![]() |
CİZGİ FLİM KAHRAMANLARI MÜSLÜMAN OLURSA :):):)
[B][CENTER][COLOR="Blue"]CİZGİ FLİM KAHRAMANLARI MÜSLÜMAN OLURSA
________________________________________ SÜPERMEN yetiş yakıt yüklü bir tanker okul servisine çarpmak üzere _yazdıysa bozmak olmaz _olur mu öyle şey _ALLAH'ın dediği olur..öyle her şeye karıştırmayın beni. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BETMEN bak adını gök yüzüne yazdı _haşaaa silin onu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! çabuk ÖRÜMCEK ADAM ağını at etkisiz hale getir şunlar _dur heleeönce bir meşveret yolunu deneyelimhem gereksiz yere ağ harcamak israftır,günahtır !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÜPERMEN gök taşı dünyaya çarpıcak bir şeyler yap _hak yoluna girin başımıza taş yağacak dedik dinletemedik,müstehaksınız !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _kanını akıtıcam BETMEN _niyetliyim abi yapmasan olmaz mı? _Oo ALLAH kabul etsin betmenim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! robin;şu jokerin ümüünü sıksam abdest bozulur mu betemen? _küfür etemeden yaparsan bir şey olmaz kanka! _yakamayalım abi kendimizi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben VOLTRANIN kolunu oluşturuyorum _ben bacağını _bende başını _bana bakın önce sağ ayağınızı atın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _kutuplarda oruç nasıl tutuluyor süpermen abi _rabbim sabrını veriyor güzel kardeşim.altı aysa tutmak gerekir lüksümüz yok elhamdülillah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _bu bir kuş,bu bir uçak hayır bu süpermen _hepimiz allah'ın yarattığı canlılarız şunun şurasında !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (süpermen düşmekte olan uçağı tutmadan önce) _EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYDANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ALLAH'ım sen yüzümü kara çıkarma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAY BOND bende sizi bekliyordum _bacımşunu üstüne ört hele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oh ROBİN HUD sen ne mükemmel bir insansın _estağfurullah ben sadece zenginlerden aldığım fitre ve zekatları fakirlere veriyorum. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HE-MEN= abi senin için "evrenin hakimi" diyorlar _sümme haşa hakimiyet kayıtsız şartsız ALLAH'ındır :D ALINTI [/COLOR][/CENTER][/B] |
Cevap: CİZGİ FLİM KAHRAMANLARI MÜSLÜMAN OLURSA :):):)
BAY BOND bende sizi bekliyordum
_bacımşunu üstüne ört hele he he :)))))))))))))).......................................................... |
--->: CİZGİ FLİM KAHRAMANLARI MÜSLÜMAN OLURSA :):):)
BETMEN bak adını gök yüzüne yazdı
_haşaaa silin onu Benimde bu hosuma gitti :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:56. |