![]() |
#161 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
![]() Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 809
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ceylankimya Şuan
![]() Son Aktivite: 12.06.2008 07:57
Tecrübe Puanı: 746
![]() |
![]() Alıntı:
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM Sosyal ve Ekonomik Haklar ve Ödevler I. Eğitim ve öğrenim hakkı ve ödevi MADDE 42. – Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz. İfadesi geçmektedir. Sen hem bunu söyliyeceksin hemde çıkıp sen okuyamazsın başın kapalı diyeceksin. Sözde bilim üreten kurumlar en çok siyaset yapan kurumlar haline geldi. Biri çıkıyor kampüsünde bir partiye övgiler yağdırıyor, diğeri çıkıyor Başbakanla diyaloğa giriyor bu ne biçim bilim anlayışı?
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
madem amaç islami rejime gitmek..ve türbanı engellleyince bu tehdit ortadan kalkıyor.. sorum şu? ben bir bayım ve türban takmıyorum haliyle...ancak en koyu başörtülü hanımefendiden daha koyuyum,cemaatçiyim,tarikatçiy im,şeritatçıyım,şeyhciyim,müri dciyim...ben üniversitelere rahatça giriyor çıkıyorum...kamu kurumlarına da rahatça giriyor çıkıyorum...kim bilir belki yarın bir kamu kuruluşunda yönetici olacağım.... ben ve benim gibi yüzbinleri engellemek için kriteriniz ne... aynı dğüşüncelere ahip bayı alıyorsunuz bayanı almıyorsunuz....atatürk bu ülkede kadın-erkek eşitliği ilan etmedi mi...?
![]() |
![]() |
#164 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sivaslihakan Şuan
![]() Son Aktivite: 16.09.2015 21:16
Tecrübe Puanı: 758
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 01:57
Tecrübe Puanı: 685
![]() ![]() ![]() |
![]() NE şeriatı ya sen geçen haftada türbanı istemeyen terketsin diodun..SENin kendi düşüncen yok bence...ordan burdan duyduğunu zırvalıyosn..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Yeni Yiğido
![]() yalin Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2010 23:25
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
![]() Kamusal alan hiçbir inanç sisteminin kendisine ait simgelerle ağırlığını koyup baskısını hissettireceği bir sahne değildir. Dinin ve ibadetin yeri bireyin özel yaşamı ve özel alanıdır. Aksi halde toplumsal barışın güvencesi olan laik ortamı korumak mümkün olmaz.Sizmi anlamıyosunuz benmi anlatamıyorum.Ama farkındayım yobaz olan kimse düşünceleri ne olursa olsun sizlerin yaptığı gibi saçmalar durur.Ya bide vatan elden gidiyo bunları savunun ama siz kömürcüler bu gerçekleri görmezlikten gelip hala basit olan şeyler için basit olan partilerin kendi çıkarlarınız için peşinden koşarsınız.Sizlerin şu saçmalıkların inanın beni eğlendirmeye başladı.Ama emin olun türban üzerinden yürümekte olan, karşı devrimdir. türbanın simgelediği sömürgeleşen Türkiye ve din temelleri üzerinde oluşturulan bir devlet ve toplumdur.Benim görüşüm budur doğru olanı savunduğum içinse dinsizce nitelendirilişim solleyecek söz yok.ama size şunuda hatırlatırım Allah sizlere mantıkta vermiş o verdiği mantığı neden kullanmıyorsunuz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sivaslihakan Şuan
![]() Son Aktivite: 16.09.2015 21:16
Tecrübe Puanı: 758
![]() |
![]() Alıntı:
agzini topla saygili ol biraz sizler türbanla okumak isteyen arabistana gitsin derken bisey yok ama dimi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 835
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bunlarla muhatap olmaya bile değmez! Ne konuştuğunu bilmeyen iki cahil bir araya gelmiş, üstelik terbiyeden ve medeniyetten yoksun. Neyi savunduklarını bile bilmiyorlar. Geçenlerde bir tanesi bir yazıya tşk etmiş. Altta bir başkası o yazıyı eleştirmiş, vermiş veriştirmiş. Bu aynı şahıs ona da tşk etmiş. ![]() Diyorum ya, ne konuştuklarını bilmiyorlar. Allah saptırmış bunları. Sapkınlarla muhatap olmayın, farkında olmadan günaha girebiliriz. Birebir ağız kavgasına girmeden ortaya konuşun, fikrinizi ortaya yazın. Anlamak isteyen anlar...
![]() |
![]() |
#169 | |
Yiğido
![]() ![]() MEDYABİRAJANS Şuan
![]() Son Aktivite: 25.11.2008 12:14
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
![]() Alıntı:
YA KARDEŞİM NE GÜZEL TOKAT GİBİ CEVAP YAZMIŞSIN BAŞKA SÖZE HACET YOK SENDEN ALINTI YAPIYORUM O BASORTUN BAYRAGINDIR BIRAKMA BACIM, SIL ARTIK GOZ YASLARINI BITSIN BU ACIN, BASINDAKI ORTUN BENIM ZAFER SANCAGIM, ATSALAR KOR ATESLERE SEN SABRET BACIM!!! ZALIM GUCLU OLSADA , ORTUNE DIL UZATSADA, ZAFER BIZIMDIR BACIM!!! NENE HATUNLAR SUTCU IMAMLAR CAN VERDI NICIN? BUNCA AKAN O ALKANLAR BASORTUN ICIN, TESETTUR BAK SENIN ICIN EN GUZEL SECIM, ATSALAR KOR ATESLERE SEN SABRET BACIM!!! ZALIM GUCLU OLSADA, ORTUNE DIL UZATSADA, ZAFER BIZIMDIR BACIM!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Yeni Yiğido
![]() yalin Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2010 23:25
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
![]() ya pekı sıze solle bır alternatıf sunayım.bugun sız kamusal alana dını sokacaksınız yarın da ahlaksız kesımı kalkıp bıkınıylede gırılsın dıyecek ahlaksızlıgı sunacak.dıger gun berdosu kalkıp alkol gırsın dıyecek.hadı bakalım bolle bır catısmaya kım hayır dıyecek.yarın bıkınılısıde gırınce erkek tesvık olup gunaha gırmeyecekmı..bunlar kacınılmaz seyler hıc bırınız bu olamaz dıye ınkar edemezssınız..bız ne konustugumuzu bılen ınsanlarız aydınlıga yururken karanlıgı aydınlıgımızla bogdugumuz ıcın sozumuz dınlenmıyor.mantıklı geldıgı ıcın...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|