeşimiz bile bir günlük kazancına battaniye alıp yollamış.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar özgüven'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|