01.02.2009, 19:44
|
|
Yeni Yiğido
yeşim58 Şuan
Son Aktivite: 02.02.2009 23:32
Tecrübe Puanı: 621 
|
Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!
Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt?
Size göre haklı olan, size göre doğru olan sizin doğrunuz!.. Başkalrınada böyle düşüneceksiniz düşünmüyorsanız at gözlüklerinizi çıkarın felan diye ifade kullanamazsın!.. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Sizin yapacağınız şey haklıdır iyi davranmıştır dersiniz, biride çıkar hayır daha farklı davranabilirdi der. Burada olmadık kişileride konuya dahil edip karalama yapmanız gerekmez!.. Bu sizi, veya beni yada bir başkasını fazla ilgilendirmez!..
Bırakın şimdi kimden yana kimden yana değil. Biz çok iyi biliyoruz onları. Burada konudan konuya geçmeyelim, gerekirse sayfalar dolusu yazılar eklerim buraya kimin halktan yana kimin yana olmadığını anlarsınız, ama sizinde gözlüğünüzün sabit bir modelde olduğu için bunu anlayacağınızı pek sanmıyorum. Onun için gerek duymuyorum.
.
|
Gözlük modeliniz hakkında ki görüşlerimi pekiştirdiğiniz için teşekkür ederim. Dikkat ederseniz AT GÖZLÜĞÜ ifadesini ilk siz kullandınız ve bende cevap hakkımı kullanarak size aynı dilden cevap verdim.Burda olmadık kişiler diyorsunuz bunu anlayamadım,ne yapacağız ana muhelefet liderinin sitemize yazmasını mı bekliyeceğiz.Dikkat ederseniz halk kelimesi yerine özellikle HAK kelimesini kullanmıştım,sizin jargonunuzda bu kelimeye yer yoksa onu bilemem...Hakkı hakkın sahibine teslim etmek bir erdemdir.Sessiz kalan muhalefetin sesinin ne kadar cırtlak çıktığını çok iyi biliyoruz,ne olduysa şimdi sessiz filim oynuyor.
|
|
|