Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt?
Asıl abartılmaması gereken PORSUK projesinin ta kendisisdir. Sırf sol belediye diye burada abarta abarta anlatıyorsunuz. Porsuk doğal bir çaydır ve etrafı peyzajlandı olay bu. Ayrıca rengi de hiç hoş değil. Aksu gibi pırıl pırıl değil.
Aksu daha bitmedi. Bittiği zaman hep beraber göreceğiz. Sana göre abartılmamalı, niye çünkü akpartili belediye yaptı da ondan. Geçiniz kardeşim geçiniz.
Yatırımcı konusuna gelince içinden benim cümlemi cımbızla alıp çekmeyin yazının geneline bakın. Aksuyla insanların psikolojisine çalışılmıştır. Aksu Sivas ın
gülen yüzü olmuştur. Aksu yla Kızılırmak birleşince asıl güzellük o zaman meydana gelecek. İnsanlar Sivas ı daha çok sevecek. İnsanlar Sivas a daha çok bağlanacak. Yatırımlarda diğer etkenlerle beraber artacaktır.
Sayın Kıbrıslı bundan sonra benim adımı yazarak cevap vermeyin. İdeolojik saplantılı yazılardan nefret ederim. Ve ben şunu da iddia ediyorum. Sizin Sivas ile bir defa ideolojik (sol ideoloji) olarak bağdaşmanız mümkün değil. Siz Sivas a yabancısınız, Sivas size zaten yabancı. Sivas artık sizin ideolojinizi (sol ideoloji)resmen ötekileştirmiştir.Sivas ile uyuşmanız ideolojik olarak mümkün değil. Sivas ile sizin Sivas ta yaşayan hemşehrilerimiz ile sizin fikri (Sol) olarak, ideolojik (Sol ideoloji) olarak bir doku uyuşmazlığınız var. Seçim sonuçlarından bu daha iyi anlaşılacaktır. Seçim sonuçları konuşacak. Sizin AKSU yu küçük gösterme PORSUĞU büyük gösterme gibi bir amacınız var. Bu da sadece ideolojik olaraktır başka bişey değil. Ama bir 5 sene sonra Sivas ta öyle büyük işler olacak ki AKSU hakkaten bu işlerden sonra ESSAHTAN, HAGGATTEN küçük kalacak.
|
Gardaş Berat beni tanımıyor gibi konuşuyorsun... Şurada hiçbir şekilde sol ideoloji ile eleştirmiyorum aklımla eleştiriyorum... Asıl sen ne yapıp edip bunu ideolojik olarak algılıyorsun, senin kafanda böyle bir saplantı olmuş ne yazarsam yazayım ideolojik diyorsun... Ben solcu değilim....
BEN SOLCU DEĞİLİM Ben Solcu Değilim... Benim ideolojime ne senin ne Sami Aydın'ın ne de Tayyip Erdoğan'ın hayalleri yetmez bunu bil... Ki sitedeki birçok sağ görüşlü arkadaşın benim fikirlerime saygı gösterim çoğu yerdede hak vermesi bundandır.... Benim ideolojim Türk insanının tam kendi dokusudur, çünkü sadece onun için vardır liberalizm ya da sosyalizm gibi dışardan ithal edilmemiştir.... Seçim sonuçları beni ideolojik olarak ilgilendirmiyor çünkü benim ideolojim seçimlere girmiyor, benim ideolojim 10 Kasım 1938'de öldü, yakında yeniden dirilecek işte o zaman onlarca yıl muhalfet kalacak olanlar ülke değerlerini özelleştirenler olacak.... AKSU'yu küçük görmediğimi söylüyorum öncedende söyledim ama bu kadar abartmakta doğru değildir... Porsuk'un eski halini gir Eskişehir belediyesinin sitesinden bak onun alalade bir peyzaş çalışması olmadığını görürsün...Bence asıl sen porsuk projesini küçümseme....
Saygılar... İstediğin olsun gardaş bundan sonra ne senden alıntı yaparım ne de adını kullanarak yazarım....