| 	

|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama | 
| Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi. | 

![]()  | 

| 
		 | 
	Seçenekler | Arama | Stil | 
| 
	 | 
| 		

| 
		#1 | 
| 

Usta Yiğido 
			![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HasreT Şuan   
Son Aktivite: 19.11.2013 14:36  

Tecrübe Puanı: 2623  

![]()  | 

Üyelere devamlı haberlere yorum yapın diyenleredir benimde sözüm...Haberlerde yorumlarınızı göremiyorum her haberi ve yorumu okuyorum ama pek yada hiç rastlıyamadım malesef. Sivaslady, bize birazda haberlere yorum yazın demişti ama kendi nin yorumuna ben hiç okumadım ..haberlere dogru düzgün yorum yapan tek yönetici Arif Coşkun ondanda hiç duymadım haberlere yorum yazın dedigini ilginç.. demek ki eksik olan yönlerini üyelerle kapatmaya çalışıyorlar.. beni rahatsız eden tek konu budur buyrun yönetici arkadaşlar sizleri haberlere alayım yada siyasete ilk adımı sizler atın....... 

| 
| 
		 | 

| 
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı HasreT'e Teşekkür Ediyor... | 
| 		

| 
		#2 | |
| 

Editör 
			![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan   

Tecrübe Puanı: 10  

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

benim niyetim kimseyi küstürmek veya kovmak degildir  

bu bir forumdur gelenler oldugu gibi gidenlerde olacak buna yöneticilerde dahildir ben kendimi kimseden üstün görmüyorum bu yüzden modluktan geri cekilmeyede hazirim gecmiside karistirmiyorum, siteye memleketime o kadar deger vermeseydim olan bitenlerden sonra sitede bir dakka durmazdim sitede hala olmam bu konulari kapatmam ve bazilarinin yaptiklarini söylediklerini hice saymamdandir, sadece herkes kisileri yargilamadan önce kendi gecmisini hatirlasin Alıntı: 

kendi isim yanisira burada gönüllü yetkili oldugumu unutmayin ama SIZ sivaslilar.net + sivasspor.com icin haberleri acmayi, düzenlemeyi, yazilan yorumlari okumayi, anasayfadaki gerek fotograf gerek bilgileri güncellemeyi, ss.comdaki fikstürü düzenlemeyi, yeni üyeleri kontrol edip üyeliklerini onaylamayi üstelenecekseniz ben sadece yorum yazmaya varim 

Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...  | 
|
| 
		 | 

| 
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SivasLady'e Teşekkür Ediyor... | 
| 		

| 
		#3 | |
| 

Usta Yiğido 
			![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HasreT Şuan   
Son Aktivite: 19.11.2013 14:36  

Tecrübe Puanı: 2623  

![]()  | 

Alıntı: 

| 
|
| 
		 | 

| 
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HasreT'e Teşekkür Ediyor... | 
| 		

| 
		#4 | |
| 

Editör 
			![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan   

Tecrübe Puanı: 10  

![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Alıntı: 

modlugu birakip normal üye oldugum zaman haberlere elimden geldigi kadar yorum yazacagim buda size sözüm olsun 

Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...  | 
|
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |

| 

|