06.06.2013, 21:16
|
|
|
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3
|
Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.
Alıntı:
nene-hatun Nickli Üyeden Al?nt?
Şu cümle var ya duman herşeyi batırıyor. Zira sen görmek ya da bulmak istemesen de polislerin arkasında polislerle birlikte yürüyen bir sürü mavi şapkalı eli sopalı adamın çekildiği videolar var. Sopaya itiraz eden zat-ı muhterem bunları nasıl açıklayacak.Bu adamlar videoyu çeken adamı "neden çekiyorsun" diyerek karısının yanında tekme tokat dövüyorlar. Benim sana gösterdiğim resimdeki akp inebolu gençlik kolları başkanı. .Ayrıca bugün isyan eden polisleri de yazsaydınız ya buraya "1 milyon oyumuz var sandıkta görüşürüz" diyorlar Chp ye yada başka partiye demiyorlar. Polis sendikası " çıkın halkın karşısına bu emri biz verdik deyin" diye bastırıyor.Neyse siz yalakalığa devam edin
|
Şu "yalakalık" kelimesini bana karşı bir kez daha kullanmayın. Yoksa size karşı farklı kelimeler kullanmak istemem. Alttan almaya çalıştıkça, sağduyulu davranmaya çalıştıkça, siz su üstüne çıkmaya devam ediyor ve kelimelerinizde ağırlaşmaya, insanları koyuna benzetmeye devam ediyorsunuz.
Şimdi konumuza geri dönelim, siz bana İstanbulda sağı solu yıkan, yakan, taş atan, parçalayan kişilerin polisler olduğunu söylediniz. Bende nene-hatun sizin şöyle bir iddaanız var; sağı solu yıkan,yakan kişilerin polisler olduğunu yada polisler tarafından tutulmuş şahıslar olduğunu iddaa ediyorsunuz öyle mi? dedim evet dediniz. Bende size bu iddaanızı ispatlamanızı rica ettim. Ve sizde bana İzmirde ki "eli sopalı" kişileri gösterdiniz. Konumuz istanbul olmasına rağmen ben yinede size cevaben İzmir Valisinin açıklamasını dile getirdim. Siz yinede bu açıklamaya inanmadınız. Gelgelelim İstanbulu yıkıp yakan kişiler hakkındaki idaanızı ispatlamak üzere bir veri paylaşmadınız. Şimdi tekrar bu konu hakkında cevabınızı rica ediyorum. Herhalde "akpciler videoları sildi, resimleri kaldırdı o yüzden ispatlayamam" demeyeceksinizdir.
|
|
|