Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.05.2009, 15:55   #11
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 829 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Kent Meydanı Bakımsız

Alıntı:
Sabiha Serin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bırakınız siyaseti miyaseti de o kesilen ağaçlarım vebalini kim verecek ha soruyorum herkese.
BUMU ALLAH KORKUSU GÜNAH OLMADIMI ONCA CANLI CANLI AĞAÇLARI YOK ETMEK VİCDANSIZCA. HANGİ AKILLI, HANGİ BİLECEN VERDİ BU AKLI MANTIK ALIYORMU HA SORUYORUM.
,Sivas modernleşecekmiş vay vay vayyy ilkönce kafalar modernleşsin kardeşim.
Sivası kurak eden çöle dönderen bu kafalar modernleşsin modernleşmek nasılsa.. SEN AĞAÇLARI KES HERYERİ BETON YIĞINI ET VAY SİVAS GÜZELLEŞECEKMİŞ. ağaç kesmeden güzelleştirselerdide boylarını görseydik.
Siyaseti miyaseti bırakın lütfen tarafsızca Sivaslı mert yüreğiniz ile köşe yazımı okuyun. Yok eğer haksızsam boynum kıldan incedir . Bu ne ya herşeyde siyaset. Tarafsız düşünürseniz Sivas'a yapılan bu meydan projesi tamamen sınıfta kalmıştır. Ağaç kesenlere de zaten karşılığını duyarlı halkımız vermiştir.
Tartışmayı bırakında acaba yeşil meydanı biz göremiyeceğizde torunlarımız görecekmi ola onu düşünün...Torunlar büyüyene kadar kütüphan e gibi inşallah kafasına balyoz vurulan baişka yerler olmaz diye dua ediyorum. İnşallah anılarımızı daha fazla yok etmezler.temennim budur.
ZATEN ANI BIRAKTILARMI SİVAS'TA VAH AĞAÇLARI JKESENLER VAH Kİ VAH O AĞAÇLARIN VEBALİNİ NASIL VERECEKSİNİZ YAZIK ETTİNİZ HEMDE ÇOK YAZIKKKK..ÇOK ÜZÜLÜYORUM HERKES GİBİ ......

SABİHA SERİN

Cok duygusal bakiyorsunuz, Sivas´in her kösesinde herkesin bi anisi vardir...belediye herkesin hatirasina göremi hizmet versin ?

Kütüphanenin kötü bi görüntüsü vardi bence...Kitablara zarar verilmeden baska biyere tasindi biliyorum, yenisi daha iyisi acilir merak etmeyin.

Kesilen agaclarinda cürüdügünü, bakimsiz kaldiklarini ...

yerlerine cınar ve ıhlamur agaclarının dikilecegini okumustum...
Biraz sabir ederseniz Ins.

belediyenin Allah yardimcisi olsun, herkesi memnun etmek imkansiz zaten.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)