Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Siteyi canlandırmak - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivaslilar.Net > Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi.

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.02.2011, 12:10   #1
HasreT
Usta Yiğido

HasreT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HasreT Şuan HasreT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.11.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2623 HasreT isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

Üyelere devamlı haberlere yorum yapın diyenleredir benimde sözüm...Haberlerde yorumlarınızı göremiyorum her haberi ve yorumu okuyorum ama pek yada hiç rastlıyamadım malesef. Sivaslady, bize birazda haberlere yorum yazın demişti ama kendi nin yorumuna ben hiç okumadım ..haberlere dogru düzgün yorum yapan tek yönetici Arif Coşkun ondanda hiç duymadım haberlere yorum yazın dedigini ilginç.. demek ki eksik olan yönlerini üyelerle kapatmaya çalışıyorlar.. beni rahatsız eden tek konu budur buyrun yönetici arkadaşlar sizleri haberlere alayım yada siyasete ilk adımı sizler atın.......
HasreT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı HasreT'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2011, 12:37   #2
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein

benim niyetim kimseyi küstürmek veya kovmak degildir
bu bir forumdur gelenler oldugu gibi gidenlerde olacak buna yöneticilerde dahildir
ben kendimi kimseden üstün görmüyorum bu yüzden modluktan geri cekilmeyede hazirim

gecmiside karistirmiyorum, siteye memleketime o kadar deger vermeseydim olan bitenlerden sonra sitede bir dakka durmazdim
sitede hala olmam bu konulari kapatmam ve bazilarinin yaptiklarini söylediklerini hice saymamdandir,
sadece herkes kisileri yargilamadan önce kendi gecmisini hatirlasin

Alıntı:
HasreT Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
........ Sivaslady, bize birazda haberlere yorum yazın demişti ama kendi nin yorumuna ben hiç okumadım .........
Hasret hanim evet haberlere yazin dedim ve kendi sahsim yorumlar yapmadim
kendi isim yanisira burada gönüllü yetkili oldugumu unutmayin
ama SIZ sivaslilar.net + sivasspor.com icin haberleri acmayi, düzenlemeyi, yazilan yorumlari okumayi, anasayfadaki gerek fotograf gerek bilgileri güncellemeyi, ss.comdaki fikstürü düzenlemeyi, yeni üyeleri kontrol edip üyeliklerini onaylamayi üstelenecekseniz ben sadece yorum yazmaya varim

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SivasLady'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2011, 17:20   #3
HasreT
Usta Yiğido

HasreT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HasreT Şuan HasreT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.11.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2623 HasreT isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
SivasLady Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Hasret hanim evet haberlere yazin dedim ve kendi sahsim yorumlar yapmadim
kendi isim yanisira burada gönüllü yetkili oldugumu unutmayin
ama SIZ sivaslilar.net + sivasspor.com icin haberleri acmayi, düzenlemeyi, yazilan yorumlari okumayi, anasayfadaki gerek fotograf gerek bilgileri güncellemeyi, ss.comdaki fikstürü düzenlemeyi, yeni üyeleri kontrol edip üyeliklerini onaylamayi üstelenecekseniz ben sadece yorum yazmaya varim
Lady hanım gerçekten çok yogun çalışıyormuşsunuz, ama burda yorum yaptıgınıza göre demek ki yorum yapmak için zaman ve fırsatınız var buraya yazdıgınız bu kadar yorum yerine ana sayfada ki haberlerin hepsine yorum yapabilirdiniz bu o kadarda zaman almaz...Bir kaç cümle yetecektir
HasreT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HasreT'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2011, 18:50   #4
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
HasreT Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Lady hanım gerçekten çok yogun çalışıyormuşsunuz, ama burda yorum yaptıgınıza göre demek ki yorum yapmak için zaman ve fırsatınız var buraya yazdıgınız bu kadar yorum yerine ana sayfada ki haberlerin hepsine yorum yapabilirdiniz bu o kadarda zaman almaz...Bir kaç cümle yetecektir
$ahsimi müdafa icin zaman ve firsati ben yarattim, nasil yarattim ? diger siteyi ve i$imi ihmal ederek

modlugu birakip normal üye oldugum zaman haberlere elimden geldigi kadar yorum yazacagim buda size sözüm olsun

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)