--->: Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?
Kamusal alan hiçbir inanç sisteminin kendisine ait simgelerle ağırlığını koyup baskısını hissettireceği bir sahne değildir. Dinin ve ibadetin yeri bireyin özel yaşamı ve özel alanıdır. Aksi halde toplumsal barışın güvencesi olan laik ortamı korumak mümkün olmaz.Sizmi anlamıyosunuz benmi anlatamıyorum.Ama farkındayım yobaz olan kimse düşünceleri ne olursa olsun sizlerin yaptığı gibi saçmalar durur.Ya bide vatan elden gidiyo bunları savunun ama siz kömürcüler bu gerçekleri görmezlikten gelip hala basit olan şeyler için basit olan partilerin kendi çıkarlarınız için peşinden koşarsınız.Sizlerin şu saçmalıkların inanın beni eğlendirmeye başladı.Ama emin olun türban üzerinden yürümekte olan, karşı devrimdir. türbanın simgelediği sömürgeleşen Türkiye ve din temelleri üzerinde oluşturulan bir devlet ve toplumdur.Benim görüşüm budur doğru olanı savunduğum içinse dinsizce nitelendirilişim solleyecek söz yok.ama size şunuda hatırlatırım Allah sizlere mantıkta vermiş o verdiği mantığı neden kullanmıyorsunuz
|