Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Siteyi canlandırmak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.02.2011, 12:37   #88
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

benim niyetim kimseyi küstürmek veya kovmak degildir
bu bir forumdur gelenler oldugu gibi gidenlerde olacak buna yöneticilerde dahildir
ben kendimi kimseden üstün görmüyorum bu yüzden modluktan geri cekilmeyede hazirim

gecmiside karistirmiyorum, siteye memleketime o kadar deger vermeseydim olan bitenlerden sonra sitede bir dakka durmazdim
sitede hala olmam bu konulari kapatmam ve bazilarinin yaptiklarini söylediklerini hice saymamdandir,
sadece herkes kisileri yargilamadan önce kendi gecmisini hatirlasin

Alıntı:
HasreT Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
........ Sivaslady, bize birazda haberlere yorum yazın demişti ama kendi nin yorumuna ben hiç okumadım .........
Hasret hanim evet haberlere yazin dedim ve kendi sahsim yorumlar yapmadim
kendi isim yanisira burada gönüllü yetkili oldugumu unutmayin
ama SIZ sivaslilar.net + sivasspor.com icin haberleri acmayi, düzenlemeyi, yazilan yorumlari okumayi, anasayfadaki gerek fotograf gerek bilgileri güncellemeyi, ss.comdaki fikstürü düzenlemeyi, yeni üyeleri kontrol edip üyeliklerini onaylamayi üstelenecekseniz ben sadece yorum yazmaya varim

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SivasLady'e Teşekkür Ediyor...