Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas ' ımız Hakkında - Sivas Paylaşım > Sivaslı Önemli Şahsiyetler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivaslı Önemli Şahsiyetler Sivaslı Önemli Şahsiyetler

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.11.2009, 17:48   #251
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22

Tecrübe Puanı: 718 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ülkücülerin hayatı bambaşkadır ***

Yahu arkadaşlar ben tee tarihi olayları örnek verdim birileri sabır çekmeye başladı niye ki acaba

Velhasıl ülkücü haraket ettiği hakaretlerde yasaklanıyor da bir diğerleri edince en fazla konu niye kapatılıyor bu da ayrı bir sorunsal mesela... Ayrıca ben bir ülkücüyüm faşizan tutuma farklı bir perspektiften AÇILIMDA bulundum bazı arkadaşların gene gücüne gitti, yahu arkadaşlar dava hakaret davası değil dava hepimizin ortak paydası.. Ben şurada aylarca ya sabır ya sabır çekerken hiçkimseye hakaret etmedim ama hep hakaretlere maruz kaldım bu arkadaşlar neredeydi o vakitler. Eh cahillik bende oturdum bana hakaret edene bile adabınca açıklamalar yazdım destanlar gibi, şimdi ya sabır ya sabır... Ya Hasbinallah?
Alt 08.11.2009, 17:56   #252
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1394 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
siz dünden berli hakaret üstüne hakaret ediyorsunuz size serbes galiba yasak olan ülkücülermi oluyor dönden beri konuşmadığınız kalmadı ne oldu kongure bitti kaç kişi öldü kaçı yaralı yani oradakiler insan değilmi o ülkücülerin siz nereden bakıyorsunuzda vahşi görüyorsunuz.ülkücülerin şahzına yapılmış hakaret olmuyormu ama size serbes
Abi bu nasıl yorum böyle...Şahsı hedef alan hangi hakaretimi gördünüz..ayten ablayı ben de çok seviyorum. Ama yorumunun birisinde hangi üyeydi hatırlamıyorum hakaret vardı..Burada fikirleri akımları tartışıyoruz ancak hakaret bazında kişiler etkilendi..Duygusal davranmak adaletten ayrılmaya neden olmamalı..engellenen üye 'ülkücü''olduğu için engellenmedi..bunu siz de iyi biliyorsunuz..

Orası yönetimin işi beni ilgilendirmez.. Ama hakaret eden insanı savunurken hakaret edilen üyeyinin de hakkını savunmak yerine ''fasişt'' suçlamasına girmek adalet terazisini dengelemek yerine haksızlık kefesine artı bir yük koymaktır.

kongreye gelince haberleden takip ettim abi..kongrede olan olaylardan neden akp yi sorumlu tuttunuz. Bakın olaysız geçmiş. olaylı geçseydi Akp nin suçu olacaktı.. Peki olaysız geçti kongre Akp ye bir teşekkür olacak mı ?

selamlar
Alt 08.11.2009, 18:08   #253
Urumçi
Usta Yiğido

Faşizm mevzusuna ben yukarıda ki girimde açıklama getirdim sevgili goramaz kardeşim, kısa tuttum üstelik istersen bir destansı da sana yazarım. Neyse mesele bu değil bir başka husus var, MHP kongrede çıkabilecek tatsızlıkları önceden belirttiği için mi tatsızlık çıkmamış olabilir mi? Biz iyi biliyoruz üniversitemizde cemaatçi - akp murakkıbı olup da Hakkı Şafak Ses ağabeğimizin toplantısını ülkücü kılığında basanları... Hah bunu demedim demedim dedirttiniz o da ayrı... Şimdi gene soruyorum goramaz kardeşim Sn. Dr. Devlet Bahçeli bu yöndeki çekincesini önceden belirtip sorumlu olarak AKP'yi gösterdiği için böyle sorunsuz geçmiş olamaz mı?
(Medya sorunsalına da girişecektim burada ama başka zamana artık)

Ayrıca AKP iktidar partisi yani dolayısıyla güvenlik konusunda yetkili makam değil mi, görevini asgari şekilde yerine getirmesi gerekli değil mi? Türkiye'deki iktidar da, Türkiye'yi yöneten olarak mesul değil mi? Mesela sen hiç AKP'yi PKK şöleninden ötürü yerdin mi?

