|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() amazon10 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2015 13:20
Tecrübe Puanı: 610
![]() |
![]() Saat 10.00 da başlayan YGS için erken saatlerde aileleri ile sınav merkezlerine gelmeye başlayan öğrencilerin, çoğu heyecanlı göründü. Yoğun güvenlik önlemleri altında sınava alınan öğrencilerin üzerleri özenle arandı. ÖSYM nin sitesinden aldıkları sınav giriş belgesi ile sınav merkezlerine gelen öğrenciler, üzerlerinde bulunan, madeni para, kağıt, peçete, mendil, kol saati gibi eşyalarını girişte bulunan masaların üzerine bırakarak sınav salonuna alındı. Başörtüsü konusunda kısıtlama getirilmedi. Adaylar başörtülü olarak da sınava girdi. SINAV HEYECANINA DAYANAMADI Cumhuriyet Üniversitesi Fen Fakültesinde sınava giren Hilal Erdem, sınav başladıktan 15 dakika sonra baygınlık geçirdi. Sınav salonundaki görevliler tarafından dışarı çıkarılan ve bir banka yatırılan Erdem, çağrılan ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan öğrencinin sınav heyecanına yenik düştüğü ifade edildi. Kangal İlçesine bağlı Alacahan Beldesinden sınava girmek için Cumhuriyet Üniversitesi Fen Fakültesine gelen Abdülsamet Seyfikli ise, 25 dakika geç kaldığı için sınav görevlileri tarafından içeri alınmadı. Çocukları sınava giren aileler ise okul bahçelerinde dua okuyarak içerdeki öğrencilere destek olmaya çalıştı. Sınav salonlarına yakın yerlerde oturan aileler polisler tarafından uzaklaştırıldı.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı amazon10'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun, inşallah bekledikleri sonuçları alırlar.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Matematiğin zor olduğunu söylüyorlardı giren öğrenciler.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar amazon10'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1040
![]() ![]() ![]() |
![]() Matematiğin zorluğu bir bir diğeride Türkçenin çok uzun olduğunu bu nedenle zaman yetmediğini söyleyenler var çoğunlukla
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1294
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sınavda herkes hakettiğini alır inşallah..Ben de görevliydim sınavda ve başörtülü öğrencilerin de örtlüleri ile sınava girmeleri yani insanca muamele görmeleri mutluluk vericiydi!
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
![]() Nevşehir'de Nasrettin Hocayı bulduk sorduk.
"Hocam sizin YGS sorusunda ne işiniz var?" dedik. Hocanın cevabı açık ve net oldu: "Soru Hazırlama Komitesine benim eşşek girmiş ondan beni de katmışlar" dedi. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
![]() Sınava giren gençler konuştu: "Önemli olan katılmaktı!!!"
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Tel tokaya kadar topladılar, başörtüsü olanlarında başını açıp tokalarını aldılar mı acaba
![]()
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 16:47
Tecrübe Puanı: 816
![]() |
![]() ya arkadaş şu dünyada ne olur sınav dene bişey olmasın tek sınav hayatımız olsun.valla ben de sıanvlar başlıyor haftaya şimdiden stresten öleceğim ne kötü bişey ya.bu adamlar hayati sınava giriyorlar ne yapsınlar.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#10 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bir sinav biter digeri baslar, bizim Türkiye`dede sinavlar ömür boyu bitmiyor galiba
![]() ömür ders calismakla geciyor, ins. cok calisanlar hak ettikleri sonuclari alirlar bu sinavlardan dolayi genclerin pisikolojisi bozulacak diye korkuyorum valla
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Liseli gençler üniversite sınav sistemini protesto etti | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 15 | 08.06.2010 23:58 |
Üniversite maratonunda ilk sınav yarın | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 20 | 11.04.2010 23:53 |
Sınav stresinden kurtulmanın yolları anlatıldı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 7 | 25.03.2010 16:14 |
Katsayı Kararı Yeniden Durdu !! | Veli Bircan | Liseler | 6 | 10.02.2010 02:49 |
oks ve öss sınavına girecekler!!! | sivaslı_gız | Arşiv | 2 | 12.05.2008 17:53 |