Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.09.2012, 12:36   #34
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 727 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: _DuMaN_58 - sivaslınet tartışıyor..

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivaslınet vaktin değerli diye buraya zaman ayıramayacaksan hiç konuşmayalım. Ben şuan nöbette olduğum halde bir şekilde girip cevap yazmaya çalışıyorum. Merak etme herkesin vakti değerlidir.

24. iletin dahil her iletinde cevap olarak yeterince ayrıntılı yazdım zaten. Sormak istediğin şeyi tekrar yaz da cevaplıyayım.
Polemik ve boş lafa ayıracak zamanım yok. Bilgi olsun en ufak bilgiye bir şekilde zaman ayırırım.

İkinci yanlış cümlen için 24. iletide şunları yazmıştım.
Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
"

Gelelim ikinci cümlene:

Nasıl biliriz cahilin kim olduğunu? Sayısal, sözel, felsefik.. bütün konulardan sorular yöneltilir kim diğerine göre daha az bilgiliyse o cahildir mantıken. -DUMAN-

"Cahili nasıl biliriz" diye sorduktan sonra devam ediyorsun. Bütün konularda test yapacakmışsın. Eğer diğerinden az biliyorsa cahilmiş..

Yok böyle bir şey. Cahilin bu tanımı YANLIŞ,

Mesela Einstein felsefeden, sözelden, sosyalden diğer konu uzmanları kadar anlamaz. Bu demekmidir ki Einstein cahil insan?
Senin verdiğin cevap ise:
Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivaslınet 30-40 iletidir anlamamazlıktan gelmeseydin o zaman. Bundan sonra her cümleme bak olur mu? Doğru mu yazmışım yanlış mı yazmışım diye.
Yukardaki benim görüşüm mü yoksa seninki mi doğru diye soruyorum.