Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Alevi derneklerinden köprü tepkisi - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.06.2013, 03:44   #11
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1223 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Alevi derneklerinden köprü tepkisi

Alıntı:
ELLİSEKİZ Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
1-Ben AKP li değilim oy vermedim.Siyasi kimliğim BBP lidir yüzüm ak alnım açıktır...Lakin doğru olanıda görmeyecek kadar kör değilim AKP nin + yönleri ağır basıyor.

2-Buradaki hakaret nedir ? Küfür yada rencide edici söz ney ?Yada hakaret saydığınız.?

3- Hüseyin Aygün olayı nedir ? Temiz çocuklar efendi çocuklar falan.

4- KCK tutukluları vardı haberde , tutuklu yakınları mahkeme önünde toplanıyor ve Malik Ejder orada .Kendi memleketimin adamını tanımayacak mıyım .İnternetten izlemedim TV de bir haberden izledim.Yalan yada iftiraya ne borcum var.

5-Benim oraya yazdığım dostane kardeşçe sözleri sizdende beklerdim...
BBP'li birisi olarak AKP'nin sözde çözüm süreci gibi bir fiyaskosu varken baskın olduğunu söylüyorsanız söyleyecek birşey yok... Malik Bey ile KCK'lıları bir arada göstermeniz bile hakarettir. Google "KCK Malik Ecder Özdemir" yazın kaç sayfa çıkacak bir bakın. Değil bir araya gelmek aynı haber içerisinde bile yer almıyorlar. Malik Bey İnsan Hakları Komisyonu üyesiyken Mardin Cezaevinde çeşitli şikayetler vardı o dönem komisyon olarak -bunun içerisinde tüm partilerden üyeler var- orayı gezmiştir. Aradan bir yıl kadar bir zaman geçtikten sonra tekrar incelemeye ve düzelmeler var mı bakmaya gitmiştir. Bakın komisyon üyesi değil, tekrar kontrole gidiyor, sadece Sivas'ın değil Türkiye'nin vekili bu insan ve artık Meclis İdari Amiri yani önemli bir görevde, bununla gurur duymalısınız. O sırada orada BDP'li bir vekil hapis yatmaktadır, hükümlüler de kendisi ile görüşmesi için onu temsilci seçmişler. Malik Bey'in BDP ile olmuş ve olabilecek tek teması budur değil KCK... Sanırım siz benzettiniz. Bakın bu adam Baykal döneminden gelip de ön seçimde 1. çıkan Türkiye'deki tek vekil, PM seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla oy aldı, en çok oy alan PM üyesi adayıydı, Sonra da gitti Meclis İdari Amirliğine aday oldu, neredeyse tüm milletvekillerinin oyunu alarak seçildi, en yakın rakibine ciddi bir fark attı ve şimdi de daha iyi, daha yüksek makamlara gelmesi bekleniyor. Bundan faydalanmak gerekiyor, buna sevinmek gerekiyor. Sivas'ta yolda yürüdüğümüzde bir çok BBP'li arkadaş yolumuzu kesiyor. "Bizim 2 vekilimiz vardı, Muhsin Başkanı öldürdüler tek sen kaldın" diyor bir çoğu bağımsız aday olsan düşünmem veririm ama elim CHP'ye gitmez derken bir kısmı CHP'ye oy vereceğini sırf onun için vereceğini söylüyor. Diyebilirsiniz ki heralde öyle diyecekler adama sorarsan ne der? Öyle değil onlar bizim yolumuzu kesiyor, ya da bir yerde oturuyorsak yanımıza geliyor. Tüm Sivas'ın sevdiği, abi olarak gördüğü bir vekil hakkında bu iddiada bulunmanız pek doğru gelmedi bana, dediğim gibi benzetmiş olabilirsiniz çünkü en yakınlarından biriyim böyle bir durum olmadı.

