Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.12.2009, 21:09   #41
Naksidamlasi
Yiğido
NO AVATAR

Naksidamlasi Şuan Naksidamlasi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.01.2013 10:50

Tecrübe Puanı: 617 Naksidamlasi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;)

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kıymetli kardeşim.
Lütfen bu mesajımı eleştiri olarak almayın da bir kardeşinizin size tavsiyesi olarak kabul edin.
Öyle tahmin ediyorum ki davete sadece bu sitede devam etmiyorsunuz. Ancak bu görüntüler her platformda karşınıza çıkacaktır. O zaman da konunun gidişatını uygun olmayan mesajları silin mi diyeceksiniz?Bakın burada Eceli kardeşimizin bir teredütü var. ve bu konuda bunun gibi retle karşı karşıya kalbilirsiniz. Makul bir cevap veriseniz davanızda daha çok kişiyi etkiler hem de Cübbeli Ahmet Hocayı eleştirenlerin kafasındaki soru işaretlerini gidermiş olursunuz..

Ancak dünya malından köşe bucak kaçan Ebu Zer Gıfariyi ve Mekkenin en zengini iken İslam dan sonra yamalı elbiselerle dolaşan ve şehit düştüğünde kefen olarak kullanlına elbisenin bedenini sarmaya yetmediğini de bilirsiniz.

Evet Cübbeli Ahmet Hocaefendinin şu görüntüsü şeriate uygundur.Ancak bana göre takvaya uygun değildir.
Saygılar

Musab bin Umeyr r.d. örnek vermissiniz dogrudur,takvanin siniri yok kim önceki halinden bir üstünü yasiyorsa o alttakinden daha takvadir..Allah razi olsun eyvallah..

Hocamiz zaten bircok sefer kendisi acikladi o konulari..Devamli devamli ayni konulari öne sürmenin bir anlami yokki kardesim.

mesela diyelim size karsi birisi bir hata isledi ve sizden özür diledi siz her gördügünüzde o hatasini basinami kalkarsiniz??

Benim bu yukardaki mesajim biraz da kisisel oldu hocamiza söz ettirmek istememem bagli oldugum kapiyi korumak adina..ama dediginiz gibi herkes benim bakis acimla bakamayabilir.

zaten bu fakirin tavsiyesi hocamizi medyadan degil birebir kendi programlarindan sohbetlerinden,kendi meclisinden dinlesinler ne icin calistigina bizleri ne gibi tehliklere karsi gözümüzü acmaya ugrastiklarina kendileri sahit olsunlar görsünler ögrensinler..

Naksidamlasi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla