![]() |
Cevap: Kim Yol Gösterecek?
[B]Ben sitedeki tartışmalardan bahsediyorum !...[/B]
|
evet tartışmalar çok haklısın. hatta ben bi süre sırf bu tartışmalar yüzünden girmedim site ye çok gereksiz ve kırıcı tartışmalar yaşanıyor
|
yaa allah rızası için şu adamı biraz siteden uzak tutan yokmu bu konuyada getirdi takke soktu senin gibi düşünen olursa tabiiki sivas kurur
yaa arkadaşlar sivas halkına kahveyi ver akşama kadar otursun tembel bizim halkımız tembel o kadar kurslarımız var gençlerimiz talini yaparken parada kazana bilir öğrenci gençlerimizin yabancı dili muhakkak var yardımcı olamazlarmı isteseler olurlar urfaya diyarbakıra baksanıza küçücük çocukları görüyosunuz nasıl rehberlik yapıyolar insan bi ders alır.dimi. |
[B]Şehrimizin çok önemli bir eksiği olan turizm danışma bürolarının acil acılması lazım bu yerlere yeni görevlilerin atanmalı binlerce genliğimiz boş gezerken böylesine önemli bir yerin boş bırakılması şehrimizin geleceği ehli kişilere teslim edilmediğinin somut bir gerceğini gün ışığına cıkarmış oluyor[/B]
|
[QUOTE=guldane;446802]yaa allah rızası için şu adamı biraz siteden uzak tutan yokmu bu konuyada getirdi takke soktu senin gibi düşünen olursa tabiiki sivas kurur
yaa arkadaşlar sivas halkına kahveyi ver akşama kadar otursun tembel bizim halkımız tembel o kadar kurslarımız var gençlerimiz talini yaparken parada kazana bilir öğrenci gençlerimizin yabancı dili muhakkak var yardımcı olamazlarmı isteseler olurlar urfaya diyarbakıra baksanıza küçücük çocukları görüyosunuz nasıl rehberlik yapıyolar insan bi ders alır.dimi.[/QUOTE] hayırdır ekmeğini suyunumu kestim ne alıp veremediğiniz var benimle, lütfen size karşı bir cevabım yok derdim yok, sende yaz arkadaşım, sonsuz sayıda sayfa var ama benim susturmak istemende neyin nesi anlamadım, o zaman ben varsa sana ne sen varsan bana ne zaten, konuşturan allah ise bu ne dersin sen, |
bak kardeşim benimde senle bi alıp vereceğim yok ama sen sürekli dinimizle uğraşıyosun allah korkun yok anladık ama milleti niye bölmeye çaba harcıyosun
sana ne millet senin kadar eğriyi doğruyu bilmiyormu senmi kaldın akıl verecek edebinle oturana kimse bişiy demez bundan sonra dilini kısa tutarsan buyur site sizin başımızın üzerinde yeriniz var ama yeter dimi ayıp ediyosun . |
[B]Sivasa gelen turistler Aşık Veyselin başında takke var diye geri dönüyormuş. :) [/B]
|
cley sen bi alemsin be kardeşim çoook yaşa emi
|
[B]A.Veysel'in takkesini de bu olaya bağladık ya :)....[/B]
|
Abircan abinin bazı söylediklerine hak vermemek elde değil , Sivas'ta 93 olaylarından sonra imajını tamamen yitirdi Türkiye genelinde Sivas'a bakıç açısı gerici nihayetinde. Bu imajı olumlu yönde değiştirmek için insanların bilinçli büyük birliktelikte bulunması lazım. Sivas'ı ben bilmem ama burdaki arkadaşlardan kazandığım izlenimlere göre farklı düşünen insanların dinlenmemesi fikirlere saygı gösterilmemesi ve bunun sonucunda tek düşünce yapısı içinde kalarak yalnızlaşan bir Sivas olduğu aşikardır bazılarınız abarttığımı düşünebilir ama problem değil Sivaslı öz hemşerilerini dinleyip Güldane ablanın Abircan abiye yaptığı gibi sen insanları bölüyorsun , din düşmanlığı yapıyorsun hakaretleride ufak bir örnektir.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:17. |