Ben yazdıklarınızda dostane şeylerin yanında çoğu CHP'yi kötüleyen PKK ile eş tutan yazılar gördüm. Ama bunca şeyin içerisinde dememişsiniz ki bu insanlar ne istiyor? Başbakan bunca yalanı neden söylüyor? Yavuz Değil de Mustafa Kemal Köprüsü neden koymuyor? Kanuni neden koymuyor? Mevlana neden koymuyor? Aşık Veysel neden koymuyor? Ya da böyle büyük bir eserin adını verirken neden bana sormuyor dememişsiniz? Neden bize sormuyor başbakan? "Seçimde %50 oy aldım iki kıtayı birleştiren köprünün adını ben koyarım" Mantık bu mu? "Yeni stadı ben yapıyorum adını ben koyarım kaldırın 4 Eylül'ü o neymiş? Koyun Sivas olsun bir de ingilizce terim Arena diyelim fiyakalı dursun halkı da kandırırız" evet aslında mantık tamamen bu...

Önceden de dediğim gibi Sağ Sol farketmez, herkes de iyi tanır beni burada, objektifimdir, insanların yaşantısı, verdiği oy, siyasi düşüncesi umrumda değil. 2 şey var birincisi başımızda kendi başına buyruk bir başbakan var ve buna karşıyım ikincisi Sivaslı adam Sivasspor taraftarı olmak zorunda.

Hayırlı Sabahlar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2013, 21:17   #12
58svs58
Yiğido
NO AVATAR

58svs58 Şuan 58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.09.2014 15:58

Tecrübe Puanı: 748 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

şöyle yapılabilir Anadolu istikameti yavuz sultan selim. Avrupa yakası istikametide
pir sultan abdal o zaman gruplaşma olmaz. alevilerde bu ülkenin vatandaşı rencide etmek yerine gönül almak için benim fikrimi dillendirmek lazım
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2013, 23:18   #13
ZiDaNe58
Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ZiDaNe58 Şuan ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2016 13:32

Tecrübe Puanı: 553 ZiDaNe58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

her zaman için çoğunluğun dediği olur arkadaşlar bunu herkes bilir dünyanın her yerinde böyledir Allah bizi chpnin gazabından korusun şuanki iktidarıda başımızdan eksik etmesin..chp nin başında kılıçdaroğlu gibi adamlar olduktan sonra bin yıl daha gelemez bu ülkenin başına ülkede huzur var refah var bundan rahatsız olan bir ana muhalefet partisi başkanı var bi dahaki seçimde en az yüzde on daha düşük oy alacak demedi demeyin bu adam kendi partisine değil rakip partilere çalışıyor bunu ben değil herkes söylüyor
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2013, 23:30   #14
ZiDaNe58
Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ZiDaNe58 Şuan ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2016 13:32

Tecrübe Puanı: 553 ZiDaNe58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çoğunluk bu karardan memnun mu bence memnun illaki rahatsız olanlar çıkacakdir zaten hiç bir zaman halkın yüzde yüzünü mutlu edemezsiniz
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2013, 00:51   #15
ELLİSEKİZ
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

ELLİSEKİZ Şuan ELLİSEKİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.02.2015 20:26

Tecrübe Puanı: 501 ELLİSEKİZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sayın Kıbrıslı...

Malik Ecder olayında hadi yanıldım veya birine benzettim diyelim.Peki Hüseyin Aygün olayına ne diyeceğiz.Adam resmen PKK yanlısı .Lütfen bunda açık sözlü olun)) Bakın ne ne CHP ne AKP liyim açıkça söylüyorum.Tarafsız bakıyorum bu olaya.CHP bu zihniyetle AKP ye çalışıyor farkında değilsiniz.AKP ne yapsa CHP karşı çıkıyor .Hiç mi olumlu bir icraatı olmadı bu AKP nin.AKP yi her fırsatta eleştiririm lakin kabul edelim veya etmeyelim adam çalıştı.Normalde %50 oy alamazdı buda muhalefetin çok çok eksik ve abuk subuk çıkışlarından oldu.CHP oturup düşünmeli hatalarını bulmalı.En basiti başkanı değişmeli.Kılıçdaroğlu çok zayıf kalıyor.Boşa kürek çekiyor farkında değil.Örneğin Sarıgül gelse kafadan %6-7 artar oyu.Sarıgül her kesimle iç içe.CHP yi kitle partisi olmaktan çıkarır gerçek anlamda halkın partisi yapar.Bu benim fikrim .

