|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1223
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ben yazdıklarınızda dostane şeylerin yanında çoğu CHP'yi kötüleyen PKK ile eş tutan yazılar gördüm. Ama bunca şeyin içerisinde dememişsiniz ki bu insanlar ne istiyor? Başbakan bunca yalanı neden söylüyor? Yavuz Değil de Mustafa Kemal Köprüsü neden koymuyor? Kanuni neden koymuyor? Mevlana neden koymuyor? Aşık Veysel neden koymuyor? Ya da böyle büyük bir eserin adını verirken neden bana sormuyor dememişsiniz? Neden bize sormuyor başbakan? "Seçimde %50 oy aldım iki kıtayı birleştiren köprünün adını ben koyarım" Mantık bu mu? "Yeni stadı ben yapıyorum adını ben koyarım kaldırın 4 Eylül'ü o neymiş? Koyun Sivas olsun bir de ingilizce terim Arena diyelim fiyakalı dursun halkı da kandırırız" evet aslında mantık tamamen bu... Önceden de dediğim gibi Sağ Sol farketmez, herkes de iyi tanır beni burada, objektifimdir, insanların yaşantısı, verdiği oy, siyasi düşüncesi umrumda değil. 2 şey var birincisi başımızda kendi başına buyruk bir başbakan var ve buna karşıyım ikincisi Sivaslı adam Sivasspor taraftarı olmak zorunda. ![]() Hayırlı Sabahlar...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yiğido
![]() ![]() 58svs58 Şuan
Son Aktivite: 03.09.2014 15:58
Tecrübe Puanı: 748
![]() |
şöyle yapılabilir Anadolu istikameti yavuz sultan selim. Avrupa yakası istikametide
pir sultan abdal o zaman gruplaşma olmaz. alevilerde bu ülkenin vatandaşı rencide etmek yerine gönül almak için benim fikrimi dillendirmek lazım |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yiğido
![]() ![]() ZiDaNe58 Şuan
Son Aktivite: 09.08.2016 13:32
Tecrübe Puanı: 553
![]() |
her zaman için çoğunluğun dediği olur arkadaşlar bunu herkes bilir dünyanın her yerinde böyledir Allah bizi chpnin gazabından korusun şuanki iktidarıda başımızdan eksik etmesin..chp nin başında kılıçdaroğlu gibi adamlar olduktan sonra bin yıl daha gelemez bu ülkenin başına ülkede huzur var refah var bundan rahatsız olan bir ana muhalefet partisi başkanı var bi dahaki seçimde en az yüzde on daha düşük oy alacak demedi demeyin bu adam kendi partisine değil rakip partilere çalışıyor bunu ben değil herkes söylüyor
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yiğido
![]() ![]() ZiDaNe58 Şuan
Son Aktivite: 09.08.2016 13:32
Tecrübe Puanı: 553
![]() |
çoğunluk bu karardan memnun mu bence memnun illaki rahatsız olanlar çıkacakdir zaten hiç bir zaman halkın yüzde yüzünü mutlu edemezsiniz
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ELLİSEKİZ Şuan
Son Aktivite: 18.02.2015 20:26
Tecrübe Puanı: 501
![]() |
Sayın Kıbrıslı...
