Alıntı:
A_Them_Nuri Nickli Üyeden Al?nt?
Seva Bu senin Düğşüncen Saygı duyuyorum Fakat Şuna katılmıyorum ...
Eğer Kimse kimse ile muhattap olmayacaksa özel veya tüzel yada iş,Eğitim eğer bu günahsa ,
İnternete hiç girilmemesi lazım ozman ...
Senin Ailende gördüğün Terbiyeyi burada Bulman Çok zor çünkü her yaştan insan grupuna hitap ediyor İnternet ...
Tamam Sonunu düşünmeyeceği çok şeyi paylaşa biliyor insanlar fakat bu onların sorunu ...
Bakiyorsunuz ki karsi cinse cevap yazarken cogu kez karsilikli espiriler havada ucusuyor, gülmeler, iltifatlar olabiliyor ve kullanilan smileyler bile bir göz kirpma, cicek, yada agrasif bir smiley, yada sopali smiley ve bunlara benzer smileyler kullaniliyor. Bir bayanin yada bir erkegin karsi cinse yazacagi yazi icerisinde bu gibi konularin ve smileylerin icermesini ben dogru bulmuyorum...
Bu senin Düşüncen insanlar konuşurken ağlasınmı ?
Tabi gülücekler eğlenecekler Stres Atacaklar Çünkü çoğu insanın internete girme amacı Sohbet ve Eğlencedir ...
Simleylere neden bukadar taktın anlamadım onlar Hazır olan Şeyler Yani bire bir yansıtamadığın Mimiklerin Görüntülü Açıklamaları ...
Her Şeye Rağmen Bilgili bir internet kullanıcısı neyi yapıp neyi yapmayacağına kendi karar verebilir ...
Günümüzde İnternetten tanışıp evlenenlerin sayısı artiyor neden çünkü gerçek hayatta bazı insanlar kendilerini tam açıklayamıyor ve ifade edemiyor ...
Bunu internet sayesinde yapıyor ...
Doğru buluyormuyum hayır ama beni ilgilendirmiyor ...
İnternette Aşklar yalan olabilir Ama Dostluklar olacağına inanıyorum ...
Görüşüne Saygı duyuyorum bunuda söleyim Sadece Katılmadığım yönleri Yazıyım dedim ...
Şimdiden Teşekkürler ...
|
bazı yönlerde Haklısın ama insanlar gerçektede olsun sanalda olsun dikkat edemiyor Sanalda gerçekte olduğu kadar dikkatlı olmuyorlar...
insanlar istediklerini yapmakta serbest değil katılmıyorum nasıl dini kuralarımız var ise forum kuralarımız var..
bişey daha dikkatimi çekti
erkekler güzel kadın arar ,bu sanal ortamda.
kadınlarsa zengin erkek arar ,bu sanal ortamda.
istisnalar hariç genel durum budur.
her çiy nefis kadın ,veya erkek olsun nefisleri bu haramları ister.
bu iki iki dört eder gibidir.
hatta evliyalarında nefisleride istesede onlar ruhsat varken dahi şüpeliden kaçarlar .
başka çıkar yol yoktur .
yani sanalda ,realda aynıdır .
ev ve, cep telefonları nasıl realsa.
internet ortamıda sanal diye kendimizi kandırmamalıyız .
ın emri ve yasakları her ortamda geçerlidir .
bazı takvada taviz vermeyen forumlarda.
cinsiyet belirten isim ve ,nick kullanılmasına izin verilmiyor .
hatta özel mesaj imkanıda yok .
bu şekilde azami takva kurallarına uyulmuş oluyor.
yani iki cins arasındaki çekiciliği azami derecede ,mümkün olduğunca ortadan kaldırmaya çalışıyorlar .
iki cins günah işleyip harama giriyorlarsada ,
buna çanak tutan site ve forumlarda görevlilerde aynı oranda günah işlemiş oluyorlar