Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Gereksiz Ve Kilitli Basliklar
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Gereksiz Ve Kilitli Basliklar Gereksiz Basliklardan Uzak Duralim Lutfen

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Anayasa Mahkemenin iptal kararı için ne düşünüyorsunuz?
Meclis iradesini yok saymıştır 211 76,73%
Doğru bir karar verilmiştir 58 21,09%
Yanlış ama saygı duyulmalı 2 0,73%
Karar hakkında fikrim yok 4 1,45%
Katılımcı sayısı: 275. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.06.2008, 23:00   #71
sivaslihakan
Tecrübeli Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslihakan Şuan sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.09.2015 21:16

Tecrübe Puanı: 758 sivaslihakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Anayasa Mahkemenin iptal kararı için ne düşünüyorsunuz?

cevaplarinizi bekliyorum
....ALLAHIN EMRINE KARSI GELINEBILIRMI....
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.06.2008, 23:54   #72
omercoskun
Tecrübeli Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

omercoskun Şuan omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.06.2009 23:04

Tecrübe Puanı: 757 omercoskun isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

ben ankette birinci şıkka oy kullandım her şey ortada herkes kendi penceresinden bakıyor ve nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor 2-3 sayfa geride bi arkadaşımız kanun hakkında kitapta yazanları aynen yazmış apaçık ortadaki anayasa mahkemesi kendi kanunlarını çiğnemiş daha bunun ötesi berisi yokki
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 10.06.2008, 00:45   #73
köyüm
Yiğido

köyüm - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

köyüm Şuan köyüm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.07.2011 14:54

Tecrübe Puanı: 638 köyüm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hala aynı yerde takılanlar var sorun başörtüsü değil lütfen uyanın artık neden dinimiz siyasete alet ediliyor hala başörtüsü üzerinden oy cambazlığı oynanıyor eskiden böyle oyunlar varmıydı halbuki başörtüsü hep vardı lütfen bu siyasilerin oyununa gelmeyin dinimizi siyasete karıştırmasınlar isteyen kapatır isteyen açar günahıda sevabıda kişinin kendi iradesi.....
köyüm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 10.06.2008, 07:16   #74
kangallim
Tecrübeli Yiğido

kangallim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kangallim Şuan kangallim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.03.2009 08:35

Tecrübe Puanı: 671 kangallim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
cevaplarinizi bekliyorum
....ALLAHIN EMRINE KARSI GELINEBILIRMI....
gelinemez elbette ki ama geldikleri gibi insanların dini değerlerini yaşamak isteyenlerede müsade edilmiyor,,
DUALARINIZLA DAĞLARI
YERİNDEN OYNATIRDINIZ..

*HADİS-İ ŞERİF*
kangallim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 10.06.2008, 07:34   #75
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Yandaşı savunmak uygun zemin ve zaman da her insanın yapabileceği bir harekettir. Yandaşın olmasa da bir insanın yada grubun hakkını savunmak ise erdem ister, hakperestlik ister hele birde çıkarlarına aykırı olduğu halde hakkı savunmak cesaret ve başka şeylerde ister. Müslüman hakperest olmalıdır, Arif'in tabiri ile Hakkı Tutup Kaldıran olmalıdır. Müslüman hüsnü zan sahibi olmalıdır, koskaca bir topluluğa bir anda terörist diyebilmek, başkasının ayıbını açmak için uğraş vermek, ayıp yakalamak için pusuda beklemek müslümana yakışmaz. Müslüman kibar olmalı, hoşgörülü olmalı, sevecen olmalı karşındakine Allah'ın rahmetini hatırlatmalıdır. Kendini dev aynasında gören birde hak aynasına bakmalıdır. Kendisi için istemediğini kardeşi için isteyen, kendi için istediğini bir başkası için istemeyen pusulasını doğrultmalıdır. Müslüman vicdan sahibi olmalıdır, yerde yatan birine üç beş jop daha atıldığında gözü yaşarmalı belki de Resulullah gibi damarları belli olmalıdır. Kafirin ölüsü geçtiğinde ayağa kalkan klavuzunun yolundan ayrılmamalı ve içinde insan sevgisine yer bırakmalıdır. Yeni müslüman önce insan olmalıdır, insani bakmalıdır, insan haklarına saygılı olmalıdır.

Başörtsü yasağı(zulmü) statikonun kendine edindiği kalkanlardan sadece bir tanesi, dini duyguları hayatlarında ağır basan insanımızla kutsallaştırılan devlet arasına çekilmiş bir settir. Dindarlar (bu tabiri mecburen kullanıyoruz) başörtüsü yasağı, Cuma vaktinde mesai zorunluluğu, din eğitiminde ki kısıtlamalar, inançlarını hayata uygulama noktasında gösterilen nahoş tavırlar sebebi ile ötekileştirilmek isteniyor.

