Alıntı:
kangallim58 Nickli Üyeden Al?nt?
Başbakan Erdoğan'ın 'CHP adayı İstanbul'da kaybolur' dediği CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Kılıçdaroğlu 24 saat geçmeden Tuzla'dan Sultanbeyli'yi bulamadı.
Star Gazetesi'nin haberine göre, İstanbul iki gündür çeşitli semtleri gezen CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Tuzla'daydı.
Bir kamyonetin üzerinden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu'na yaklaşık 100 araçlık konvoy eşlik etti. CHP Tuzla İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, daha sonra Sultanbeyli'ye gitmek üzere yola çıktı. Yolu karıştıran Kılıçdaroğlu'nun konvoyu tersaneler bölgesine girdi. Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun kendilerini ziyarete geldiğini zanneden tersane işçileri bir süre kaldırımda Kılıçdaroğlu'nun VIP Minibüsünden inmesini bekledi. Ancak Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin yolu şaşırdığını ve görevli trafik polisleri yardımıyla yolunu bulduğunu gören tersane işçileri hayal kırıklığı yaşadı.
|
Bu haberi aldığın kaynağa bakarım, ve bu haberin ciddiyet taşıdığına inanmam.Çünkü ciddi bir gazete değil. Sırf iktidarı destekleme adına ve birilerini karalama adına parayla satın alınıp yayın yaptırılmaktadır. Demokrası demokrasi diye ağlayanlar bakıyorum demokratik bir yarışta bile adaylara tahammülsüzlük, sindirememezlik ve saldırgan bir tutum içindeler.
Benim aklıma şu geliyor.
Çalandan yanamısın?
Çalışandan yanamısın?
Bu soruya göre haraket etmek en mantıklısı sanıyorum. Hakkında hiç bir yolsuzluk iddiası olmayan bir parti adayına ne yakıştırmalar yapılıyor, hakkında yüzlerce yolsuzluk iddiası ile açılan davalar devam ederken dokunulmazlıkları olamsa mahkum olacaklar, hala sütten çıkmış ak kaşık gibi sunulmak isteniyor. Ne olursa olsun hangi aday olursa olsun önce saygıyı hatırlayacağız, hoşgörüyü hatırlayacağız. Bu bir demokratik yarıştır elbetteki sonuç ne olursa olsun saygı duyacağız.
.