|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU? | |||
EVET OLABİLİR |
![]() ![]() ![]() ![]() |
218 | 40,45% |
KESİNLİKLE HAYIR! |
161 | 29,87% |
OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE... |
121 | 22,45% |
FİKRİM YOK???? |
39 | 7,24% |
Katılımcı sayısı: 539. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#241 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() A_Them_Nuri Şuan
![]() Son Aktivite: 20.11.2009 13:04
Tecrübe Puanı: 650
![]() |
![]() Seva Bu senin Düğşüncen Saygı duyuyorum Fakat Şuna katılmıyorum ...
Eğer Kimse kimse ile muhattap olmayacaksa özel veya tüzel yada iş,Eğitim eğer bu günahsa , İnternete hiç girilmemesi lazım ozman ... Senin Ailende gördüğün Terbiyeyi burada Bulman Çok zor çünkü her yaştan insan grupuna hitap ediyor İnternet ... Tamam Sonunu düşünmeyeceği çok şeyi paylaşa biliyor insanlar fakat bu onların sorunu ... Bakiyorsunuz ki karsi cinse cevap yazarken cogu kez karsilikli espiriler havada ucusuyor, gülmeler, iltifatlar olabiliyor ve kullanilan smileyler bile bir göz kirpma, cicek, yada agrasif bir smiley, yada sopali smiley ve bunlara benzer smileyler kullaniliyor. Bir bayanin yada bir erkegin karsi cinse yazacagi yazi icerisinde bu gibi konularin ve smileylerin icermesini ben dogru bulmuyorum... Bu senin Düşüncen insanlar konuşurken ağlasınmı ? Tabi gülücekler eğlenecekler Stres Atacaklar Çünkü çoğu insanın internete girme amacı Sohbet ve Eğlencedir ... Simleylere neden bukadar taktın anlamadım onlar Hazır olan Şeyler Yani bire bir yansıtamadığın Mimiklerin Görüntülü Açıklamaları ... Her Şeye Rağmen Bilgili bir internet kullanıcısı neyi yapıp neyi yapmayacağına kendi karar verebilir ... Günümüzde İnternetten tanışıp evlenenlerin sayısı artiyor neden çünkü gerçek hayatta bazı insanlar kendilerini tam açıklayamıyor ve ifade edemiyor ... Bunu internet sayesinde yapıyor ... Doğru buluyormuyum hayır ama beni ilgilendirmiyor ... İnternette Aşklar yalan olabilir Ama Dostluklar olacağına inanıyorum ... Görüşüne Saygı duyuyorum bunuda söleyim Sadece Katılmadığım yönleri Yazıyım dedim ... Şimdiden Teşekkürler ...
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
insanlar istediklerini yapmakta serbest değil katılmıyorum nasıl dini kuralarımız var ise forum kuralarımız var.. bişey daha dikkatimi çekti erkekler güzel kadın arar ,bu sanal ortamda. kadınlarsa zengin erkek arar ,bu sanal ortamda. istisnalar hariç genel durum budur. her çiy nefis kadın ,veya erkek olsun nefisleri bu haramları ister. bu iki iki dört eder gibidir. hatta evliyalarında nefisleride istesede onlar ruhsat varken dahi şüpeliden kaçarlar . başka çıkar yol yoktur . yani sanalda ,realda aynıdır . ev ve, cep telefonları nasıl realsa. internet ortamıda sanal diye kendimizi kandırmamalıyız . ın emri ve yasakları her ortamda geçerlidir . bazı takvada taviz vermeyen forumlarda. cinsiyet belirten isim ve ,nick kullanılmasına izin verilmiyor . hatta özel mesaj imkanıda yok . bu şekilde azami takva kurallarına uyulmuş oluyor. yani iki cins arasındaki çekiciliği azami derecede ,mümkün olduğunca ortadan kaldırmaya çalışıyorlar . iki cins günah işleyip harama giriyorlarsada , buna çanak tutan site ve forumlarda görevlilerde aynı oranda günah işlemiş oluyorlar
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1110
![]() |
![]() Bence önemli olan AŞKIN yaşandığı ortamın gerçekliliği değil; AŞKIN kendisinin gerçekliliğidir. AŞK gerçekten AŞKSA sanal gerçek farketmez. Ama şuda bir gerçekki AŞK geçici SEVGİ ise kalıcıdır...(zamanla nefrete dönüşmezse tabi)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 823
![]() |
![]() ![]() Aşk ne ister? Aşk yürek ister, sevgi ister, Aşk görmek ister, ellerini tutmak ister, Aşk yürümek ister, koşmak ister, Aşk heyecan ister, sabır ister, Kısacası Aşk emek ister ve ölesiye bağlılık ister... Bunları sanalda yapabilirmisin? Sanaldaki aşk değil olsa olsa tutkudur...