Genede teşekkür etmemizi istersen ederiz Goramaz beğ, Teşekkür ederiz Sayın Güvenlik güçlerine ve iktidara, her ne kadar sıhhıyeden kızılaya şehit ailelerini yürütmedilerse, her ne kadar pkklıların şov yapmasını sağladılarsa, her ne istanbul'un göbeğinde Türk bayrağına saldıranlara müdahale etmedilerse, her ne kadar üniversitelerde bölücü-müslümanlık düşmanı(bunu canevinden vurmak için söyledim) konjonktürlerin eylemlerine ve mesela beni darpetmelerine seyirci kaldılarsa, üstelik soruşturmayı da suçum günahım yokken bana açılmasını sağladılarsa(evet Yunus Söylet yani namıdiğer sevgili başbakanımızın doktoru rektör olarak gelince ne yalan söyleyim sevinmişti), her ne kadar hataları yanlışları olduysa teşekkür ederim ben kendi namıma doğan arkadaşımızda teşekkür etsin ayrıca....
Alt 08.11.2009, 18:09   #254
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
ayten58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bakın muhali efendi geçen size yazdım başbuğu ağzına almak sanamı kaldı dedim ama sen bu seferde adamın özel hayatına dil uzattın naapmamız lazım evet biz şiddet yanlısıyız işte böyle sizin gibi düşük konuşanların yüzünden şiddet uyguluyoruz seninde galiba dilini kesecez ne dersin fazla uzadı dimi bunu sende anlamışındır türkeş kızı kaçırmışmı zorla alımı koymuş kendi istemiş evlenmiş sana ne bundan sanamı soracaktı sen ......yedi başımısın edepsiz adam milletin özeline dalıyorsun kim verdi sana bu akılı haa adi terbiyesiz mahluk senin özelini ben deşifre etsem hoşuna gidermi salak sana ne lan herkesin kaç yaşındakiyle evlenmesinden dangalak madem hoşuna gidiyor özel hayata dalmak kendi özel hayatınıda anlatsana bizde öğrenelim ne herze karıştırdın haa aptal meraklı melahat karı gibi oturup milletin özelinimi çekiştiriyon kafamın tasını attırıyosun muhaliiiiiii fazla ileri gitme istersen o meraklı halin başına iş açar benden söylemesi bu gün bize sataşdın yarında başkasına yaparsın ben kaldırırm ama kaldıramayanda olur burnu her gördüğün çöpe sokma yılanda çıkabilir çiyanda bir dahada başbuğ hakkında karı gibi dedi kodu yapma lan ben bile senden erkeğim be sen ne biçim erkeksin sivastan böyle birinin çıkması üzdü beni bırak karılığıda erkek ol biraz yoksa zararmı gördün erkeklikten lan haa ....yedi başı bundan sonra senin adın ....yedi başı olacak hayırlı olsun yeni adın başbuğa dil uzattığın sürecede benden hep hakaret yiyeceksin anladınmı terbiyesizi herze.
Yasaklanan üyeyi savunan arkadaşlar yasaklanmasına sebep olan yazı bu.Bu yazıyı haklı mı buluyorsunuz siz?Haklı buluyorsanız size de yazık.Haberiniz yoksa bilmediğiniz şeyler üzerinde ahkam kesmeyin Kimse düşüncesinden dolayı yasaklanmaz burda ve kimse kimseye hakaret edemez. Bazı bölümleri kalınlaştırdım göremeyenler olabiliyor diye...
Alt 08.11.2009, 18:22   #255
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Nerdesiniz Doğan abi, Urumçi, Dilsad Hatun savunun arkadaşınızı.Onaylayın yazdıklarını. Düşüncesini yazanı mı yasaklıyormuşum hakedeni mi ?
Alt 08.11.2009, 18:23   #256
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1394 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Faşizm mevzusuna ben yukarıda ki girimde açıklama getirdim sevgili goramaz kardeşim, kısa tuttum üstelik istersen bir destansı da sana yazarım. Neyse mesele bu değil bir başka husus var, MHP kongrede çıkabilecek tatsızlıkları önceden belirttiği için mi tatsızlık çıkmamış olabilir mi? Biz iyi biliyoruz üniversitemizde cemaatçi - akp murakkıbı olup da Hakkı Şafak Ses ağabeğimizin toplantısını ülkücü kılığında basanları... Hah bunu demedim demedim dedirttiniz o da ayrı... Şimdi gene soruyorum goramaz kardeşim Sn. Dr. Devlet Bahçeli bu yöndeki çekincesini önceden belirtip sorumlu olarak AKP'yi gösterdiği için böyle sorunsuz geçmiş olamaz mı?
(Medya sorunsalına da girişecektim burada ama başka zamana artık)

