![]() |
#121 | |
Yeni Yiğido
![]() yeşim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.02.2009 23:32
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Yiğido
![]() ![]() ![]() bulutum58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2009 13:58
Tecrübe Puanı: 612
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() bulutum58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2009 13:58
Tecrübe Puanı: 612
![]() |
![]() yanlıs alıntı yapmısm
![]()
![]() |
#124 |
Yiğido
![]() ![]() Kadirhan Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2010 13:40
Tecrübe Puanı: 723
![]() |
![]() Türkiyede bazı kesimleri anlamak bayağı bi zor...bazıları ergenekona karşı çıkıyorlar, Davosa karşı çıkıyorlar... bu ne iştir kardeşim...bükemediğin bileği öpeceksin ki seni adam yerine koysunlar...ama bizimkiler acizane olarak bükemedikleri bileği kırmaya çalışıyorlar.. o da ters tepki yapıp bileği daha da kuvvetlendiriyor
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
![]() gerçektende recep tayyip çok harika bir cevap verdi simon perese neye uğradığını şaşırdı ve yahudi komitesi madalya vermiş başbakanımıza keşke onuda atsaydıııı biz onların mallarına muhtaç insanlardan değiliz ve bizim tecrübeliii mühendislerimiz varr iş yaratalım ve dünya bizi iş üreten kişiler olarak görsünlerrrr türk milletiii adımızaaaa
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() sudan çıkmış balığa döndüüü şimon peresss çocuk katiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1204
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben bu yanlı yönetim muhabbeti beni çok üzüyor...
Arif abiyi hepimiz tanıyoruz... Onun avukatlığını da yapmak değil tabii ki amacım o hem yaş hem deneyim olarak benim çok üzerimde bir insan ama burada ne demek istediğini çok iyi bilerek, konu dışı yazan bir kaç kişiyi uyarınca anlamadığım bir şekilde henüz 5-6 mesajı olan kişiler tarafından üslupsuz bir şekilde yanlı davranıyor gerekçesi ile eleştiriliyor... Lütfen herkes önce fikirlerinin dışında düşünsün... Arınarak düşünün bu konuyu, ideolojilerinizden sıyrılın ve bakın asıl eleştirilmesi gereken kimler var??? Saygılar...
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() şahsıma taraftar biri değilim ama filistinde o masum çocukları gördükçe ağlıyorum insan dayanamıyor fakat şimon peres acaba içinde insanlık duygusu veya öz çocuğu varmı acaba varssa ne düşünürdüüüü çocuk katiliiiiiiiiii
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1204
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Size birçok yönden katılıyorum... Ancak insanlar mod oldu diye görüşlerini savunmayacak değil ya işte bu özgürlük olmaz ama sadece kişiselleştirilmemeli. Arif Abi'nin de her zaman böyle davrandığını düşünüyorum kişiselleştirmeden fikrini söylüyor ve çok üsluplu kırmadan (zaten öyle uzlaşmacı birisi olmasa mod olmazdı heralde). Farklı fikirlerden modlar var bu sitede, hepside Sivas'ımızı temsil ediyor bence bundan gurur duymalıyız "2 Temmuz şehrimizde yaşanmış olabilir ama biz böyle insanlarız, her fikirden insan var burada" diyoruz... Ama ben başkalarından bahsediyorum.Fikirleri kişiselleştiren, partizanca fikirlerini savunanlardan...
Kaldıki bizler 5-6 yıldır bu sitedeyiz fikirlerimiz ilk yıllardan beri belli, Arif abi de mod olmadan önce 5-6 sene bu siteye üye olarak yazılar yazmış yorumlar yapmış birisi onun görüşünü belli etmesine gerek yok ki zaten bilen biliyor. Aslında konu burda Arif Abi felan değil tabii ki, sitede son zamanlarda sıkça ve çok sıkça rasladığım bu olaydan benimde duyduğum sıkıntı. Saygılar...
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() srilanka Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2009 13:23
Tecrübe Puanı: 641
![]() |
![]() arkadaşlar konu davostan nerelere geldi.siyasete dönüştü ordan fikirler benimsenmediği için bazılarımız taraf muamelesi gördü kim kimi sever sevmez bu kimseyi ilgilendirmz burda tartışılan orda verilen tepkinin doğruluğu yanlışlığı ve doğuracağı sonuçlardır.lütfen birbirimizin düşüncelerine saygı duyalım çünkü bikaç gün sonra başk bi konu gündeme gelecektir ve olan aramızdaki dostluğa olacaktır.bir konuyu tartışmak istiyorsak biribirimizn düşüncelerinede saygı göstermek zorundayız
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kadir58'den alintilar | Kadir58 | Diğer Konular | 241 | 16.12.2008 10:51 |
Başbakan Gitti Kılıçlar Çekildi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 17 | 22.10.2008 11:11 |
Bir babanın Sn. Başbakan mektubu; | orhanakbulut_58 | Arşiv | 3 | 02.11.2007 21:37 |
BAŞBAKAN SİVAS`TA | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 6 | 01.06.2007 23:04 |