Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Sınav salonunda bayıldı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=37794)

amazon10 28.03.2011 12:07

Sınav salonunda bayıldı

[IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=578&pictureid=3652[/IMG]

Saat 10.00 da başlayan YGS için erken saatlerde aileleri ile sınav merkezlerine gelmeye başlayan öğrencilerin, çoğu heyecanlı göründü. Yoğun güvenlik önlemleri altında sınava alınan öğrencilerin üzerleri özenle arandı.
ÖSYM nin sitesinden aldıkları sınav giriş belgesi ile sınav merkezlerine gelen öğrenciler, üzerlerinde bulunan, madeni para, kağıt, peçete, mendil, kol saati gibi eşyalarını girişte bulunan masaların üzerine bırakarak sınav salonuna alındı. Başörtüsü konusunda kısıtlama getirilmedi. Adaylar başörtülü olarak da sınava girdi.
SINAV HEYECANINA DAYANAMADI
Cumhuriyet Üniversitesi Fen Fakültesinde sınava giren Hilal Erdem, sınav başladıktan 15 dakika sonra baygınlık geçirdi. Sınav salonundaki görevliler tarafından dışarı çıkarılan ve bir banka yatırılan Erdem, çağrılan ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan öğrencinin sınav heyecanına yenik düştüğü ifade edildi.
Kangal İlçesine bağlı Alacahan Beldesinden sınava girmek için Cumhuriyet Üniversitesi Fen Fakültesine gelen Abdülsamet Seyfikli ise, 25 dakika geç kaldığı için sınav görevlileri tarafından içeri alınmadı. Çocukları sınava giren aileler ise okul bahçelerinde dua okuyarak içerdeki öğrencilere destek olmaya çalıştı. Sınav salonlarına yakın yerlerde oturan aileler polisler tarafından uzaklaştırıldı.

_DuMaN_58 28.03.2011 18:35

Cevap: Sınav salonunda bayıldı

[B]Sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun, inşallah bekledikleri sonuçları alırlar.[/B]

amazon10 28.03.2011 19:25

Matematiğin zor olduğunu söylüyorlardı giren öğrenciler.

ABDULLAH DUMAN 28.03.2011 20:43

[B]Matematiğin zorluğu bir bir diğeride Türkçenin çok uzun olduğunu bu nedenle zaman yetmediğini söyleyenler var çoğunlukla[/B]

LaEdri 28.03.2011 22:18

Sınavda herkes hakettiğini alır inşallah..Ben de görevliydim sınavda ve başörtülü öğrencilerin de örtlüleri ile sınava girmeleri yani insanca muamele görmeleri mutluluk vericiydi!

KAOS 28.03.2011 22:46

Nevşehir'de Nasrettin Hocayı bulduk sorduk.
"Hocam sizin YGS sorusunda ne işiniz var?" dedik.
Hocanın cevabı açık ve net oldu:
"Soru Hazırlama Komitesine benim eşşek girmiş ondan beni de katmışlar" dedi.

KAOS 28.03.2011 22:47

Sınava giren gençler konuştu: "Önemli olan katılmaktı!!!"
:D

amazon10 28.03.2011 23:27

Tel tokaya kadar topladılar, başörtüsü olanlarında başını açıp tokalarını aldılar mı acaba :)

burak5866 28.03.2011 23:46

ya arkadaş şu dünyada ne olur sınav dene bişey olmasın tek sınav hayatımız olsun.valla ben de sıanvlar başlıyor haftaya şimdiden stresten öleceğim ne kötü bişey ya.bu adamlar hayati sınava giriyorlar ne yapsınlar.

SivasLady 29.03.2011 10:25

[B]bir sinav biter digeri baslar, bizim Türkiye`dede sinavlar ömür boyu bitmiyor galiba :rolleyes:
ömür ders calismakla geciyor, ins. cok calisanlar hak ettikleri sonuclari alirlar
bu sinavlardan dolayi genclerin pisikolojisi bozulacak diye korkuyorum valla[/B]

Salim58 29.03.2011 10:45

Bu yılki sınav heyecanını bende yaşadım,Çocuklar nerdeyse uyku uyuyamaz durumlara geliyorlar sınav heyecanı pisikolojik baskı vs bunlar olumsuz etki yaratıyor...

amazon10 29.03.2011 11:12

saatlerin ileri alınması da çok heyecan yarattı. geç kalacağız korkusu falan...

