Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.05.2009, 17:30   #53
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 866 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: Kent Meydanı Bakımsız

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Cok duygusal bakiyorsunuz, Sivas´in her kösesinde herkesin bi anisi vardir...belediye herkesin hatirasina göremi hizmet versin ?

Kütüphanenin kötü bi görüntüsü vardi bence...Kitablara zarar verilmeden baska biyere tasindi biliyorum, yenisi daha iyisi acilir merak etmeyin.

Kesilen agaclarinda cürüdügünü, bakimsiz kaldiklarini ...

yerlerine cınar ve ıhlamur agaclarının dikilecegini okumustum...
Biraz sabir ederseniz Ins.

belediyenin Allah yardimcisi olsun, herkesi memnun etmek imkansiz zaten.

Kesilen ağaçların çürüdüğünü, bakımsız kaldıklarını yerlerine
çınar ve ıhlamur ağaçlarının dikileceğini okudunuz demek öylemiii?
Anlaşılan siz Sivas'ta yaşamıyorsunuz uzaktan uzağa okuduklarınıza inanıyorsunuz.Bu topraklarda yaşayan ağaçlar la hergün iç içe olan
gördüğümüzemi inanmıyorsunuz demek. Şimdide bahane ağaçların çür
ümesi öylemiiii ? Vallahi bravo doğrusu. Ne de güzel savunmuş onu yazan pes artık.
Kim demiş ağaçlar çürüktü diye aslanlar gibi idi hepside,kim uyduruyor bunları.
Anlaşıldı burada dobra konuşan yürek sanırım yok, herkes bir partinin savunması çabasında.Ben duygusal bakmışım öylemiii? O zaman sanırım sizde duygu muygu yok demekki. Hani illa birilerini savunacaksınızya duygusal olmakta hata öylemiiiii..

Eğer siz anıları önemsemiyorsanız, duyguda yoksa ne diyeyim. Buda herkesin yapısı...O halde her başa geçen canının istediği yeri yıkıp viran etsin haydi rastgele..
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla