![]() |
Cevap: Sınav salonunda bayıldı
Bu yılki sınav heyecanını bende yaşadım,Çocuklar nerdeyse uyku uyuyamaz durumlara geliyorlar sınav heyecanı pisikolojik baskı vs bunlar olumsuz etki yaratıyor...
|
saatlerin ileri alınması da çok heyecan yarattı. geç kalacağız korkusu falan...
|
[QUOTE=amazon10;597011]saatlerin ileri alınması da çok heyecan yarattı. geç kalacağız korkusu falan...[/QUOTE]
[B]sinav Pazar günü yapildi ve Türkiye saatleri ileri ALMADI normalde cumartesiyi-pazara baglayan gece ileri alinacakti (ki diger ülkeler öyle yapti :) ) ama Türkiye pazari-pazartesiye baglayan gece aldi sinavdan dolayi :) pazar günü ilk defa Türkiye ile ayni saatdeydik :D [/B] |
[QUOTE=SivasLady;597012][B]sinav Pazar günü yapildi ve Türkiye saatleri ileri ALMADI
normalde cumartesiyi-pazara baglayan gece ileri alinacakti (ki diger ülkeler öyle yapti :) ) ama Türkiye pazari-pazartesiye baglayan gece aldi sinavdan dolayi :) pazar günü ilk defa Türkiye ile ayni saatdeydik :D [/B][/QUOTE] biliyorum öyle alındığını bazı telefon saatleri kendini otomatikmen ileri aldığı için alarmını kuran öğrencilerde bu yaşandı. :) evde bir kaç telefon birden kuranları biliyorum.:) |
[QUOTE=amazon10;597014]biliyorum öyle alındığını bazı telefon saatleri kendini otomatikmen ileri aldığı için alarmını kuran öğrencilerde bu yaşandı. :) evde bir kaç telefon birden kuranları biliyorum.:)[/QUOTE]
[B]saatler otomatikmen öne alindiysa daha iyi ya :D bir saat erken kalkmis erken varmis oluyorlar :D gec kalma korkusu olmaz :D[/B] |
o heyecanin üzerine beklemek kat kat daha fazla heyecan yaratır.
|
İzmir'de sivrinin teki sınava girmiş,bakmış ki türbanlı birisi sınavda..O da tepki olsun diye üst kısmı çıkarıp öyle çığlak girmeye çalışmış sınava ufacık aklının verdiği bir fikirle..
Hakkında tutanak ve sınav iptal.. Sevindim! |
[QUOTE=LaEdri;597021]İzmir'de sivrinin teki sınava girmiş,bakmış ki türbanlı birisi sınavda..O da tepki olsun diye üst kısmı çıkarıp öyle çığlak girmeye çalışmış sınava ufacık aklının verdiği bir fikirle..
Hakkında tutanak ve sınav iptal.. Sevindim![/QUOTE] Vay demek üstünü çıkarıp giren kişini aklı ufacık ama türbanı ile girenin aklı kocaman. Demek akıl büyüklüğünü kıyafetlere bağladık... Çok şey varsa kıyafet adına akıl kocaman az varsa ufacık..... Utanmadan da sevindim diyorsun ya............. |
[QUOTE=KAOS;597038]Vay demek üstünü çıkarıp giren kişini aklı ufacık ama türbanı ile girenin aklı kocaman.
Demek akıl büyüklüğünü kıyafetlere bağladık... Çok şey varsa kıyafet adına akıl kocaman az varsa ufacık..... Utanmadan da sevindim diyorsun ya.............[/QUOTE] kaos senin yakın zamandan beri takip ediyorum o kadar alakasız ve saçma yorum yazıyorsun ki bir tane daha işte.madem özgürlük var herkes istediği gibi gitsin her yere tamam kabul.isteyen başı açık girer isteyen kapalı neden ona tepki gösteriyor ki.üstelik tepkisini üstünü çıkararak veriyor.sence mantıklı bir tepki ve aynı zamanda ahlaka uygunmu yaptığı davranış?tamam istediği gibi gelir ama ahlak ve utanma sınırları aşmadan.... |
[QUOTE=burak5866;597044]kaos senin yakın zamandan beri takip ediyorum o kadar alakasız ve saçma yorum yazıyorsun ki bir tane daha işte.madem özgürlük var herkes istediği gibi gitsin her yere tamam kabul.isteyen başı açık girer isteyen kapalı neden ona tepki gösteriyor ki.üstelik tepkisini üstünü çıkararak veriyor.sence mantıklı bir tepki ve aynı zamanda ahlaka uygunmu yaptığı davranış?tamam istediği gibi gelir ama ahlak ve utanma sınırları aşmadan....[/QUOTE]
Yakın zamandan beri beni izlemeye devam ediniz.....:D Yakında göreceksin.........;) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:05. |