Ayrıca AKP iktidar partisi yani dolayısıyla güvenlik konusunda yetkili makam değil mi, görevini asgari şekilde yerine getirmesi gerekli değil mi? Türkiye'deki iktidar da, Türkiye'yi yöneten olarak mesul değil mi? Mesela sen hiç AKP'yi PKK şöleninden ötürü yerdin mi?

Genede teşekkür etmemizi istersen ederiz Goramaz beğ, Teşekkür ederiz Sayın Güvenlik güçlerine ve iktidara, her ne kadar sıhhıyeden kızılaya şehit ailelerini yürütmedilerse, her ne kadar pkklıların şov yapmasını sağladılarsa, her ne istanbul'un göbeğinde Türk bayrağına saldıranlara müdahale etmedilerse, her ne kadar üniversitelerde bölücü-müslümanlık düşmanı(bunu canevinden vurmak için söyledim) konjonktürlerin eylemlerine ve mesela beni darpetmelerine seyirci kaldılarsa, üstelik soruşturmayı da suçum günahım yokken bana açılmasını sağladılarsa(evet Yunus Söylet yani namıdiğer sevgili başbakanımızın doktoru rektör olarak gelince ne yalan söyleyim sevinmişti), her ne kadar hataları yanlışları olduysa teşekkür ederim ben kendi namıma doğan arkadaşımızda teşekkür etsin ayrıca....
Evet akp yi pkk şöleninden dolayı eleştirdim..
mesele polis meselesi değil... Emniyetin olayların yatıştırılmasında zaafiyeti her zaman olmuştur.. bu ayrı mesele... Ancak benim derdim anlaşılmadı sanırım..Mhp kongrede çıkan tatsızlıkları önceden belirlemesi ayrıdır bunu engelleyici çalışmalar yapması ayrıdır çıkacak sorunlardan akp yi sorumlu tutması apayrıdır..kongre olaylı bitseydi bundan akp sorumlu olaysız bitti bundan devlet bahçeli sorumlu...yorumsuz bu noktadan sonra..
Alt 08.11.2009, 18:30   #257
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abi bu nasıl yorum böyle...Şahsı hedef alan hangi hakaretimi gördünüz..ayten ablayı ben de çok seviyorum. Ama yorumunun birisinde hangi üyeydi hatırlamıyorum hakaret vardı..Burada fikirleri akımları tartışıyoruz ancak hakaret bazında kişiler etkilendi..Duygusal davranmak adaletten ayrılmaya neden olmamalı..engellenen üye 'ülkücü''olduğu için engellenmedi..bunu siz de iyi biliyorsunuz..

Orası yönetimin işi beni ilgilendirmez.. Ama hakaret eden insanı savunurken hakaret edilen üyeyinin de hakkını savunmak yerine ''fasişt'' suçlamasına girmek adalet terazisini dengelemek yerine haksızlık kefesine artı bir yük koymaktır.

kongreye gelince haberleden takip ettim abi..kongrede olan olaylardan neden akp yi sorumlu tuttunuz. Bakın olaysız geçmiş. olaylı geçseydi Akp nin suçu olacaktı.. Peki olaysız geçti kongre Akp ye bir teşekkür olacak mı ?

selamlar

goramaz abisinin ben sadece sendiye seni kastmedim genel olarak kast ettim ama yorum yaparken fazla aşırıya kaçmadan arasıra eleştiri arasıra şaka yoksa hep afkan kesmeylede olmaZ mesela ben bugün arasıra cleyye şakamayetinde yorular yaptım sizde bana yapa bilirsiniz ama seviyeli üslüplu olduğu sürece sorun olmaz ama hep yorum hep yorum yapmaynanda olmaz tabiğki şakada olacak CLEY YİNEDE AYTEN58 YASAĞININ KALDIRILMASINI İSTİYORUM
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.11.2009, 18:31   #258
Urumçi
Usta Yiğido

