Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Alevi derneklerinden köprü tepkisi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.06.2013, 23:51   #15
ELLİSEKİZ
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR
 
ELLİSEKİZ Şuan ELLİSEKİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.02.2015 19:26

Üyelik Tarihi: 28.01.2013
Mesajlar: 311
Tecrübe Puanı: 526 ELLİSEKİZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Alevi derneklerinden köprü tepkisi

Sayın Kıbrıslı...

Malik Ecder olayında hadi yanıldım veya birine benzettim diyelim.Peki Hüseyin Aygün olayına ne diyeceğiz.Adam resmen PKK yanlısı .Lütfen bunda açık sözlü olun)) Bakın ne ne CHP ne AKP liyim açıkça söylüyorum.Tarafsız bakıyorum bu olaya.CHP bu zihniyetle AKP ye çalışıyor farkında değilsiniz.AKP ne yapsa CHP karşı çıkıyor .Hiç mi olumlu bir icraatı olmadı bu AKP nin.AKP yi her fırsatta eleştiririm lakin kabul edelim veya etmeyelim adam çalıştı.Normalde %50 oy alamazdı buda muhalefetin çok çok eksik ve abuk subuk çıkışlarından oldu.CHP oturup düşünmeli hatalarını bulmalı.En basiti başkanı değişmeli.Kılıçdaroğlu çok zayıf kalıyor.Boşa kürek çekiyor farkında değil.Örneğin Sarıgül gelse kafadan %6-7 artar oyu.Sarıgül her kesimle iç içe.CHP yi kitle partisi olmaktan çıkarır gerçek anlamda halkın partisi yapar.Bu benim fikrim .

Gezi parkı olayı masumane bir eylemden çıktı.İş içinde iş var .Bakın dün Ermeniler bizim çocuklarımızdı, içimizden biriydi.Millet-i sadıka ünvanı verildi onlara, o derece güvenilir birileriydi.Zaman sonra ne oldu dış güçler nifak soktu Ermenileri öyle veya böyle düşman etti bize..Bugün kürdü kopardı koparacaklar.Böyle giderse Kürtlerle hısımlık bitip hasımlık başlayacak.Sıra Alevileri kışkırtmakta .Onlarıda koparmak istiyorlar .Kargaşa , kargaşa, kargaşa.Bu Anadolu öyle çileli bir coğrafya ki hiç gülmemiş.Gülmedi.Güleceğinide sanmıyorum.Çünki en ufak hadisede taşlar yerinden oynuyor.Çok milletli bir coğrafya.Yine bir çoğu kabul etmeyecek ama Sivas olaylarıda bunun bir örneği.Alevi- Sünni çatışması çıkarmaktı.Hemen peşine Başbağlar katliamı .Güya Madımak olayına misilleme.Biz Başbağları yakıp yıkanın Alevi olmadığını biliyoruz inanmıyoruz kardeş kanı dökmek isteyen derin güçlerin eseridir.Ama ne hikmetse Madımaka gelince hemen yok islamcı yaptı yok sünniler yaptı iftiraları havada.YÜCE MEVLAM HER 2 OLAYIDA KATLİAMIDA YAPANI YAPANLARA GÖZ YUMANI ZEMİN HAZIRLAYANI CEHENNEMİNDEN ÇIKARMASIN.Madımakta öyle 37 can falan yanmadı Madımakta 7 milyon Sivaslı yandı.Bugünde yine sağ-sol yada Alevi-sünni kışkırtıcıları meydanlarda görmemek için kör olmak lazım.Kutuplaştırıyorlar.Gezi parkı falan hikaye.İnanmıyorum ben buna .Masumane bir tepkinin çok dışına çıktı.Lütfen görün artık bunu.Yine sözümdeyim halkı sokağa çekmekle, CHP yapamadığı muhalefet açığını kapamak istiyor.Bazılarıda diyor ki AKP baştan inene kadar eyleme devam ))) Yahu Allah aşkına hani nerde bu demokrasiden dem vuranlar.Dikta mısın sen .Böyle mantıkla muhalefet mi olur.Çok değil bikaç dönem önceye bak.O meşhur koalisyon hükümetine .Zamanında bir birinin kuyusunu kazanlara bak.12 eylülde sağ ve solu bir birine düşman gösterip savaşanlar ANASOLM hükümetinde el sıkışmadı mı.Yahu hani düşmandınız siz neden koalisyon kurdunuz.Peki bu kadar dost iseniz neden binlerce vatan evladını harcadınız.Yazık günah değil miydi o ana kuzularına.Demekki koltuğa giden her yol kutsal .

Dostluk sadece dilimde değildir benim .Ben her yerde samimiyim.İnsan ayırmam .Ben sunniyim yiğenimin kivrası Alevi bir arkadaşımdır .Olay CHP yi karalama olayı değildir.Sadece gerçek olanlar bunlar maalesef.


Sivas havaalanına Nuri Demirağ ismi verildi .Nuri Demirağ Türk sanayiciliğinde önder birisidir.Bu isim sırf Nursuna Memecana şirinlik olsun diye verildi.Çünki onun dedesiydi.Ama ben isterdim ki Sivas'la özdeşleşmiş bir isim verilsin.Aşık Veysel yada Kızılırmak Havaalanı.Bu 2 ismin her Sivaslıda olduğu gibi bende de yeri ayrıdır.Halk şiirine aşık biriyimdir.Veysele aşık biriyimdir.Bu arada Veyselide kimse sevmez bakma.Neden sevsinler Veysel dini bütün Allah aşkıyla dolu birisidir.Şiirlerinde bunu görmek mümkündür.İmanlı bir yürektir.Her fırsatta Alevi-Sünni kardeşliğini savunmuştur.Doğruyu kim sever .((
Şimdi stad ismi yabancı olacak bunda hem fikiriz .Sivas sadece cumhuriyet şehri değil, aynı zamanda ozanlar diyarı ve değerli bir kültür ilidir.Arena ismi ne Türk kültürüne uyar ne Sivasa yakışır.Dana buzağı çıkmayacak buraya boğa güreşi yapılmayacak Sivasımın takımı çıkacak.
İyi geceler...
ELLİSEKİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ELLİSEKİZ'e Teşekkür Ediyor...