Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt?
Bir defa mış miş diye anlatımların doğru olmayacağını vurgulayalım. Bunlar uydurma olabilir. Ama bir yumruk atma fotoğrafı var. Fotoğraflar bilimseldir, gerçektir, yalan söylemez..
Şimdi yukardaki anahtar deyişlerden yola çıkarak şunu belirteyim. Hiç kimse kendisine darp yapılmasını istemez. Sen de başkasını darp etmeyeceksin. Bu yanlıştır ve suçtur. En basit mahkemeden en yüksek mahkemeye kadar bunu yasaklar, cezalandırır.
Diğer ayrıntılara da değinmek istersen tartışırız. Ama tabi olayları net ve ispatlı alarak. Kişisel duygularımızla değil.
|
zaten bende onu diyorum yapılan yorumlar tek bir pencereden yapılmıştı danışman yumruk atmış bende diğer tarafın yorumunu ifade ettim kimse ben haksızım demez ama kimse durduk yere kavgada etmez yapılanın yanlış olduğunu tekrar belirteyim resimlerle demişsin medya resmi bırak görüntüyü bile bir yerden kestiği zaman kişinin söylediği farklı birşey anlaşılıyor şöyle bir örnek vereyim geçenlerde chp genel başkanı eğitim sistemi hakkında gelin uzlaşı yapalım diye kamera önünde söylüyor bunu duyan vatandaş demezmi ne kadar uzlaşmacı bir başkan helal olsun ama işin aslı ne uzlaşısı ne biliyormusunuz teklifi geri çekin kamera önünde uzlaşalım uzlaşısıda teklifi geri çekin farklı bir örnek daha eğitim sistemi hakkında halka sormuşlar sordukları sorudan haberiniz varmı sadece çıkan sonucu söylüyor sordukları soruyu bakan dinçer açıkladı 12 yıllık kesintisiz eğitimle alakası yoktur diyor bunlar milleti cahil sanıyorlar ama inan millet hepsinden ileri görüşlü bilgili kim neyin ne olduğunu çok iyi biliyor