|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas Belediyesi tarafından Derelerin Islahı projesi kapsamında 2006 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz yıl itibariyle hizmete açılan gezi alanı AK-SU, özellikle hafta sonlarında piknik alanına dönüyor. Halfelik ve Karaağaç Köprüleri arasındaki 2,5 kilometrelik alanda ilk etabı tamamlanan AK-SU’da yer alan seyir teraslarında, üstü kapalı oturma banklarında bazı vatandaşların piknik yapıyor olması, cazibe merkezi AK-SU’ya yakışmıyor. Özellikle şehir dışından gelen misafirlerini gezdirmek için AK-SU’ya götüren vatandaşlar, yaşanan bu duruma tepki gösteriyorlar. AK-SU’nun piknik alanı olmadığını belirten vatandaşlar, “Yaşanan bu duruma belediyenin müdahale etmesini bekliyoruz. Evinde yiyeceğini, içeceğini hazırlayan bazı insanlar, sabahtan akşama kadar burada piknik yapıyor. Yaşanan bu durum Sivas’ın yeni ve gözde mekânına yakışmıyor. Piknik yapacak insanlar piknik alanlarına gitmeli” diye konuştular. Sivas Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü’nün ortaya çıkan ve AK-SU’ya yakışmayan bu çirkin görüntüye müdahale etmesi bekleniyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4533
![]() |
![]() Aksu benim bildiğim kadarıyla piknik alanı değil park olsuğunu sanıyorum insanlar buraya gezmek ve dinlenmek amacıyla geliyorlar piknik alanına cevirmek bence yanlış sivasımıza yakışmaz bütün yeşil alanlar yok olur buda sivasımızın cehresini olumsuz etkiler
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 19:19
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
![]() Olsun Ne olurki.............
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Kullanmasını bildikten sonra bişey olmaz. Gayet güzel olur açık havada bişeyler yiyip içmek.
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdagülü Şuan
![]() Son Aktivite: 02.02.2010 09:47
Tecrübe Puanı: 837
![]() |
![]() katılıyorum sana Ak su çok güzel bir yer oldu kullanması bilindikten sonra gayet güzel olur oradaki çardaklarda zaten oturulup dinleniliyo ee burda bişiler yenip içlse çöpleri çöpe atılsa sorun nerde ben orda magal yakıldıgını görmedim hani mangal tarzı insanı dumanlı rahatsız edici şeyler olsa neyse ama ben daha duymadım görmedim budurumda sorun yok bence
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1292
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Orada semaver mangal yakmadıkça,evden peynir zeytin getirip yenebilir yani..
Ayrıca orda tek bir çöp dahi bırakılmamalı..medeniyet,ve Sivaslılık bunu gerektirir!
![]() |
#7 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 03.06.2012 00:55
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1292
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mangalsız olmaz diyorsanız,Paşabahçe var,Taşlıdere ve muhtelif yerler var..
bana kalsa orada piknik havası estirecek her şey yasaklanmalı ama bunu halka kabul ettirmek imkansız gibi. ![]()
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 09:54
Tecrübe Puanı: 976
![]() ![]() |
![]() Gerekli hassasiyet ve temizliğe önem verilirse olur ama , bence yinede olmaz gibime geliyor, insanlar yiyip içip ondan sonraad çöpünü poşetini sereserpe bırakıp gidiyor. Bunu önleyebileceklerini sanmıyorum, biri iki kişi yapar çoğunluk yapmaz.
Piknik değilde çaybahçesi tarzında olabilir bence. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 875
![]() |
![]() ya bu türk milleti neden böyle yapiyor,
onca piknik imkani olan alanlar var iken neden böyle özenle yapilmis bir yeri de kirletiyorlar? bunu bir an önce durdurmalilar, ben sahsen oraya gidiyorsam gezmek icin heryerimin mangal kokmasini istemem.
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|