Malik Ecder olayında hadi yanıldım veya birine benzettim diyelim.Peki Hüseyin Aygün olayına ne diyeceğiz.Adam resmen PKK yanlısı .Lütfen bunda açık sözlü olun)) Bakın ne ne CHP ne AKP liyim açıkça söylüyorum.Tarafsız bakıyorum bu olaya.CHP bu zihniyetle AKP ye çalışıyor farkında değilsiniz.AKP ne yapsa CHP karşı çıkıyor .Hiç mi olumlu bir icraatı olmadı bu AKP nin.AKP yi her fırsatta eleştiririm lakin kabul edelim veya etmeyelim adam çalıştı.Normalde %50 oy alamazdı buda muhalefetin çok çok eksik ve abuk subuk çıkışlarından oldu.CHP oturup düşünmeli hatalarını bulmalı.En basiti başkanı değişmeli.Kılıçdaroğlu çok zayıf kalıyor.Boşa kürek çekiyor farkında değil.Örneğin Sarıgül gelse kafadan %6-7 artar oyu.Sarıgül her kesimle iç içe.CHP yi kitle partisi olmaktan çıkarır gerçek anlamda halkın partisi yapar.Bu benim fikrim . Gezi parkı olayı masumane bir eylemden çıktı.İş içinde iş var .Bakın dün Ermeniler bizim çocuklarımızdı, içimizden biriydi.Millet-i sadıka ünvanı verildi onlara, o derece güvenilir birileriydi.Zaman sonra ne oldu dış güçler nifak soktu Ermenileri öyle veya böyle düşman etti bize..Bugün kürdü kopardı koparacaklar.Böyle giderse Kürtlerle hısımlık bitip hasımlık başlayacak.Sıra Alevileri kışkırtmakta .Onlarıda koparmak istiyorlar .Kargaşa , kargaşa, kargaşa.Bu Anadolu öyle çileli bir coğrafya ki hiç gülmemiş.Gülmedi.Güleceğinide sanmıyorum.Çünki en ufak hadisede taşlar yerinden oynuyor.Çok milletli bir coğrafya.Yine bir çoğu kabul etmeyecek ama Sivas olaylarıda bunun bir örneği.Alevi- Sünni çatışması çıkarmaktı.Hemen peşine Başbağlar katliamı .Güya Madımak olayına misilleme.Biz Başbağları yakıp yıkanın Alevi olmadığını biliyoruz inanmıyoruz kardeş kanı dökmek isteyen derin güçlerin eseridir.Ama ne hikmetse Madımaka gelince hemen yok islamcı yaptı yok sünniler yaptı iftiraları havada.YÜCE MEVLAM HER 2 OLAYIDA KATLİAMIDA YAPANI YAPANLARA GÖZ YUMANI ZEMİN HAZIRLAYANI CEHENNEMİNDEN ÇIKARMASIN.Madımakta öyle 37 can falan yanmadı Madımakta 7 milyon Sivaslı yandı.Bugünde yine sağ-sol yada Alevi-sünni kışkırtıcıları meydanlarda görmemek için kör olmak lazım.Kutuplaştırıyorlar.Gezi parkı falan hikaye.İnanmıyorum ben buna .Masumane bir tepkinin çok dışına çıktı.Lütfen görün artık bunu.Yine sözümdeyim halkı sokağa çekmekle, CHP yapamadığı muhalefet açığını kapamak istiyor.Bazılarıda diyor ki AKP baştan inene kadar eyleme devam ))) Yahu Allah aşkına hani nerde bu demokrasiden dem vuranlar.Dikta mısın sen .Böyle mantıkla muhalefet mi olur.Çok değil bikaç dönem önceye bak.O meşhur koalisyon hükümetine .Zamanında bir birinin kuyusunu kazanlara bak.12 eylülde sağ ve solu bir birine düşman gösterip savaşanlar ANASOLM hükümetinde el sıkışmadı mı.Yahu hani düşmandınız siz neden koalisyon kurdunuz.Peki bu kadar dost iseniz neden binlerce vatan evladını harcadınız.Yazık günah değil miydi o ana kuzularına.Demekki koltuğa giden her yol kutsal . Dostluk sadece dilimde değildir benim .Ben her yerde samimiyim.İnsan ayırmam .Ben sunniyim yiğenimin kivrası Alevi bir arkadaşımdır .Olay CHP yi karalama olayı değildir.Sadece gerçek olanlar bunlar maalesef. Sivas havaalanına Nuri Demirağ ismi verildi .Nuri Demirağ Türk sanayiciliğinde önder birisidir.Bu isim sırf Nursuna Memecana şirinlik olsun diye verildi.Çünki onun dedesiydi.Ama ben isterdim ki Sivas'la özdeşleşmiş bir isim verilsin.Aşık Veysel yada Kızılırmak Havaalanı.Bu 2 ismin her Sivaslıda olduğu gibi bende de yeri ayrıdır.Halk şiirine aşık biriyimdir.Veysele aşık biriyimdir.Bu arada Veyselide kimse sevmez bakma.Neden sevsinler Veysel dini bütün Allah aşkıyla dolu birisidir.Şiirlerinde bunu görmek mümkündür.İmanlı bir yürektir.Her fırsatta Alevi-Sünni kardeşliğini savunmuştur.Doğruyu kim sever .(( Şimdi stad ismi yabancı olacak bunda hem fikiriz .Sivas sadece cumhuriyet şehri değil, aynı zamanda ozanlar diyarı ve değerli bir kültür ilidir.Arena ismi ne Türk kültürüne uyar ne Sivasa yakışır.Dana buzağı çıkmayacak buraya boğa güreşi yapılmayacak Sivasımın takımı çıkacak. İyi geceler... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|