Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.08.2009, 12:36   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Kim Yol Gösterecek?

Kente dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistlere danışmanlık hizmeti veren turizm danışma bürolarının Sivas'ta bulunmaması tepki topluyor .

Daha önce kent merkezindeki Atatürk Etnografya ve Kongre Müzesi bahçesinde kurulan bir turizm bürosu, bakımsızlığı nedeniyle gündeme getirilmiş ve bir süre sonra kaldırılmıştı.Anadolu'nun Tarihi eserleri ile ön plana çıkan şehirleri arasında yer alan kentte, belirli noktalarda turizm danışma bürolarının bulunmaması akıllarda soru işaretleri bırakıyor.Kentte bir süre önce Atatürk Etnografya ve Kongre Müzesi bahçesinde bulunan turizm danışma bürosu, kapalı olması ve çeşitli olumsuzlukların gündeme getirilmesiyle kaldırılmıştı. Sivas'ta tarihi ve turistik yerlerin çokluğundan sürekli olarak bahsedilirken kente gelen yerli ve yabancı turistleri tarihi eserler, doğal güzellikler ve birçok konuda bilgilendirecek görevlilerin bulunmaması büyük bir eksiklik olarak ön plana çıkıyor.Daha öncede tartışma konusu olan ancak bir türlü dikkate alınmayan konuyla ilgili olarak ilgili makamların çalışma başlatması bekleniyor.Kentte Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde turizm danışma bürosunun bulunmaması da tartışma konusu olmuş, terminal esnafı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerine tepki göstermişti.

KİM YARDIMCI OLACAK!
Kentte turizm danışma bürolarının bulunmamasını büyük bir eksiklik olarak değerlendiren vatandaşlar ilgili makamların bu konuda ciddi çalışmalar yapması gerektiğini belirterek, özellikle kente dışarıdan gelen yabancı turistlerle iletişim kurmakta zorlandıklarını, her iki tarafından bir birini anlamadığını ifade etti. Yabancı dil bilmedikleri için turistlerin ne dediğini anlamadıklarını dolayısıyla yardımcı da olamadıklarını dile getiren vatandaşlar "en azından kent merkezinde sürekli faal olan bir ya da iki turizm danışma merkezi olursa biz bu insanları oralara yönlendiririz. Bu insanlara kim yardımcı olacak, kim yol gösterecek" ifadelerini kullandı.Turizm danışma bürosu kent merkezinde sadece il Kültür ve Turizm Müdürlüğü binasının giriş bölümünde bulunuyor.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.08.2009, 19:27   #2
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Kim Yol Gösterecek?

bir kere de sivasla ilgili güzel bir haber okuyalım.. şöyle takdir cümleleri okumak istiyorumm
Alt 03.08.2009, 21:09   #3
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 726 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

uzman ingilize yeni binasında ...okadar yabanı dil kurs merkezi var oralara gidebilirler.....ama meydanda bi yerde hanı su beyazıttakı gıbı bı adres sorabılcekleri bilgi merkezi olusdurulsa güzel olur...fazla gerek yok 1 tane kafi..kısı bol ve uzun geçiren sivas bu sefer orda çalısanları haksız ıthamlara boğra yatıolar bıdemaaş alıolar gardas sunlara bah hele....bakalım myuksek okullara hazırlık gelıo ,öğrenciler öğrenir belkı bıraz...bunun bır yoluda ünivde kent yakınlaşmasını sağlamakdan geçer...anlayanlara...
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2009, 07:54   #4
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

bir günde güzel bi haber alırsam mutlu olacağım ama nezaman hep söz verilip yapılmayan yatırımlar hizmetlerdeki aksaklıklar sivas bunların hiç birini haketmiyor bence
Alt 04.08.2009, 08:17   #5
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1036 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

SİVASI KURUTACAKLAR KARAR VERMİŞ GERİCİ GÜRUHLAR BOŞUNA ÇIRPINIYORUZ GİBİME GELİYOR,
HERŞEYİ TAŞIYIP BOŞALTIYORLAR
İŞ BİLMEYEN YOL BİLMEYEN ADAMLARI MEMUR DİYE SİVASA YOLLUYORLAR
DAĞDA İKİ İNEK TARLADA İKİ OT BİLE BİTİREMEZ HALE GELDİ MİLLET
GERİCİLİK AT YARIŞI YAPIYOR SİVASTA, DÜŞÜNCE FİKİR SANAT DEVLET ELİYLE YOK EDİLİYOR, TOPLUMUN HEYECANI DÜŞÜNCE KANALLARI KURUTULUYOR SANAT EDEBİYAT ADINA BİŞEY YOK
HEYKELE 100 YILLIK AŞIK VEYSELE TAKKE GİYDİREN ANLAYIŞLARLA ANCAK ORTAÇAĞA GİDERİZ
Alt 04.08.2009, 08:24   #6
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Takkeli A.Veysel heykelinin bu konuyla ben alakasız olduğunu düşünüyorum ...
Yanlış mı düşünüyorum Abircan abi ?....
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2009, 08:29   #7
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1036 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Takkeli A.Veysel heykelinin bu konuyla ben alakasız olduğunu düşünüyorum ...
Yanlış mı düşünüyorum Abircan abi ?....
çok doğru düşünüyorsun tebrik ederim hakkatende alaka yok
onu layık gören kafa veyseli tanımayan , şaşı bakanlar turizme insanlığa kardeşliğe barışa, ticaretede şaşı bakıyor onun için dil bilen memura bile gerek yok diyen arkadaşlarınla çok alakalı yazıp çizebilirsin değilmi , buyur yaz
Alt 04.08.2009, 08:38   #8
deniz kızı
Usta Yiğido

deniz kızı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

deniz kızı Şuan deniz kızı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57

Tecrübe Puanı: 768 deniz kızı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ooof oooooof bi kerede olumlu bi haberimiz olsun ne olur yaaa. hep eksiklerimiz var çok eksiklerimiz var. neden böyle oluyor fikri olan var mı
Alt 04.08.2009, 08:44   #9
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Öncelikle takkeli A.Veysel heykeline ben de karşıyım o adamın fötr taktığını cümle alem biliyor ama şimdi A.Veysel'in heykeli fötrlü olsaydı turizm patlaması da olmazdı ....

A.Veysel'in takkeli heykelini yapmakla da turizm baltalanılmıyordur heralde ....

Alıntı:
deniz kızı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ooof oooooof bi kerede olumlu bi haberimiz olsun ne olur yaaa. hep eksiklerimiz var çok eksiklerimiz var. neden böyle oluyor fikri olan var mı
VAR

Site de geniş düşünemeyen insan sayısının fazlalığından olsa gerek ....

Konu Klimasuyu tarafından (04.08.2009 Saat 08:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2009, 08:55   #10
deniz kızı
Usta Yiğido

deniz kızı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

deniz kızı Şuan deniz kızı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57

Tecrübe Puanı: 768 deniz kızı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Öncelikle takkeli A.Veysel heykeline ben de karşıyım o adamın fötr taktığını cümle alem biliyor ama şimdi A.Veysel'in heykeli fötrlü olsaydı turizm patlaması da olmazdı ....

A.Veysel'in takkeli heykelini yapmakla da turizm baltalanılmıyordur heralde ....

VAR

Site de geniş düşünemeyen insan sayısının fazlalığından olsa gerek ....
olur mu sadece site ile sınırlı mı sivaslı sayısı tüm sivaslılar için soruyorum ben neden böyle. site de geniş düşünemeyen çoksa site de olmayan herkes geniş mi düşünüyor. metin karrrdeeşşş

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)