Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.01.2009, 13:24   #41
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1300 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Başbakan Davos'u terketti!!!

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Olayı çarpıtma lütfen ben tepkiyi menfeat için verdi demedim.Eger ilişkilerimiz kesilirse bunlar menfeatlarımızı zedeler dedim.Bende isterim tabi o itlerle alakamızın tamamen kesilmesini ama böyle kolay değil.
Hem menfaatlerimiz önemli diyorsun,hem de bu tepkiyi veridği için ilişkilerimiz dolayısıyla manfaatlerimiz zedelenir diyorsun,hem de Başbakanın bu tepkisini haklı buluyorsun..

Bu işte bir yanlışlık var..
Alt 30.01.2009, 13:32   #42
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

almina_58 Şuan almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.12.2009 23:34

Tecrübe Puanı: 619 almina_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!

Sayın başbakan Tayyip Bey in bu davranışı türk milleti adına gerçekten gurur verici bir davranış.Kendisi bu hareketinden dolayı kutluyorum..

Başbakanın bu tepkiyi göstermesi son derece normal ve ayrıca bir o kadar da ilginç.İlginçliğin nedeni bu zamana kadar ben ömrüm boyunca bir israil üst düzey görevlisine böyle bir tarzda ve yüz yüze bizim bürokratlarımızdan hiç kimse böyle bir tepki gösterdiğini hatırlamıyorum.Hatırlayan varsa söylesin.Ancak doğru olanı yapmıştır ve bu açıdan da normaldir.Ayrıca Şimon Peres denen zat bu ülkenin başbakanına bakın arkadaşlar altını çizerek söylüyorum Türkiye Cumhuriyeti nin Başbakanına tehditkar bir dille ve üslupla yüzüne karşı konuşması durumunda bizim başbakanımızın bu sineye çekerek tepki göstermemesi ancak bunu şahsiyetsizlik açıklayabilirdik ki böyle birşey olmadı.Şimdi bazı ları çıkacak yine konuşacak.Diyecekler ki;bunu yapmaması gerekiyordu bizim israil le amerika ile ilişkilerimizde bir sorun olacak falan filan.Şahsiyetsiz bir politika güdene kadar kavgalı olalım ondan iyidir.Çünkü herşeyden evvel bu türk milletinin asil duruşuna yakışmaz...
almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009, 13:38   #43
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 898 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hem menfaatlerimiz önemli diyorsun,hem de bu tepkiyi veridği için ilişkilerimiz dolayısıyla manfaatlerimiz zedelenir diyorsun,hem de Başbakanın bu tepkisini haklı buluyorsun..

Bu işte bir yanlışlık var..
Ben "hem de bu tepkiyi veridği için ilişkilerimiz dolayısıyla manfaatlerimiz zedelenir diyorsun" dediğimi hiç hatırlamıyorum ama.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009, 13:40   #44
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1300 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Ben "hem de bu tepkiyi veridği için ilişkilerimiz dolayısıyla manfaatlerimiz zedelenir diyorsun" dediğimi hiç hatırlamıyorum ama.
Alıntı:
Olayı çarpıtma lütfen ben tepkiyi menfeat için verdi demedim.Eger ilişkilerimiz kesilirse bunlar menfeatlarımızı zedeler dedim.Bende isterim tabi o itlerle alakamızın tamamen kesilmesini ama böyle kolay değil.
..........................
Alt 30.01.2009, 13:44   #45
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 898 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
..........................
Burda senin dediğinle alakalı olan şey ne.Ya neyse olay uzuyorda uzuyor ben Başbakanımızın sonuna kadar arkasındayım helal olsun tebrik ediyorum o davranışı herkes yapamazdı yapmadılarda.Helal olsun.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009, 13:47   #46
srilanka
Tecrübeli Yiğido

srilanka - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

srilanka Şuan srilanka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2009 13:23

Tecrübe Puanı: 639 srilanka FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar bu konuyu gayet güzel bir biçimde tartışıyoruz herkes kendi düşüncelerini söylüyor gayet saygı çerçevesi içerisinde devam edelim biribirimizi kıracak kelimeler kullanmamaya dikkat edelim.
Alt 30.01.2009, 13:59   #47
srilanka
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Somut adım atamıyorsun madem,antlaşmalar var madem bizi zor durumda bırakan..O halde Kasımpaşalılığın lüzumu yok!!
Bugün laf söyleeğim adama ,yarın al gülüm ver gülüm,ilişkiler devam,ithalat ihracat son sürat devam edecek.....

Tavrı doğru veya yanlış,ancak aynı tavrı 1 Mart tezkeresinde de beklerdik ABD'ye karşı!!

arkadaşım ithalat ihracat devam etsede çoğumuz israil mallarını boykot etmiyormuyuz?israilin bize ihrac ettiği mallar marka olarak belli zaten. bizlerde bizim kardeşlerimize yaptıkları zulumden dolayı onların mallarına boykot çektik artık almıyoruz.okadar çok düşünüyorsunz madem ihracat ithalat olayını,kullanmayın israil mallarını!!
Alt 30.01.2009, 14:04   #48
gCweb
Yeni Yiğido

gCweb - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gCweb Şuan gCweb isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 0 gCweb FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Haberleri izlediğimde baya bi sevindim fakat bazı medya kuruluşları varki israilin çok güzel köpekliğini yapıyor.
gCweb isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009, 14:07   #49
gCweb
Yeni Yiğido

gCweb - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gCweb Şuan gCweb isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 0 gCweb FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Adamlar bizi somalili yada afganistanlı zanletti heralde Türkiye Cumhuriyeti'nin Büyüklüğü'nü Anladılar ki Özür Dilediler.
gCweb isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009, 14:09   #50
srilanka
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
gCweb Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Adamlar bizi somalili yada afganistanlı zanletti heralde Türkiye Cumhuriyeti'nin Büyüklüğü'nü Anladılar ki Özür Dilediler.
bizide kendileri gibi vicdansız sandılar ama biz onlara çok güzel ders verdik özür dilediler hayret etttim onlar özür dilemeyi nasıl akıl ettiler akıl hocaları kim acaba

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)