|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 678
![]() ![]() ![]() |
![]() CİZGİ FLİM KAHRAMANLARI MÜSLÜMAN OLURSA ______________________________ __________ SÜPERMEN yetiş yakıt yüklü bir tanker okul servisine çarpmak üzere _yazdıysa bozmak olmaz _olur mu öyle şey _ALLAH'ın dediği olur..öyle her şeye karıştırmayın beni. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! BETMEN bak adını gök yüzüne yazdı _haşaaa silin onu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! çabuk ÖRÜMCEK ADAM ağını at etkisiz hale getir şunlar _dur heleeönce bir meşveret yolunu deneyelimhem gereksiz yere ağ harcamak israftır,günahtır !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! SÜPERMEN gök taşı dünyaya çarpıcak bir şeyler yap _hak yoluna girin başımıza taş yağacak dedik dinletemedik,müstehaksınız !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! _kanını akıtıcam BETMEN _niyetliyim abi yapmasan olmaz mı? _Oo ALLAH kabul etsin betmenim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! robin;şu jokerin ümüünü sıksam abdest bozulur mu betemen? _küfür etemeden yaparsan bir şey olmaz kanka! _yakamayalım abi kendimizi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! ben VOLTRANIN kolunu oluşturuyorum _ben bacağını _bende başını _bana bakın önce sağ ayağınızı atın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! _kutuplarda oruç nasıl tutuluyor süpermen abi _rabbim sabrını veriyor güzel kardeşim.altı aysa tutmak gerekir lüksümüz yok elhamdülillah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! _bu bir kuş,bu bir uçak hayır bu süpermen _hepimiz allah'ın yarattığı canlılarız şunun şurasında !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! (süpermen düşmekte olan uçağı tutmadan önce) _EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYDANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ALLAH'ım sen yüzümü kara çıkarma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! BAY BOND bende sizi bekliyordum _bacımşunu üstüne ört hele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! oh ROBİN HUD sen ne mükemmel bir insansın _estağfurullah ben sadece zenginlerden aldığım fitre ve zekatları fakirlere veriyorum. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HE-MEN= abi senin için "evrenin hakimi" diyorlar _sümme haşa hakimiyet kayıtsız şartsız ALLAH'ındır ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 14:19
Tecrübe Puanı: 764
![]() ![]() |
![]() BAY BOND bende sizi bekliyordum
_bacımşunu üstüne ört hele he he ![]()
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SAWAS Şuan
![]() Son Aktivite: 01.10.2012 22:48
Tecrübe Puanı: 640
![]() |
![]() BETMEN bak adını gök yüzüne yazdı
_haşaaa silin onu Benimde bu hosuma gitti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI? | haythuyt | Anketler | 208 | 10.03.2010 09:13 |
TÜRK DESTANLARI-1 (OĞUZ DESTANI) | Abdurrahman 58 | Diğer Konular | 1 | 04.01.2009 20:00 |