Ancak bu ötekileştirme, aşşalama, fikirlerin bastırılması, demokratik tepkilerin önlenmesi, yaşama biçimini seçme özgürlüğüne karşı durulması toplumun her kesimine az yada çok uygulanıyor. Ötekileştirilen cepheler çeşitli ayak oyunları ile karşıt hale getiriliyor ve toplumda kısır çekişmeler meydana geliyor. Oysa bu topraklar üzerinde yaşayan bizlerin farklılıklarından çok ortak paydası vardır. Ortak yaşama alanımızın standartlarını yükseltebilmek için önce bir birimize tahammül etmemiz ve bir birimizin haklarını da savunabilecek erdeme ulaşmamız gerekiyor.

Karşındakinin de hakkını savunabilme erdeminden uzak olanlar elbette yandaşlık yapacak, samimiyetsizce özgürlük diyerek sesini yükseltecek ve farklı fikirde olana saldıracaktır. İslamda tesettür vardır. Şekli üzerinde farklı görüşlerde olsa başörtüsü İslam Milletinin yıllarca sahiplendiği ve alameti farikası olarak kabul ettiği giyinme şeklidir. Başörtüsünün hayatın herhangi bir alanında yasaklanması bağnazlık ve hoşgörüsüzlüktür.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 10.06.2008, 08:03   #76
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Bunun sosyal bilimcilikle felan alakası yok, bu açıkça samimiyetsizliktir. Bu samimiyetsizliği, iki yüzlülüğü, yandaşçılığı ne yazık ki bütün gruplar yapıyor. Bu samimiyetsizliği dindarların yapması çok daha feci oluyor. Haksızlık haksızlıktır, kime kim tarafından yapılırsa yapılsın zulüm zulümdür. Emniyet terörist demiş miş, ne derse desin Anayasa Mahkemesi de laikliğe aykırı dedi. Her ikisi de bu devletin kurumu hatta AYM daha üst bir kurum. Kimin ne dediğinin ne önemi var , ortada haksızlık var, ortada zulüm var, olayı 1 Mayıs üzerinden tartışmak istemiyorum, 1 Mayıs sadece samimiyetsizlğe bir örnekti, tıpkı başörtüsü zulmünün olduğu gibi. Başbakan Yardımcımız açıklama yapıyor, demokrasimiz için endişeli olduğunu söylüyor ama aynı kişiler polis aşırı güç kullandığında, insanların demokratik hakları engellendiğinde, Taksim meydanını kale haline getirdiklerin de devletçilik oynadılar. Samimiyetsizlik, riyakarlık işte burda, bunu statikocu laik çevrede yapıyor, istediği zaman Atatürk üzerinde vuruyor, istediği zaman laiklik üzerinden, istediği zaman modernizim üzerinden saldırıyor. Milletimiz samimiyetle olaylara bakmadığı sürece, yandaşlık yaptığı sürece bu ipte iki de üç de canbaz oynamaya devam eder.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 10.06.2008, 08:19   #77
SONMEZ
Tecrübeli Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SONMEZ Şuan SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2013 12:50

Tecrübe Puanı: 767 SONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOKSONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BAŞÖRTÜSÜ MESELESİNDEKİ HAKLI İÇSELLEŞTİRMEMİ AYNI ŞEKİLDE İÇSELLEŞTİRMEMİ BEKLEMEYİN.
METAFORİK İMLEME SABİT PARAMETRELER YERİNE VURGU DEVİNGENLİĞEDİR DİYORUM VE SOSYAL BİLİMCİLİK OYNAMAYI BIRAKALIM DİYORUM
Abooo bunlar ne yahu ?
Metagorik.. yok gorik değil morik, yok bee o da değil forik olucaktı sanırım,
Hah tamam işte buldum megaforik.
Yok yaa yine olmadı mega, mefa, meta hah hele şükür metaforik
hehe nasıl da bir solukta buldum ? Yaaaa...?
Buna kafa derler kafaaaa,
hem zaten benim lisedeyken biyolojim 10 du.
metaforiği ben mi bilmiiicekmişim.
hehe çok beklersiniiiizzz.
ben melagolatogaförik in kitabını yazzarım beee.
bak yine karıştırdım yaaa.
bir de adını tam söölüyebilsem varyaaa bu illetin değil kitabını yazmak,
7 ciltlik külliyat ortaya çıkarırım beee.

