Cevap: Ülkücülerin hayatı bambaşkadır ***
Ben reyimi belirttim, daha öncede bu şekilde hakaretler içeren konular sadece kapandı hakaret edenlere yönelik bir yaptırım uygulanmadı. Ben de defalarca hakarete maruz kaldım, şikayette bile bulunmadım aynı zamanda hakaret etmekten de memnu bulundum, ben ayten58 arkadaşımızın ülkücü olduğunu bile bilmem, hatta geçenlerde forumda eleştirdiğimi hatırlarım da neyse, ben kaldığım durumlarda bana bu şekilde yaklaşanlara hala oturup bir şeyler anlatmaya çalıştım hakaret etmek yerine buna rağmen ne oldu? Ne mi oldu hiçbir yaptırım yapılmadı. Bende buna eleştirel bir yaklaşım sergiledim. Sonuna kadar arkasındayım ayrıca ne dediğimin ben ayten58i savunur bir cümle kurmuş muyum ben bana ya da burada hakarete varan davranışlara, usluplara karşı aynı yaptırım uygulanmadığı müddetçe bunun faşizm olduğunu söyleyeceğim. Kurallar herkes için geçerlidir çünkü. Ben bu forumda şunu da gördüm yazılanlara uslupsuzluk yetiştiremeyip forumun kapanmasını talep edenlerde gördüm, talepleri gerçekleşti affınla ayten58i de bu yüzden eleştirmiştim kapat demişti konuyu sinirlerimi geriyor demişti bende niye kapanacağını bunun faşizm olacağını onada belirtmiştim bak aklıma geldi şimdi... Ee başkası deyince konu kapandı, başkası hakaret edince konu kapandı yasaklama gelmedi Ayten bacuu edince niye geldü demeyeceğim inatla, bu tutumunuzu bundan sonra her yöne yapmanızı rica edeceğim sadece. Amacım bozbulanık tartışmalar yaratmak değil, oldu yaptınız bitti, ümit ediyorum yeri geldiğinde başkalarına da yapacaksınız artık...
Neyse,
Hani meşhur bir Slogan vardır:
"Eşütlük isterüz aga!..."