SivasLady 29.03.2011 11:18

[QUOTE=amazon10;597011]saatlerin ileri alınması da çok heyecan yarattı. geç kalacağız korkusu falan...[/QUOTE]

[B]sinav Pazar günü yapildi ve Türkiye saatleri ileri ALMADI
normalde cumartesiyi-pazara baglayan gece ileri alinacakti (ki diger ülkeler öyle yapti :) )
ama Türkiye pazari-pazartesiye baglayan gece aldi sinavdan dolayi :)

pazar günü ilk defa Türkiye ile ayni saatdeydik :D [/B]

amazon10 29.03.2011 12:33

[QUOTE=SivasLady;597012][B]sinav Pazar günü yapildi ve Türkiye saatleri ileri ALMADI
normalde cumartesiyi-pazara baglayan gece ileri alinacakti (ki diger ülkeler öyle yapti :) )
ama Türkiye pazari-pazartesiye baglayan gece aldi sinavdan dolayi :)

pazar günü ilk defa Türkiye ile ayni saatdeydik :D [/B][/QUOTE]

biliyorum öyle alındığını bazı telefon saatleri kendini otomatikmen ileri aldığı için alarmını kuran öğrencilerde bu yaşandı. :) evde bir kaç telefon birden kuranları biliyorum.:)

SivasLady 29.03.2011 12:39

[QUOTE=amazon10;597014]biliyorum öyle alındığını bazı telefon saatleri kendini otomatikmen ileri aldığı için alarmını kuran öğrencilerde bu yaşandı. :) evde bir kaç telefon birden kuranları biliyorum.:)[/QUOTE]

[B]saatler otomatikmen öne alindiysa daha iyi ya :D bir saat erken kalkmis erken varmis oluyorlar :D gec kalma korkusu olmaz :D[/B]

amazon10 29.03.2011 13:37

o heyecanin üzerine beklemek kat kat daha fazla heyecan yaratır.

LaEdri 29.03.2011 16:29

İzmir'de sivrinin teki sınava girmiş,bakmış ki türbanlı birisi sınavda..O da tepki olsun diye üst kısmı çıkarıp öyle çığlak girmeye çalışmış sınava ufacık aklının verdiği bir fikirle..
Hakkında tutanak ve sınav iptal..
Sevindim!

KAOS 30.03.2011 10:51

[QUOTE=LaEdri;597021]İzmir'de sivrinin teki sınava girmiş,bakmış ki türbanlı birisi sınavda..O da tepki olsun diye üst kısmı çıkarıp öyle çığlak girmeye çalışmış sınava ufacık aklının verdiği bir fikirle..
Sevindim![/QUOTE]

Vay demek üstünü çıkarıp giren kişini aklı ufacık ama türbanı ile girenin aklı kocaman.
Demek akıl büyüklüğünü kıyafetlere bağladık...
Çok şey varsa kıyafet adına akıl kocaman az varsa ufacık.....
Utanmadan da sevindim diyorsun ya.............

burak5866 30.03.2011 13:01

[QUOTE=KAOS;597038]Vay demek üstünü çıkarıp giren kişini aklı ufacık ama türbanı ile girenin aklı kocaman.
Demek akıl büyüklüğünü kıyafetlere bağladık...
Utanmadan da sevindim diyorsun ya.............[/QUOTE]

kaos senin yakın zamandan beri takip ediyorum o kadar alakasız ve saçma yorum yazıyorsun ki bir tane daha işte.madem özgürlük var herkes istediği gibi gitsin her yere tamam kabul.isteyen başı açık girer isteyen kapalı neden ona tepki gösteriyor ki.üstelik tepkisini üstünü çıkararak veriyor.sence mantıklı bir tepki ve aynı zamanda ahlaka uygunmu yaptığı davranış?tamam istediği gibi gelir ama ahlak ve utanma sınırları aşmadan....

KAOS 30.03.2011 13:49

[QUOTE=burak5866;597044]kaos senin yakın zamandan beri takip ediyorum o kadar alakasız ve saçma yorum yazıyorsun ki bir tane daha işte.madem özgürlük var herkes istediği gibi gitsin her yere tamam kabul.isteyen başı açık girer isteyen kapalı neden ona tepki gösteriyor ki.üstelik tepkisini üstünü çıkararak veriyor.sence mantıklı bir tepki ve aynı zamanda ahlaka uygunmu yaptığı davranış?tamam istediği gibi gelir ama ahlak ve utanma sınırları aşmadan....[/QUOTE]

Yakın zamandan beri beni izlemeye devam ediniz.....:D
Yakında göreceksin.........;)

Siyahnur 30.03.2011 14:17

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Adam belki malum güruh gibi "sac" manyagidir. Sac görmeden edemiyordur...:)[/COLOR][/FONT][/B]

_DuMaN_58 30.03.2011 14:59

[B]Bence de alakasız olmuş..[/B]

KAOS 30.03.2011 16:12

Valla bence inanılmaz alakalı olmuş, tebrik ederim....:D

LaEdri 30.03.2011 18:07

[QUOTE=KAOS;597038]Vay demek üstünü çıkarıp giren kişini aklı ufacık ama türbanı ile girenin aklı kocaman.
[B]Demek akıl büyüklüğünü kıyafetlere bağladık...[/B]
Utanmadan da sevindim diyorsun ya.............[/QUOTE]

Türbanla giren kocaman akıllı demedim ama ona tepki diye soyunan kesinlikle ufacık akıllıdır..
Kıyafetlere insanın haysiyetini,geleceğini bağlayan,resmen ayrım yapan;kıyafetine bakarak insanları modern-ilkel,medeni-örümcek kafa gibi ayrımlara ayıran ben değilim..Nice koskoca akılları sırf kıyafetine bakarak üniversite kapılarından çeviren de bendim değil mi?