Gezi parkı olayı masumane bir eylemden çıktı.İş içinde iş var .Bakın dün Ermeniler bizim çocuklarımızdı, içimizden biriydi.Millet-i sadıka ünvanı verildi onlara, o derece güvenilir birileriydi.Zaman sonra ne oldu dış güçler nifak soktu Ermenileri öyle veya böyle düşman etti bize..Bugün kürdü kopardı koparacaklar.Böyle giderse Kürtlerle hısımlık bitip hasımlık başlayacak.Sıra Alevileri kışkırtmakta .Onlarıda koparmak istiyorlar .Kargaşa , kargaşa, kargaşa.Bu Anadolu öyle çileli bir coğrafya ki hiç gülmemiş.Gülmedi.Güleceğinide sanmıyorum.Çünki en ufak hadisede taşlar yerinden oynuyor.Çok milletli bir coğrafya.Yine bir çoğu kabul etmeyecek ama Sivas olaylarıda bunun bir örneği.Alevi- Sünni çatışması çıkarmaktı.Hemen peşine Başbağlar katliamı .Güya Madımak olayına misilleme.Biz Başbağları yakıp yıkanın Alevi olmadığını biliyoruz inanmıyoruz kardeş kanı dökmek isteyen derin güçlerin eseridir.Ama ne hikmetse Madımaka gelince hemen yok islamcı yaptı yok sünniler yaptı iftiraları havada.YÜCE MEVLAM HER 2 OLAYIDA KATLİAMIDA YAPANI YAPANLARA GÖZ YUMANI ZEMİN HAZIRLAYANI CEHENNEMİNDEN ÇIKARMASIN.Madımakta öyle 37 can falan yanmadı Madımakta 7 milyon Sivaslı yandı.Bugünde yine sağ-sol yada Alevi-sünni kışkırtıcıları meydanlarda görmemek için kör olmak lazım.Kutuplaştırıyorlar.Gezi parkı falan hikaye.İnanmıyorum ben buna .Masumane bir tepkinin çok dışına çıktı.Lütfen görün artık bunu.Yine sözümdeyim halkı sokağa çekmekle, CHP yapamadığı muhalefet açığını kapamak istiyor.Bazılarıda diyor ki AKP baştan inene kadar eyleme devam ))) Yahu Allah aşkına hani nerde bu demokrasiden dem vuranlar.Dikta mısın sen .Böyle mantıkla muhalefet mi olur.Çok değil bikaç dönem önceye bak.O meşhur koalisyon hükümetine .Zamanında bir birinin kuyusunu kazanlara bak.12 eylülde sağ ve solu bir birine düşman gösterip savaşanlar ANASOLM hükümetinde el sıkışmadı mı.Yahu hani düşmandınız siz neden koalisyon kurdunuz.Peki bu kadar dost iseniz neden binlerce vatan evladını harcadınız.Yazık günah değil miydi o ana kuzularına.Demekki koltuğa giden her yol kutsal .

Dostluk sadece dilimde değildir benim .Ben her yerde samimiyim.İnsan ayırmam .Ben sunniyim yiğenimin kivrası Alevi bir arkadaşımdır .Olay CHP yi karalama olayı değildir.Sadece gerçek olanlar bunlar maalesef.

Sivas havaalanına Nuri Demirağ ismi verildi .Nuri Demirağ Türk sanayiciliğinde önder birisidir.Bu isim sırf Nursuna Memecana şirinlik olsun diye verildi.Çünki onun dedesiydi.Ama ben isterdim ki Sivas'la özdeşleşmiş bir isim verilsin.Aşık Veysel yada Kızılırmak Havaalanı.Bu 2 ismin her Sivaslıda olduğu gibi bende de yeri ayrıdır.Halk şiirine aşık biriyimdir.Veysele aşık biriyimdir.Bu arada Veyselide kimse sevmez bakma.Neden sevsinler Veysel dini bütün Allah aşkıyla dolu birisidir.Şiirlerinde bunu görmek mümkündür.İmanlı bir yürektir.Her fırsatta Alevi-Sünni kardeşliğini savunmuştur.Doğruyu kim sever .((
Şimdi stad ismi yabancı olacak bunda hem fikiriz .Sivas sadece cumhuriyet şehri değil, aynı zamanda ozanlar diyarı ve değerli bir kültür ilidir.Arena ismi ne Türk kültürüne uyar ne Sivasa yakışır.Dana buzağı çıkmayacak buraya boğa güreşi yapılmayacak Sivasımın takımı çıkacak.
İyi geceler...
ELLİSEKİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ELLİSEKİZ'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)