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Seva Açıklamaların için teşekkür ediyorum ve katılmadığım noktaları yine yazmak istiyorum .... 1- )Bilinçli kullanıcı aradığını internette kolayca bulabilir... İnternette bilgiler açısından herşey serbesttir ... Kamu,Güvenlikve Özel Bankacılık Hariç Her yere girip istediğin bilgiyi alabilirsin... Forumların kuralları sadece o forumun üyelerini ilgilendirir ... İnternet denince Akla Forumların gelmeside değişik bir yaklaşım... Çünkü İnternet Forumlardan Oluşmuyor Bknz:Portallar,Video paylaşim Siteleri,Bilgi Kaynaklı ve Belgesel KaynakLı siteler vs..Binlerce Site ... İnternete zaten istesende sansür getiremezsin ... İstisnalar Hariç...(Devletin Sansürlediği Siteleride illegal Yollardan veya DNS ayarlarını değiştirerek giren birçok insan vardır ve internette yardımci Linkler bu olayı kolaylaştırmaktadır ...) Büyük Portallardan veya bilgi kaynaklı sitelerden istediğin herşeyi kolayca bulabilir ... Hayata Yansıtabilirsin ... 2-)İnternete neden Hep Dini yönden veya Erkek -Kadın ilişkileri yönünden bakıyosun ki ? bunuda Anlamış değilim ... Tamam Ailemizin bize vermiş olduğu dini bilgiler ile uyuşmayan birsürü yer olabilir.. Ama Sana uygun olmayan hiçbirşeyi kabul etmek zorunda değilsin bu senin elinde Özgürce bir seçim olarak verilmiştir internette... Erkekler Güzel Kadın Ararmış Kadınlar Zengin Erkek bunlardan Bizene yau bu o insanların meşgul olduğu olaylar ... Allah (C.C) emirlerini ve yasaklarının benimseyip yaşayanlar zaten kendi içinde yaşıyorlar ... Bunu Bir müslüman Olarak Bende Yaşadığıma İnanıyorum ... Fakat Bir Başkasını Doğru olsun veya Yanlış olsun kendi kararlarını zorla Kabul ettiremezsin ... Her müslüman Dinini Kendi Özgürce içinde yaşar zaten ... 3-) bazı takvada taviz vermeyen forumlarda. cinsiyet belirten isim ve ,nick kullanılmasına izin verilmiyor . hatta özel mesaj imkanıda yok . bu şekilde azami takva kurallarına uyulmuş oluyor. yani iki cins arasındaki çekiciliği azami derecede ,mümkün olduğunca ortadan kaldırmaya çalışıyorlar . Biz Talibandamı yaşıyoruz ya burası Türkiye Cumhuriyeti -Cumhuriyet Rejimi İle yönetilen Ve Nufusunun Çoğu müslüman Olan Bir ülke ... Yukarda Dediğin Gibi Sitelerde vardır fakat 10 yıldır Bilgisayar ve internet Kullanıcısıyım Böyle bir Site Hiç görmedim ... iki cins günah işleyip harama giriyorlarsada , buna çanak tutan site ve forumlarda görevlilerde aynı oranda günah işlemiş oluyorlar O onların sorunu ...Fakat suda bir gerçekki Günah işleyenlerin ceremesini çekeceği Şeyleri biz buraya neden yansıtıyoruz ? Herkesin Dini Kurallarına saygı duyduğumu Söyleyerek Şunu Eklemek İstiyorum İnternet Kötü Amaçala Kullanılırsa Zararlıdır ... Teşekkürler ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Usta Yiğido
![]() Haklısın kardeş ama Şuda bir Gerçek hepimizin rahatsız oluyoruz bu onların Sorunu demeyin hepimizin sorunu Eğer biz bu sorunlara karşı gelmezsek sessiz şeytan oluruz yani anlatmak istediğim kadın ve erkek arasındaki ölçüyü koruyacaktır yok bu onların sorunu yok onların kararı yok onlar çocuk mu demeyelim çocuktanda beterler diye düşünüyorum internette..