Ben reyimi belirttim, daha öncede bu şekilde hakaretler içeren konular sadece kapandı hakaret edenlere yönelik bir yaptırım uygulanmadı. Ben de defalarca hakarete maruz kaldım, şikayette bile bulunmadım aynı zamanda hakaret etmekten de memnu bulundum, ben ayten58 arkadaşımızın ülkücü olduğunu bile bilmem, hatta geçenlerde forumda eleştirdiğimi hatırlarım da neyse, ben kaldığım durumlarda bana bu şekilde yaklaşanlara hala oturup bir şeyler anlatmaya çalıştım hakaret etmek yerine buna rağmen ne oldu? Ne mi oldu hiçbir yaptırım yapılmadı. Bende buna eleştirel bir yaklaşım sergiledim. Sonuna kadar arkasındayım ayrıca ne dediğimin ben ayten58i savunur bir cümle kurmuş muyum ben bana ya da burada hakarete varan davranışlara, usluplara karşı aynı yaptırım uygulanmadığı müddetçe bunun faşizm olduğunu söyleyeceğim. Kurallar herkes için geçerlidir çünkü. Ben bu forumda şunu da gördüm yazılanlara uslupsuzluk yetiştiremeyip forumun kapanmasını talep edenlerde gördüm, talepleri gerçekleşti affınla ayten58i de bu yüzden eleştirmiştim kapat demişti konuyu sinirlerimi geriyor demişti bende niye kapanacağını bunun faşizm olacağını onada belirtmiştim bak aklıma geldi şimdi... Ee başkası deyince konu kapandı, başkası hakaret edince konu kapandı yasaklama gelmedi Ayten bacuu edince niye geldü demeyeceğim inatla, bu tutumunuzu bundan sonra her yöne yapmanızı rica edeceğim sadece. Amacım bozbulanık tartışmalar yaratmak değil, oldu yaptınız bitti, ümit ediyorum yeri geldiğinde başkalarına da yapacaksınız artık...

Neyse,
Hani meşhur bir Slogan vardır:
"Eşütlük isterüz aga!..."
Alt 08.11.2009, 18:35   #259
Urumçi
Usta Yiğido

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet akp yi pkk şöleninden dolayı eleştirdim..
mesele polis meselesi değil... Emniyetin olayların yatıştırılmasında zaafiyeti her zaman olmuştur.. bu ayrı mesele... Ancak benim derdim anlaşılmadı sanırım..Mhp kongrede çıkan tatsızlıkları önceden belirlemesi ayrıdır bunu engelleyici çalışmalar yapması ayrıdır çıkacak sorunlardan akp yi sorumlu tutması apayrıdır..kongre olaylı bitseydi bundan akp sorumlu olaysız bitti bundan devlet bahçeli sorumlu...yorumsuz bu noktadan sonra..
bir de teşekkür et MHP'ye türban mutabakatı ve Gül'ün seçilmesini sağlayacak çoğunluğu sağlamada gösterdiği sağduyudan ötürü... Bak ben teşekkür ettim, ederken gücendiğim yanları da belirttim, hah belki teşekkür etmişsindir daha önceleri haberim yoktur mazur gör tatlıya bağlansın bu olay.

Yahu Türkiye'de böyle bir olay olabileceğine dair bir siyasi parti liderinin çekincesi var, üstelik dedik biz bu adama bırak dedik biz sağlarız güvenliği bu kadar aciz gösterme bizi dedik ama doğruya doğru Hakkı Şafak Ağabeğimize karşı yapılan olaydan sonra bazı şeyler ayandı...
Alt 08.11.2009, 18:41   #260
Nikbin
Usta Yiğido

Nikbin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nikbin Şuan Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.04.2012 17:55

Tecrübe Puanı: 710 Nikbin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Nerdesiniz Doğan abi, Urumçi, Dilsad Hatun savunun arkadaşınızı.Onaylayın yazdıklarını. Düşüncesini yazanı mı yasaklıyormuşum hakedeni mi ?
Ne diyebilirler ki : )
Herşey ortada. Kimse kimseye hakaret,küfür edemez burda (etmemeli).
Teşekkürler yönetim.

» Burası dünya… Sefası da fani, cefası da…

Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)