Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Şarkışla (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   SARKISLA-Samankaya (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11422)

delicocukFURKAN 21.01.2009 18:37

Cevap: SARKISLA-Samankaya

herkese slm
nasıl gıdıyor sıtedekı arkadfaslar

delicocukFURKAN 21.01.2009 18:43

slm cakır abı sıteye hıc gırmıyon hergun sarkısladasın

altuntas58 21.01.2009 19:15

[B]SARKISLA-Samankayalı dostlar hepinize selamlar saygılar[/B]

delicocukFURKAN 22.01.2009 18:05

herkese slm arkadasalr abıler ablalar

A.Polat 08.02.2009 19:04

furkancıgım sana helalolsun senden başka bizim köyden mesaj yazan olmamış
hep böyle köyüne baglı kalmanı dilerim. seni tanımıyorum inşaallah birgün tanışırız.
ben ahmet polat istanbuldan selamlar

hakan alacahan 09.02.2009 16:45

SLM BEN HAKAN ANTALYADAN SİTE GUZEL OLMUŞ ELLERİNİZE SAGLIK

sado58 14.02.2009 23:19

cok gec farkina vardim ama inanin cok duygulandim vede ic cektim hakikaten bende cok ozlemisim
ozellikle siiri yazan arkadasa cok tesekkur ediyorum bu arada istanbuldan ahmet polat bu vesileyle senide duyms oldum tabi memnunda site icin emegi gecen arkadasa biraz daha gayret deyip koylulerimizle daha yogun irtibat halinde olabilmemiz icin konuyla ilgili taraflari bilgilendirmesini rica ediyor hepinize saygilarimi sunuyorum adima gelince supriz olsun tabi bir muddet ama ipucu derseniz siiri dikkatli okuyanlar varsa soyle soyleyim halifenin torunu asimin yegeniyim saygilar .

eyuphulagu 15.02.2009 01:08

Ben Samakaya Köyü Ş.S.S.İÖ.O. sınıf öğretmeniyim. Hepinize saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.Tüm Samankayalıları bu sitede sohbete davet ediyorum.

A.Polat 17.02.2009 20:07

sado58 merhaba seninle akrabayız ama çıkaramadım yinede saglık olsun bu sitede yazışmakda güzel köylülerimizle hasret gidermek dahada güzel.ayrıca köyümüzün öğretmeninede teşekkürler bizlere iştiraklarından dolayı.herkese saygılar sevgiler.istanbuldan ahmet polat

ziyaçakır 29.03.2009 15:00

öncelikle tüm sivas halkı ve türkiye nin başi sağolsun. muhsin abi sivas sevdalısı biriydi sivasta onun gibi birisi daha gelmez .tam bir dava adamıy dı.davası ugruna çok çile çekti. mamak cezaevinde işkencelere maruz kaldı,elektrik verildi daha neler neler yapıldı duyunca insanın tüyleri diken diken oluyor.hepimizin başı sağolsun sevenlerine ve yakınlarına ALLAH sabır versin.....................

s.a nasılsınız köylülerim köyde seçimleer nasıl gidiyor kim kazanır sizce.Ama bir kac saat sonra belli olur köyümüz için hangisi hayırlısı ise o olsun

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:17.