Evet öyle sitelerle ben karşılaştım bende 4 yıldır kulanıyorum öyle bayan nicklerin yasak olduğu sitelerde var böylelikle aramızdaki ölçüyüde koruyoruz.. 10 yıldır Bilgisayar ve internet Kullanıcısıyım Böyle bir Site Hiç görmedim ... Galiba böyle diyerek dini sitelerini gezmediğiniz açıkça belli.. Hem dini kuralarımıza uymak için ilaki talibanda mı yaşamak gerek??? 4 yıldır internet kulanıcısıyım çeşit çeşit sitelerle karşılaşıyorum siz bi sitelerdeki yasakları göremiyorsunuz... görüşlere ve kararlara saygı duyarım ama internette Hertürlü rahatlıklara asla... İnternette hertürlü şey yapılacaksa insanlarda utanmada olmuyor normal hayatta geçiriliyor bu kimsenin sorunu değil hepimizin sorunu... kendini bir hayvan olarak dışarıya lanse edemeyen ve suskun kalan bir bayan ya da erkek, bunu internette başarırsa, etrafa saçtığı hayvanlıklardan zarar görmeyi kabul ediyor musun? Çünki kendini toplumda dışarı vuramayan herkes insan olmuyor ! sessiz şeytan olmayın derim...
![]() |
#247 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Galiba böyle diyerek dini sitelerini gezmediğiniz açıkça belli.. Hem dini kuralarımıza uymak için ilaki talibanda mı yaşamak gerek??? 4 yıldır internet kulanıcısıyım çeşit çeşit sitelerle karşılaşıyorum siz bi sitelerdeki yasakları göremiyorsunuz... Seva hiç kimse hiç kimsenin dini inançlarını eleştiremez ... Açıklamalara Dayanarak böyle sitelere girmediğimi veya girdiğimi bilemezsin ... Sen ölünce ben senin günahlarınla Sorgulanmıyacağım ben ölüncede sen benimkilerle sorgulanmayacaksın.. Bu Bakımdan Her Kes Dini inancini İçinde yaşar ... Belki benim dini inançlarım veya dini bilgilerim daha iyidir ama hiç bir zaman bunun savunmadım Savunmuyorumda ... Müslümanım... Elhamdürillah ... Ve dini hiçbir şeye alet etmek istemiyorum tartişmak bile istemiyorum ... Ayrıca Demiştim Üye olduğum sitede Zaten koşullarını ve yasaklarının kabul ederek giriyosun ... Detayli bir bilgi olarakta sunu söyleyim illaki üye olmak zorunda değilsin Dünyada milyonlarca üyelik istemeyen site vardır zaten.. Forumlarla Kısıtlamaya gerek yok ... Başkalarının işlemiş olduğu günah beni entrese etmez ... Her Koyun Kendi Bacağından Asılır ... Tekrar Teşekkür Ederim ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2009 07:57
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
![]() OF ÇOK UZADI BU KONU......................
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Usta Yiğido
![]() Seva hiç kimse hiç kimsenin dini inançlarını eleştiremez ...
Açıklamalara Dayanarak böyle sitelere girmediğimi veya girdiğimi bilemezsin ... Sen ölünce ben senin günahlarınla Sorgulanmıyacağım ben ölüncede sen benimkilerle sorgulanmayacaksın.. Ben şimdi dini inançları eleştirelim mi dedim veya sorgulayalım dedim kimsenin Allah kul arasına giremeyeceğini herkes bilmeli bende bunun bilincindeyim
![]() |
#250 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() tamam teşekkür ederim ozman oke
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Demokrasi mi laiklik mi? | seva | Serbest Kürsü | 18 | 11.08.2009 01:01 |
GÜRÜN İLÇESİ’NDE OYNANAN ÇOCUK OYUNLARI | gul-i_ahmer | Gürün | 5 | 21.11.2008 21:57 |
Gereği düşünüldü: MSN’ye olan tutkunuzdan dolayı boşanmanıza karar verildi! | gul-i_ahmer | Arşiv | 4 | 16.09.2008 11:40 |
Müziğin Dindeki yeri ve Hadis-i Şerifler | bayatlı kenan58 | Dini sohbet | 2 | 31.05.2008 14:20 |
Ah Sivas Ah | fertelliyim | Arşiv | 3 | 13.03.2008 16:45 |