Öbürleri neydi ?
İnleme, inleyen nağmeler, yok imgeleme, iştee amaan inekleme diicektim,
paraları metrelerce sabitleyip vurgun yapacak ergenekoncular,
depinerek yok olmadı dövünerek, devinerek, el arabasını devirerek,
evirgen çevirgen evrim değiştiren gen, gelingen, gidingen...vs işte yaaa.
Baaaak, bunları da hemencecik söktüm baaaak.

Yahu azmin elinden de bişii gurtulmuyo herif,
Ama berat kardeşim senden iricam:
lütfen bööle sosyal evcilik, bilgicilik,, yahu neydi yaaa ?
fen bilimcilik, gavurca bilgicilik, sos...sos hah yine buldum hemencecik
sosyal bilimcilik oyununu bidaha oynamıyalım.

Ben hemencecik literatürü ve kavramları kavrıyom ama,
kavrayamayanlarımız olabilir...!

mega..melafo...metago...
Yok yaa gene karıştırdım metaforolojik enfektüs siyasetik sinüs....
Of yaaaa oynamıyom işte bana ne bana ne...?
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 10.06.2008, 09:02   #78
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2197 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
xwst Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bi yazı yazıyorum, efendinin teki alıp bişey derdim ama senin seviyene düşemem diyor. Bi yazı yazıyorum topicte 5 yanıt varsa 25'e yükseliyor, sırf bana olan tepki yüzünden.Bir yazı yazıyorum, içine sindiremeyenler,hani anayasa mahkemesinden bi darbe almıslar ya bi de benim sözlerimi kaldıramayanlar çirkefleşmeye başlıyor. Sizin hükümetinizin yaptıklarına güvenmiyormusunuz da hemen savunmaya geçiyosunuz? Koca sitede tek ATATÜRKÇÜ, ben miyim ki herkes benim yazdıgım seylere bu kadar tepkili?
Ya da şöyle söyleyeyim, benim yazdıklarım bu kadar mı haklı ki herkes bana ***** yanıt vermek icin sıra kovalıyor? Sizin hükümetteki partiniz kapanıyor, a dostlar, beyler. Bu vatana istedikleri gibi kıyamıyorlar.Sezerin atadıgı anayasa mahkemesi Ataturk'û ve cumhuriyeti savunuyor, seriatı değil. Bundan bir ay öncesine kadar müthiş bir şekilde savunup seviyordunuz hem Atatürk'ü hemde turbanı,simdi noldu? meclisin iradesine saygısızlıkmıs. Meclis hababam sınıfına döndü,alınan kararlar halkı yaralamaktan başka ise yaramıyor,Tayyip efendi partisinin derdine düşmüş, hala meclis iradesi diyorlar. Buna ancak gülünür,mantıklı her insan buna güler ki ben de gülüyorum.
Vatan toprakları bu kadar alenen satılırken,içişlerimizde bile özgür değilken, hatta kendi bakanımız tarafından ABye sikayet edilirken, hala başörtüsü tantanası.
Bu ülkenin en onemli sorunu işsizliktir,istihdam eksikligidir.Siz yapay gundemlerle oyalanınız. Basortusunu bayrak diye sallayınız bakalım ne olacak Tayyip'ın son durumu.
Su yazıma ne gibi tepkiler gelecek onu da ben bekleyip goreyim.
Atatürkçülük diye bişey yok saçmalıktan öte sözde Atatürkçüyüm yok bilmem neyim saçmalıktan başka bişey değil Atatürkçüyüm diyerek Atatürke saygısızlık etmiş oluyorsunuz Atatürk bi kere böyle basit konuşmazdı yok başörtüsü yasağı uygun olur yok okullarda islam yok olsun aksine bir araştırmada okuduğum bir yazıda

"Türk milleti dindar olmalıdır yani, bütün sadeliğiyle dindar olmalıdır demek istiyorum. Bizzat hakikate nasıl inanıyorsam buna da öyle inanıyorum... Din şuura muhalif, ilerlemeye engel hiçbir şey ihtiııa etmiyor. "

Bizim dinimiz en tabi ve makul dindir ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmu~tur. Bir dine tabü olması için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır. Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur. "1

"Ey Arkadaşlar! Tanrı birdir, büyüktür- Adalet-i ilahiye, O'nun tecellilerine bakarak diyebiliriz ki, insanlar iki sınıfta, iki devrede mütalaa olunabilir, ilk devir insanlığın çocukluk ve gençlik deııridir. İkinci devir, insanlığın kemal devridir. "

