Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Şu "yalakalık" kelimesini bana karşı bir kez daha kullanmayın. Yoksa size karşı farklı kelimeler kullanmak istemem. Alttan almaya çalıştıkça, sağduyulu davranmaya çalıştıkça, siz su üstüne çıkmaya devam ediyor ve kelimelerinizde ağırlaşmaya, insanları koyuna benzetmeye devam ediyorsunuz.
Şimdi konumuza geri dönelim, siz bana İstanbulda sağı solu yıkan, yakan, taş atan, parçalayan kişilerin polisler olduğunu söylediniz. Bende nene-hatun sizin şöyle bir iddaanız var; sağı solu yıkan,yakan kişilerin polisler olduğunu yada polisler tarafından tutulmuş şahıslar olduğunu iddaa ediyorsunuz öyle mi? dedim evet dediniz. Bende size bu iddaanızı ispatlamanızı rica ettim. Ve sizde bana İzmirde ki "eli sopalı" kişileri gösterdiniz. Konumuz istanbul olmasına rağmen ben yinede size cevaben İzmir Valisinin açıklamasını dile getirdim. Siz yinede bu açıklamaya inanmadınız. Gelgelelim İstanbulu yıkıp yakan kişiler hakkındaki idaanızı ispatlamak üzere bir veri paylaşmadınız. Şimdi tekrar bu konu hakkında cevabınızı rica ediyorum. Herhalde "akpciler videoları sildi, resimleri kaldırdı o yüzden ispatlayamam" demeyeceksinizdir.
|
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın.
Dönelim konumuza sana İstanbulda ilk gece yaşananları anlattım atmleri tahrip edenin ve cam çerçeveyi kıranların polis olduğunu söyledim . Sen daha konuya dahil olmadan da farklı kişilere verdiğim cevaplarda halkın bu konuyla ilgili çektiği videoların kaldırılabileceğini söyledim. Zira sosyal medyada bir çok şey engellenmeye başladı. Polis parayla tutuyor demedim .Parayla tutulmuş adamlar dedim.Ve padişahınızın kendi tabanını kışkırtmasından sonra olduğunu da ve bunların polisin yanında yer alarak provokasyonlara imza attığını söyledim İstanbul ve başka yer hiç farketmiyor bu taktikler her yer de uygulanarak provokasyona neden oluyorlar. Size aynı taktiğin uygulandığı bir olayı anlattım. Kendi gözlerimle gördüğüm şeyleri henüz pcye geçirmek gibi bir teknoloji gelişmedi.
Alıntı:
|
Herhalde "akpciler videoları sildi, resimleri kaldırdı o yüzden ispatlayamam" demeyeceksinizdir.
|
Bunu zaten söyledim. Ama sana şunu da dedim 1mayıs1977 de ortaya çıkan katliamların devlet eliyle yapıldığı ortaya çıktı ben o zaman çocuktum ama gördüm. Merak etme sende gün gelir bu olayın belgeleri açığa çıktığında kimin ne yaptığını görürsün. Sen bütün söylediklerimin yalan olduğunu varsay ve bekle. Hiç bir şey gizli kalmaz. Hatta içişleri bakanıbu tür haddini aşan polislerin tespit edildiğini ve haklarında soruşturma açıldığını da söyledi.