Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Atanmış, seçilmişi dövdü!
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.03.2012, 13:14   #4
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 727 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Atanmış, seçilmişi dövdü!

Alıntı:
amet_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
zaten bende onu diyorum yapılan yorumlar tek bir pencereden yapılmıştı danışman yumruk atmış bende diğer tarafın yorumunu ifade ettim kimse ben haksızım demez ama kimse durduk yere kavgada etmez.
Anlatamıyacağım galiba. Kavga yapmak suçtur. İnsanlar şiddet kullanmamalı. Buna yetkileri de yok. Ne olursa olsun, haksız duruma düşürülüyorsan eğer, kolluk görevlileri var, meclis güvenlik birimi var, dahası hukuk var, yargı var. Sana yumruk atma görevini kim verdi? Maganda mısın, eşkiya mısın, sen nesin? O yetkiyi kimden alıyorsun?

Alıntı:
yapılanın yanlış olduğunu tekrar belirteyim resimlerle demişsin medya resmi bırak görüntüyü bile bir yerden kestiği zaman kişinin söylediği farklı birşey anlaşılıyor
Senle tartışmak güç. Ben resimde gözüken diyorum. Sen "söylediği" diyorsun. Resimde yumruk vurduğu, şiddete baş vurduğu gözüküyor. Anlaşıldı mı?

Alıntı:
şöyle bir örnek vereyim geçenlerde chp genel başkanı eğitim sistemi hakkında gelin uzlaşı yapalım diye kamera önünde söylüyor bunu duyan vatandaş demezmi ne kadar uzlaşmacı bir başkan helal olsun ama işin aslı ne uzlaşısı ne biliyormusunuz teklifi geri çekin kamera önünde uzlaşalım uzlaşısıda teklifi geri çekin farklı bir örnek daha eğitim sistemi hakkında halka sormuşlar sordukları sorudan haberiniz varmı sadece çıkan sonucu söylüyor sordukları soruyu bakan dinçer açıkladı 12 yıllık kesintisiz eğitimle alakası yoktur diyor bunlar milleti cahil sanıyorlar ama inan millet hepsinden ileri görüşlü bilgili kim neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.
Ha işte bu söylediklerin tartışılır. Önce yumruk atmanın terbiyesizlik, eşkıyalık olduğunu sen de kabullen, sıra diğerlerini tartışmaya gelsin. Ama dediğim gibi; tartışmada hep evrensel kabulleri örnek alarak tartışacağız. Kişisel görüşlerimizle, önyargılarımızla değil. Zira bütün her şey için evrensel değerler(hukuk) hakemdir. Son durak orasıdır.