"Ey millet! Allah birdir, şânı, büyüktür. Allah'ın selameti, atıfeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur'ani azimuşsândaki nusustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor. Eğer akli mantığa, hakikate uymamış olsaydı bununla diğer ilahi ııe tabi kanunlar arasında aykırılıklar olması gerekirdi. Çünkü bütün kanunları yapan Cenab-ı Haktır. "2

şimdi Atatürkçüyüm demeniz saçma size tavsiye Atatürk'ü bıraz daha okumalısınız..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 10.06.2008, 09:06   #79
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2197 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Atatürkçülük diye bişey yok saçmalıktan öte sözde Atatürkçüyüm yok bilmem neyim saçmalıktan başka bişey değil Atatürkçüyüm diyerek Atatürke saygısızlık etmiş oluyorsunuz Atatürk bi kere böyle basit konuşmazdı yok başörtüsü yasağı uygun olur yok okullarda islam yok olsun aksine bir araştırmada okuduğum bir yazıda

"Türk milleti dindar olmalıdır yani, bütün sadeliğiyle dindar olmalıdır demek istiyorum. Bizzat hakikate nasıl inanıyorsam buna da öyle inanıyorum... Din şuura muhalif, ilerlemeye engel hiçbir şey ihtiııa etmiyor. "

Bizim dinimiz en tabi ve makul dindir ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmu~tur. Bir dine tabü olması için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır. Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur. "1

"Ey Arkadaşlar! Tanrı birdir, büyüktür- Adalet-i ilahiye, O'nun tecellilerine bakarak diyebiliriz ki, insanlar iki sınıfta, iki devrede mütalaa olunabilir, ilk devir insanlığın çocukluk ve gençlik deııridir. İkinci devir, insanlığın kemal devridir. "

"Ey millet! Allah birdir, şânı, büyüktür. Allah'ın selameti, atıfeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur'ani azimuşsândaki nusustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor. Eğer akli mantığa, hakikate uymamış olsaydı bununla diğer ilahi ııe tabi kanunlar arasında aykırılıklar olması gerekirdi. Çünkü bütün kanunları yapan Cenab-ı Haktır. "2

şimdi Atatürkçüyüm demeniz saçma size tavsiye Atatürk'ü bıraz daha okumalısınız..

Zikrettiğimiz bu alıntılar dikkatlice tahlil edildiğinde Atatürk'ün zihninde,

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 10.06.2008, 09:46   #80
ero
Tecrübeli Yiğido

ero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ero Şuan ero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.08.2012 01:57

Tecrübe Puanı: 684 ero FAZLA SÖZE GEREK YOKero FAZLA SÖZE GEREK YOKero FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bence alınması gereken karar alınmıştır...Bırakın palavraları......Bu ülkede milli bilinçsizlik hakim olmaya başlamış halkımızda...AKP nin verdiği karar kesin doğrudur...gözlerim kapalı her dediklerine imzamı atarım da ne demek...Bu kişiliğini satmaktır....Bu benim hiç bişeye aklım çalışmaz demektir......Burda böyle insanlarla tartışmamanızın gerektiğini biliyosunuz arkadaşlar.!!!!!!..Bi türban senaryosu yazdılar mhp ile birlikte iki partide birbirini oyuna getirmiş ikiside birbiriyle çatıştı bi ara.....bunlar çatışıo aMA halk çatışmazmış....akla mantığa aykırı bi laF....Eğer mahkeme aksi yönünde karar verseydi işte mahkeme hakkında övgüler gelcekti bu insanlardan.....bunlar HUKUK DEVLETİ nde yaşamak istemiyolar...hukuğun önüne geçmek istiyolar..Hakimlerin onların buyruğu altına girmesini istiyolar.......Bu zihniyet kör bi zihniyettir.....bu zihniyette olan insanların ne şekilde yönetildikleri başka ülkerede görülüyo......AÇIKÇA ANYASAMIZI BERTARAF EDİYOLAR......ŞİMDİYE KADAR KAÇ MADDE DEĞİŞTİRDİLER BEN SAYAMADIM...BİZİM BU ANAYASAMIZ BNU KADAR YANLIŞTIDA SENELERDİR Bİ BUNLAR MI GÖRDİ ....BURADA Bİ YANLIŞ VAR............Halkın halini halka sorucaksın ne durumda...sadece kendi düşündeki fakirlere yardım etmiceksin herkese yardım edeceksin.....bunlarıda gördük..yardım deyip gösteriş yapıolar ya...

bnm düşüncelerim bunlardır teşekkürler..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)