Cley 30.03.2011 18:17

[B]Allah kimsenin beynini örttürmesin. [/B]

özgüven 30.03.2011 20:23

sınavda bi öğrencimiz bayılmış konu nerden nereye gelmiş.

KAOS 30.03.2011 21:09

[QUOTE=LaEdri;597086]Türbanla giren kocaman akıllı demedim ama ona tepki diye soyunan kesinlikle ufacık akıllıdır..
Kıyafetlere insanın haysiyetini,geleceğini bağlayan,resmen ayrım yapan;kıyafetine bakarak insanları modern-ilkel,medeni-örümcek kafa gibi ayrımlara ayıran ben değilim..Nice koskoca akılları sırf kıyafetine bakarak üniversite kapılarından çeviren de bendim değil mi?[/QUOTE]

Sende şiddetli mantık yürütme zaafiyeti görüyorum kardeşim....;)

LaEdri 30.03.2011 21:18

[QUOTE=KAOS;597100]Sende şiddetli mantık yürütme zaafiyeti görüyorum kardeşim....;)[/QUOTE]

Ben de sende çok şey görüyorum ve çok şeyi de göremiyorum ama söylemek olmuyor.Sonuçta büyüğümüzsün.

pamukprens 02.04.2011 09:06

[QUOTE=LaEdri;597021]İzmir'de sivrinin teki sınava girmiş,bakmış ki türbanlı birisi sınavda..O da tepki olsun diye üst kısmı çıkarıp öyle çığlak girmeye çalışmış sınava ufacık aklının verdiği bir fikirle..
Sevindim![/QUOTE]

bu gencin çocukluğuna inmek lazım giyinik birini görünce soyunmak normal değil.

sivaslıgenç 02.04.2011 15:17

Site yine çoşmus konu nerelerden nereye gelmiş :D Neyse...
Bende girdim bu sene inanılmaz bir heyecan ve son haftalarda müthiş bir stres oluyor insanın üzerinde.Çünkü gelecek oraya bağlı , aile , çevre senden bir şey beklıyor bunlar akla geldımı stres , heyecan yapmamak elde değil.
Ancak bu sene soruyu hazırlayan kişiler herhalde 1 sorunun 1dk oldugunu unutaraktan yarım sayfalık Türkçe-paragraf soruları hazırlamıslardı sagolsunlar zaman yetmedı Matematiğe ;)

amazon10 02.04.2011 19:42

kaç gündür internette dolanan birde kopya iddiası var. bende denedim sorular üzerinde onu hakikaten oluyor. bilsekerdi gençler heycanlanmazlardı :)

sivaslıgenç 02.04.2011 23:13

Gerçektende denedın mı söylenen iddia doğru çıkıyor.Eğer öyle bir şey varsa sonuna kadar arastırılmalı , bunca insanın emeği boşa çıkmamalı.

Cley 02.04.2011 23:15

Matematik bölümünde 30 soru bu metodla doğru çıkıyormuş. 30 soru da ciddi bir sayı. Araştırılmalı. Kimin bir parmağı varsa bu işte ağır ceza almalı.

amazon10 02.04.2011 23:18

evet önüme aldım tek tek yaptım sadece 2 sorunun cevabı çıkmadı gerisi aynı çıktı. sözel bölümünde bir yöntemi var dediler ama nasıl bilmiyorum. bakmadım ona.

LaEdri 02.04.2011 23:18

Yarın açıklama yapılacakmış..

sivaslıgenç 02.04.2011 23:23

[QUOTE=LaEdri;597275]Yarın açıklama yapılacakmış..[/QUOTE]

Herkesın aklına kurt düştü bir kere yapılsada tatmın edıcı olacagını sanmam , ortada ki iddia incelenırse büyük bölümü doğru cıkıyor.

burak5866 02.04.2011 23:25

sınav demeyin ya ne olur bende bayılacağım artık kafayı yedim sınavlar olsada bitse.bende kurutlsam onlarda.5 günde 8 sınavım var hepside kapkazık ben ne yapacağım bilmiyorum ki.kafayı yedim valla.allahım sen yardım et yarabbi sen hayırlısını nasip eyle.AMİN.

amazon10 02.04.2011 23:28

hayatımız sınav burak yapacak birşey yok bayılsanda ayılsanda.

goramaz 02.04.2011 23:28

Aslında osym nin geçen yıllardaki sınavları da incelenmeli. Yani belki bu şifre yöntemini her yıl kullanmış olabilir. Kopyalı Kpss den sonra insanlar daha çok dikkat etmeye başladılar. Ben de önceden hep şifre arardım girdiğim sınavlarda.

Şu da var ki bu yıl ösym gerçekten abarttı. kopya içerden soruların hazırandığı birimden sızdı, ösym öğrencilere kopyaci muamelesi yaptı . Hiç etik değil?Sınava giren çocuk zaten stresli ne o saç baş aramalar işlerini adam gibi yapmıyorlar sonra milletin gözünü boyamaya kalkıyorlar.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:26.