Alıntı:
ero Nickli Üyeden Al?nt?
Bence alınması gereken karar alınmıştır...Bırakın palavraları......Bu ülkede milli bilinçsizlik hakim olmaya başlamış halkımızda...AKP nin verdiği karar kesin doğrudur...gözlerim kapalı her dediklerine imzamı atarım da ne demek...Bu kişiliğini satmaktır....Bu benim hiç bişeye aklım çalışmaz demektir......Burda böyle insanlarla tartışmamanızın gerektiğini biliyosunuz arkadaşlar.!!!!!!..Bi türban senaryosu yazdılar mhp ile birlikte iki partide birbirini oyuna getirmiş ikiside birbiriyle çatıştı bi ara.....bunlar çatışıo aMA halk çatışmazmış....akla mantığa aykırı bi laF....Eğer mahkeme aksi yönünde karar verseydi işte mahkeme hakkında övgüler gelcekti bu insanlardan.....bunlar HUKUK DEVLETİ nde yaşamak istemiyolar...hukuğun önüne geçmek istiyolar..Hakimlerin onların buyruğu altına girmesini istiyolar.......Bu zihniyet kör bi zihniyettir.....bu zihniyette olan insanların ne şekilde yönetildikleri başka ülkerede görülüyo......AÇIKÇA ANYASAMIZI BERTARAF EDİYOLAR......ŞİMDİYE KADAR KAÇ MADDE DEĞİŞTİRDİLER BEN SAYAMADIM...BİZİM BU ANAYASAMIZ BNU KADAR YANLIŞTIDA SENELERDİR Bİ BUNLAR MI GÖRDİ ....BURADA Bİ YANLIŞ VAR............Halkın halini halka sorucaksın ne durumda...sadece kendi düşündeki fakirlere yardım etmiceksin herkese yardım edeceksin.....bunlarıda gördük..yardım deyip gösteriş yapıolar ya...
bnm düşüncelerim bunlardır teşekkürler..
|
Valla bu aklınla bin yaşarsın sen,düşünceye bak be "AKP nin verdiği karar kesin doğrudur...gözlerim kapalı her dediklerine imzamı atarım da ne demek...Bu kişiliğini satmaktır.." kardeşim sen galiba bazı şeyleri tersten anlıyorsun dikkat et harddisk bozul masın sonradan format falan attırmak zorunda kalırsın yazık

.Bu ülkede tek akp liler mi türban takıyor.Türban sorunu sadece Akp lilerin mi sorunu.Düşünceye bak bee

.Tabi senin çevrendekiler fazla türban takmıyor olabilirler çünkü fildişi kulelerde yaşadığınız için halktan ayrı kopuk olduğunuz için ne olduğunun farkında değilsiniz.Ulan dünyanın heryerinde Anayasa Mahkemesinin verdiği kararın yanlış olduğunu bunun bir çifte standart olduğunu herkes anladı biliyor,peki sen niye anlamıyorsun hani demiştin ya "gözlerim kapalı her dediklerime imza atarım demek kişiliğini satmaktır" eeee sen aynı şeyi yapmıyor musun ve bir de zihniyet demişsin çok şükür bizim zihniyetimiz sağlam kardeş biz başı açık kardeşimize saygı duyarız kapalısına da duyarız bu ülkenin gelişmesi için ülkenin kaosa sürüklenmemesi için ve en önemlisi halkımızın gelenek göreneklerine karşı gelmemek için her türlü fedakarlığı yaparız bizim içimiz rahat peki siz öyle misiniz ben hiç sanmıyorum...