|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() amet_58 Şuan
Son Aktivite: 14.04.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 727
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
#3 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() amet_58 Şuan
Son Aktivite: 14.04.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 727
![]() |
[quote=sivaslınet;611761]
Senle tartışmak güç. Ben resimde gözüken diyorum. Sen "söylediği" diyorsun. Resimde yumruk vurduğu, şiddete baş vurduğu gözüküyor. Anlaşıldı mı? bak şimdi buradada yanlış anlıyacaksın açık açık yazayım sen resim örneği verdinya tamam kanıt olarak elinde ama öncesi yok sadece bir anı fotoğraflıyorlar belki başlangıç kısmını kaçırdı veya çekilmedi bilemiyoruz diyorumki video görüntülerinin bile insanları yanılgıya düşürdüğü ortamda sadece fotoğraf yetersiz kalır video görüntülerinde de medyamız bunu çok yapıyor MİSAL bir bakan çıkıyor diyorki biz dönem ortasında atama yapmayacağız sadece 1 defa sene sonunda atama yapacağız medya bunu bir yerden kesiyor bakanın sadece atama yapmayacağız kelimesini ekranlarda evire çevire söyletiyor bu seferde halk yanlış bilgilenmiş oluyor yani burada da kesin bilinen birşey yok fotoğraflar var vekiller var iş zaten yargıya taşınmıştır kim haklı kim haksız ortaya çıkar bu arada yapılanlar yanlış yumruk atan dava sonunda haklı çıksa bile yaptığı yanlış hiç bir şekilde kimse kimseye kaba kuvvet kullanma hakkına sahip değil |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|