|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#16 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Benim aklıma şu geliyor. Çalandan yanamısın? Çalışandan yanamısın? Bu soruya göre haraket etmek en mantıklısı sanıyorum. Hakkında hiç bir yolsuzluk iddiası olmayan bir parti adayına ne yakıştırmalar yapılıyor, hakkında yüzlerce yolsuzluk iddiası ile açılan davalar devam ederken dokunulmazlıkları olamsa mahkum olacaklar, hala sütten çıkmış ak kaşık gibi sunulmak isteniyor. Ne olursa olsun hangi aday olursa olsun önce saygıyı hatırlayacağız, hoşgörüyü hatırlayacağız. Bu bir demokratik yarıştır elbetteki sonuç ne olursa olsun saygı duyacağız. .
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
istanbulda yaşayan sivaslı eğitimciler | ZEHRAHAKAN | Türkiye'deki Sivas'lı Şirketler | 5 | 18.07.2009 12:08 |
İstanbul'da yağmur | gürün_güzeli | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 1 | 27.07.2008 10:01 |
İstanbulda kaç sivaslı var biliyormusunuz ? | havacı | Arşiv | 7 | 08.05.2008 13:53 |
İstanbul'da en çok NERELİ yaşıyor | arikarinkuchi | Arşiv | 10 | 22.02.2008 13:15 |
-->İşte SİVASLILAR'ın Gücü... | ceylankimya | Arşiv | 5 | 17.01.2008 16:39 |