Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!
Sayın başbakan Tayyip Bey in bu davranışı türk milleti adına gerçekten gurur verici bir davranış.Kendisi bu hareketinden dolayı kutluyorum..
Başbakanın bu tepkiyi göstermesi son derece normal ve ayrıca bir o kadar da ilginç.İlginçliğin nedeni bu zamana kadar ben ömrüm boyunca bir israil üst düzey görevlisine böyle bir tarzda ve yüz yüze bizim bürokratlarımızdan hiç kimse böyle bir tepki gösterdiğini hatırlamıyorum.Hatırlayan varsa söylesin.Ancak doğru olanı yapmıştır ve bu açıdan da normaldir.Ayrıca Şimon Peres denen zat bu ülkenin başbakanına bakın arkadaşlar altını çizerek söylüyorum Türkiye Cumhuriyeti nin Başbakanına tehditkar bir dille ve üslupla yüzüne karşı konuşması durumunda bizim başbakanımızın bu sineye çekerek tepki göstermemesi ancak bunu şahsiyetsizlik açıklayabilirdik ki böyle birşey olmadı.Şimdi bazı ları çıkacak yine konuşacak.Diyecekler ki;bunu yapmaması gerekiyordu bizim israil le amerika ile ilişkilerimizde bir sorun olacak falan filan.Şahsiyetsiz bir politika güdene kadar kavgalı olalım ondan iyidir.Çünkü herşeyden evvel bu türk milletinin asil duruşuna yakışmaz...
|