Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ak-Su Piknik Alanı (!) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29293)

kronik 01.06.2009 19:50

Cevap: Ak-Su Piknik Alanı (!)

[B][COLOR=darkorange]zaten mAngal yakılmıyormuş ki insanlarımız duyarlı olduğu takdirde yeme ,içmenin ne zararı olabilir ki kös kös de oturulmaz ki canım :D[/COLOR][/B]

Cley 01.06.2009 19:55

[B]Haberi açan arkadaşımız biraz abartmış işi. ortada piknik yokki. İnsanlar evlerinde yaptıgı pasta börek dolma çay vs. alıp gelip orda yiyebilir.Aksu gezme alanı diyoruz da en fazla 200-300 mertelik bir alan.Buranın neyini gezsin insanlar.Hapishanede volta atar gibi git ileri gel geri :)[/B]

Arif Coşkun 01.06.2009 20:03

Valla mangal kesinlikle yasak olmalı, çok çirkin bir görüntü oluyor, yakanı var yakmayanı var , birde isin dumanın içinde kalıyor ortalık, mangal piknilk açık alan ve merkezden uzak bir yer de yapsınlar.

altuntas58 01.06.2009 20:31

[B]Mangal olmazsa bence bir sakıncası yok ben haberi okuyunca aklıma ilk olarak mangal geldi sivasa gittiğimde bende bir kez dürüm alıp orda öğlen yemeği yemiştim herkes bulunduğu yerin temiz olmasına dikkat ederse problem olmaz diye düşünüyorum[/B]

LaEdri 01.06.2009 20:36

[QUOTE=altuntas58;419529][B]Mangal olmazsa bence bir sakıncası yok ben haberi okuyunca aklıma ilk olarak mangal geldi sivasa gittiğimde bende bir kez dürüm alıp orda öğlen yemeği yemiştim herkes bulunduğu yerin temiz olmasına dikkat ederse problem olmaz diye düşünüyorum[/B][/QUOTE]

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın,mangaldan mutlaka bir leke,pislik kalır..
Etlerden çıkan yağlar yerlere dökülecek ve o yağlar zamanla iğrenç bir görüntü oluşturacaktır.BKNZ:Paşabahçe

Mangaldan çıkan duman ve kokular hoş bir görüntü ve durum oluşturmuyor..
Mangaldan çıkan küller nereye uçacak?Suyun içine tabi ki ve zamanal o küller zamanla suyun yüzünde bir tabaka oluşturacaktır.

Ve o küller çöp tenekelerine atılırken illa ki sağa sola kazara dökülecek ve zamanal yine berbat bir görüntü oluşturacaktır..
Onun için mangala hayır:)

H_Turan 01.06.2009 20:39

Kışında Kimse Olmuyor Aksuda :)

Cley 01.06.2009 20:44

[QUOTE=H_Turan;419531]Kışında Kimse Olmuyor Aksuda :)[/QUOTE]

[B]Bahsettiğimiz yer Sivasta farkındasın dimi :) Kışın kim olabilir orda.[/B]

58_SEMİH_58 01.06.2009 20:46

[QUOTE=Cley;419533][B]Bahsettiğimiz yer Sivasta farkındasın dimi :) Kışın kim olabilir orda.[/B][/QUOTE]

[B]Asıl oralar kışın daha güzel oluyor:D :rolleyes:[/B]

[B]Mangal olayına gelince kesinlikle karsıyım!!!
Binin otobuse alın eşyalarınızı gidin cermıge :)[/B]

H_Turan 01.06.2009 21:41

[QUOTE=Cley;419533][B]Bahsettiğimiz yer Sivasta farkındasın dimi :) Kışın kim olabilir orda.[/B][/QUOTE]

Kışın Mangal Serbest olabilir. :)

Ertugrul 01.06.2009 21:47

[B][I]Açık havada pazar kahvaltısı için ideal bir mekan Ak-Su, modernizim baskısına kurban gitmesin güzelim kahvaltılar.
Bırakınız yapsınlar, bırakınız yesinler ... :D [/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:19.