|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#16 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1241
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Gardaş Berat beni tanımıyor gibi konuşuyorsun... Şurada hiçbir şekilde sol ideoloji ile eleştirmiyorum aklımla eleştiriyorum... Asıl sen ne yapıp edip bunu ideolojik olarak algılıyorsun, senin kafanda böyle bir saplantı olmuş ne yazarsam yazayım ideolojik diyorsun... Ben solcu değilim.... BEN SOLCU DEĞİLİM Ben Solcu Değilim... Benim ideolojime ne senin ne Sami Aydın'ın ne de Tayyip Erdoğan'ın hayalleri yetmez bunu bil... Ki sitedeki birçok sağ görüşlü arkadaşın benim fikirlerime saygı gösterim çoğu yerdede hak vermesi bundandır.... Benim ideolojim Türk insanının tam kendi dokusudur, çünkü sadece onun için vardır liberalizm ya da sosyalizm gibi dışardan ithal edilmemiştir.... Seçim sonuçları beni ideolojik olarak ilgilendirmiyor çünkü benim ideolojim seçimlere girmiyor, benim ideolojim 10 Kasım 1938'de öldü, yakında yeniden dirilecek işte o zaman onlarca yıl muhalfet kalacak olanlar ülke değerlerini özelleştirenler olacak.... AKSU'yu küçük görmediğimi söylüyorum öncedende söyledim ama bu kadar abartmakta doğru değildir... Porsuk'un eski halini gir Eskişehir belediyesinin sitesinden bak onun alalade bir peyzaş çalışması olmadığını görürsün...Bence asıl sen porsuk projesini küçümseme.... Saygılar... İstediğin olsun gardaş bundan sonra ne senden alıntı yaparım ne de adını kullanarak yazarım....
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|